adapteri za kombajne
Stranica 14 / 14. • Share •
Stranica 14 / 14. •
1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: adapteri za kombajne
Cressoni 5,4m sa stolom došao me 50k€ a geringhof vario 6m imao sam ponudo od 63k€ (obe cjene sa 20% PDV).

SimonMS- Broj postova: 301
Registriran: 19.02.2009
2
to je ziva pljacka, nema tu nista vrijedno te pare, pa toliko skoro kombajn citav kosta
deere power je napisao/la:to je ziva pljacka, nema tu nista vrijedno te pare, pa toliko skoro kombajn citav kosta
U Njemačkoj/Austriji se masovno te kose kupuju, zbog prometa, kod nas su tek počeli raditi probleme oko transportne širine, a u Slavoniji te nitko ne pita, vozi kako hočeš

vedran_kc- Broj postova: 1711
God: 23
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 10.03.2008
15
pa ovi sto imaju vece kose 6 ili 8 m oni otkacuju, dok ĐĐ jos prolaze svuda sa svojih skoro 6m, ali opet negdi je tesko zakacit taj heder pogotovo kod vas pa je bolji preklopni ali vi skuplje i usluge radite, pa se tu odna nesto i nadoknadi, al svakako to je bolesno skupo
deere power je napisao/la:pa ovi sto imaju vece kose 6 ili 8 m oni otkacuju, dok ĐĐ jos prolaze svuda sa svojih skoro 6m, ali opet negdi je tesko zakacit taj heder pogotovo kod vas pa je bolji preklopni ali vi skuplje i usluge radite, pa se tu odna nesto i nadoknadi, al svakako to je bolesno skupo
Sa 6m idu po cesti? Vjerojatno misliš na neke lokalne puteve, gdje je slab promet, volio bi vidjeti kako ide na Podravskoj magistrali koja je kod vas kao i kod nas široka od 6 do 7 m.

15
kod vas ne moze to znam iso sam tamo puno puta al kod nas ide po svim selima bez problema jer su ceste dosta siroke a jos iam mjesta do kanal po 1m i vise tako da se samo malo mora sklonit da ga obidju i ide
nekad zna naic kolona od 10 beljskih đđ pod pratnjom dok sele uvjek idu po cesti a claasovi otkacuju hedere jer ono je ipak previse za cestu a đđ nikad ne otkacuju i mozes ih s obic
nekad zna naic kolona od 10 beljskih đđ pod pratnjom dok sele uvjek idu po cesti a claasovi otkacuju hedere jer ono je ipak previse za cestu a đđ nikad ne otkacuju i mozes ih s obic
brbb
Ovo sa sklopivim hederom ionako je rješenje za heder do 6 metara zahvata, sve veće od toga je 'iz komada'. S obzirom na kapacitete današnjih kombajna, samo oni najmanji će koristiti te sklopive hedere. A taj 'mali' sa sklopivim hederom košta skoro kao 'veliki' sa običnim hederom.... računica?

Fidelito- Broj postova: 2694
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
26
Vedran, ja sam kod nas vidio Bakova sa 6 metara da ide po Podravskoj magistrali.

Antonio_JD- Broj postova: 1397
Registriran: 20.12.2009
10
Pa dobro.....priznaj, da ti veliki rade i velike table i kod velikih tabla/firma ima i koji čovjek koji doveze tu kosu od komada. A i ja bih kopčao jednom dnevno za 30ha...nema problema. Možeš imati i za tu razliku od recimo20k€ koliko je sklopljiva skupljija "predimenzioniran" kombajn koji na kraju ipak 10 meseca na godinu staje. Svaki radi sa svojim novcem tako da...
Imao sam i ja prije 3,6m kosu i kad sam kupovao novu vjeruj, da nisam mogao spavati zbog te kose i samo zbog kose... Fiksna kosa se i meni sviđa zbog cjene i lakšeg održavanja al nanju mogu pomislit samo izvan sezone a kad krene žetva onda se čovjek prizemlji. Kao što ste neki i rekli za ove novce dobiješ več kompletan kombajn ali svatko ima svoju priču...
PS: ima tamo do 7,2m sklopljivih kosa....a ne vjerujem, da ču ikad imati komplekse za koju bih trebao veču kosu.
Imao sam i ja prije 3,6m kosu i kad sam kupovao novu vjeruj, da nisam mogao spavati zbog te kose i samo zbog kose... Fiksna kosa se i meni sviđa zbog cjene i lakšeg održavanja al nanju mogu pomislit samo izvan sezone a kad krene žetva onda se čovjek prizemlji. Kao što ste neki i rekli za ove novce dobiješ več kompletan kombajn ali svatko ima svoju priču...
PS: ima tamo do 7,2m sklopljivih kosa....a ne vjerujem, da ču ikad imati komplekse za koju bih trebao veču kosu.
Zadnja promjena: SimonMS; 4/12/2011, 19:10; ukupno mijenjano 1 put.

SimonMS- Broj postova: 301
Registriran: 19.02.2009
2
Antonio_JD je napisao/la:Vedran, ja sam kod nas vidio Bakova sa 6 metara da ide po Podravskoj magistrali.
Tako dugo dok se nešto, nedaj bože, ne dogodi. A budala na cesti je sve više, najgore mi je bilo sa 4.2m hederom i u susret ide kamion s prikolicom oko 80-90 km/h i ne usporava, i usput te pozdravi srednjim prstom (tipična naša kultura), a ti preskači rubnjake ili mostove, i ruši prometne znakove, i tako 10 puta na dan. Baš me zanima koliki mi je bio puls tada, sa preklopnim uređajima mi je puno smirenije voziti kombajn.

15
vedran_kc je napisao/la:deere power je napisao/la:to je ziva pljacka, nema tu nista vrijedno te pare, pa toliko skoro kombajn citav kosta
U Njemačkoj/Austriji se masovno te kose kupuju, zbog prometa, kod nas su tek počeli raditi probleme oko transportne širine, a u Slavoniji te nitko ne pita, vozi kako hočeš![]()
hehe i kod nas je počelo mene su uhvatili i naravno napisali globu i to masnu ali nebih o tome!
Stranica 14 / 14. •
1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics» adapteri za kombajne
» Adaptacija kombajna
» Deutz-Fahr 3610
» John Deere
» Preporuka za kupnju kombajna
» Adaptacija kombajna
» Deutz-Fahr 3610
» John Deere
» Preporuka za kupnju kombajna
Stranica 14 / 14.