Kompjutori
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 10 / 14. • Share •
Stranica 10 / 14. •
1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14 
Re: Kompjutori
Antonio_JD je napisao/la:Ja imam HP Deskjet F2280. Jel zna tko gdje da nabavim original boje u mojoj okolici neku trgovinu? Hvala
IE centar u Virovitici....ja imam sličan pa tamo kupujem.
Gdje se točno nalazi?

Antonio_JD- Broj postova: 1397
Registriran: 20.12.2009
10
Antonio_JD je napisao/la:Gdje se točno nalazi?
u centru kod semafora kod kioska tisak!a možeš otići u opeko gore i sam puniti ali trebaš znati!

case- Broj postova: 1294
God: 21
Zanimanje: student
Registriran: 10.02.2010
2
→→→: VIŠE
Nemoj punit, nije to to
Na centru, pokraj maratona....ovo je na samom čošku zgrade
Antonio_JD je napisao/la:Gdje se točno nalazi?
Na centru, pokraj maratona....ovo je na samom čošku zgrade
Znam, imao sam par puta zamjenske. Crnu potroši nakon 50 papira, a u boji ni ne prihvaća.

10
Pitanje nije vezano uz forum ali nemam gdje drugo postavit pa ću ovdje!
Ponekad slušam pjesme sa YouTuba i neke imaju odličan zvuk reprodukcije ali poneke jako ,,cvrče,, i sa time se čuje zvuk pjesme.
Sa pojačavanjem zvuka pojačavaju se i smetnje.
Šta bi bio problem, dali treba još nekakav program za bolje učitavanje takvih video klipova jer nevjerujem da bi postavljali onakav slab kvalitet muzike na Tube.
Dali se još netko sretao sa takvim problemima i kako ih je riješio?
Ponekad slušam pjesme sa YouTuba i neke imaju odličan zvuk reprodukcije ali poneke jako ,,cvrče,, i sa time se čuje zvuk pjesme.
Sa pojačavanjem zvuka pojačavaju se i smetnje.
Šta bi bio problem, dali treba još nekakav program za bolje učitavanje takvih video klipova jer nevjerujem da bi postavljali onakav slab kvalitet muzike na Tube.
Dali se još netko sretao sa takvim problemima i kako ih je riješio?

asaincev- Broj postova: 337
God: 38
Zanimanje: zavarivač i poljoprivrednik
Registriran: 31.05.2010
0
skini najnovije verzije Opere, Firefoxa i Chrome i onda isprobaj isti filmić na svakome
ako se čuje isti cvrkut na svima, problem je na youtube (zapravo nije problem jer to ti je tako, od igle do lokomotive...)
ako se čuje isti cvrkut na svima, problem je na youtube (zapravo nije problem jer to ti je tako, od igle do lokomotive...)

paor- Admin

- Broj postova: 3047
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
41
→→→: VIŠE -

Osobno nikada nisam imao problema sa tim, a YouTube mi svira non-stop. Koristim Chrome i Mozillu.
Hvala na savjetima, instalirao sam još Chrome (uz Mozillu), isprobao filmiće i fukcionira jako dobro.

asaincev- Broj postova: 337
God: 38
Zanimanje: zavarivač i poljoprivrednik
Registriran: 31.05.2010
0
Imam problem sa DVD-ROM-om,evo dole na slici možete vidjeti da nema ikonice DVD-ROM...jednostavno sam upalio računar,i vidio da je tu nema...zna li neko u čemu je problem,molim vas,hitno mi je !!
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

vedo- Broj postova: 999
God: 17
Zanimanje: Učenik
Registriran: 12.03.2011
6
izgleda da ti je riknul. idi u control panel, system,karticu hardware,dewice manager,dvd-cd rom tu ti sad piše koje imas spojene dvd cd romove, ako ti nist ne pise onda ga nemas. mozes provjeriti tak da na dvd/cd rom kliknes desnu tipku pa skeniraš.

5510- Broj postova: 258
Registriran: 27.10.2010
3
I ja mislim isto da je riknuo,pošto sam tamo provjerio,sve mi piše da je DVD-ROM tu,ali nema ikonice...I kada ubacim bilo koji CD/DVD neće da ga prihvati,recimo ubacim neku igricu neće da mi izbaci Autorun.
Ništa,onda ću sutra pokušati nešto skemijati s rođakom,pa šta bude,neka bude.Uglavnom hvala ti puno na pomoći,puno mi je to značilo
Ništa,onda ću sutra pokušati nešto skemijati s rođakom,pa šta bude,neka bude.Uglavnom hvala ti puno na pomoći,puno mi je to značilo

vedo- Broj postova: 999
God: 17
Zanimanje: Učenik
Registriran: 12.03.2011
6
Pošto se meni neda tražit komponente, ali jel bi neko mogao navest kućište sa komponentama, sve novo do 3000 kuna. Hvala!

10
Stranica 10 / 14. •
1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14 
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 10 / 14.