Magarci
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Magarci
[You must be registered and logged in to see this image.]
Farma magaraca u okolici Zadra, ima oko 70 grla...
Farma magaraca u okolici Zadra, ima oko 70 grla...

Mr. Nustemburg- Admin

- Broj postova: 807
Registriran: 09.03.2008
3
Re: Magarci
roko je napisao/la:zakon su...dali slučajno znaš kakav kontakt broj da vidim cijenu jednog tovara
ma neznam ništa... mislim da se mjesto zove Poljica Brig

Mr. Nustemburg- Admin

3
dosta....volio bih imati jednoga na imanju, onako za slikanje. Klinci su ludi za magarcima...tako da će na slici biti-komada 2- ja i moj budući imenjak

Evo i jedan video ovih simpatićnih "terenaca"

Mr. Nustemburg- Admin

3
Ti terenci su izgleda više gladni nego siti čim su svu ogradu izjeli a nigdje travku da vidiš.

jd4755- Broj postova: 1389
God: 47
Zanimanje: poljoprivreda-ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
8
jd4755 je napisao/la:Ti terenci su izgleda više gladni nego siti čim su svu ogradu izjeli a nigdje travku da vidiš.
he he ma to sam i ja primjetio...izgleda da magarci dobiju za jelo samo ono što im turisti daju. Na ulazu u ovo magareće gospodarstvo za 10 kn po osobi dobiješ zdjelicu sa kukuruzom kojom hraniš magarce. Naravno kad magarci ugledaju zdjelicu trće prema njoj kao ludi, misliš da će ogradu provaliti, ali vjerovatno to i je fora. Da su magarci siti nebi se uopće približavali posjetiteljima.
Za dodatnih 10 kn djeca mogu jahati magarca, a na ovom gospodarstvu se može još vidjeti desetak konja.

Mr. Nustemburg- Admin

3
ma jadna stoka...
''obožavam'' takve koji u stoci ne vide ništa drugo osim love... i to za mene nije gospodarstvo.
''obožavam'' takve koji u stoci ne vide ništa drugo osim love... i to za mene nije gospodarstvo.

abrkili- Broj postova: 1274
God: 24
Zanimanje: student veterinarske medicine
Registriran: 14.03.2008
4
→→→: VIŠE -

abrkili je napisao/la:ma jadna stoka...
ma nije to baš tako...vidi se da je stoka zdrava i u dobroj kondiciji

Mr. Nustemburg- Admin

3
Ja cu van saznat broj od magarece farme pa cu ga objavit. Inace znan di je to. Tovari nisu gladni smo kukuruz sluzi da bi ih se namamilo. Jeftinije bi prosa da po pekarama kupuje stari kruh he he :$:

brundalo- Broj postova: 448
God: 52
Registriran: 19.03.2008
0
I ovako spasavaju magarce
Heroj i spašeni magarac
Rijeka Raša u petak se izlila iz korita i poplavila dolinu, a među kolateralnim žrtvama našao se i ovaj mali magarac, kojeg je vlasnik rezervata za ove već rijetke beštije, Ivan Perko, uzeo brižno u naručje i preveo preko vode.
Slika i tekst Slobodna Dalmacija
E davno san obeca broj od farme magaraca. oprostite sta ste cekali ali problemi su bili veliki tako da san smetnija s uma skroz na skroz.
Ovaj broj telefona je broj brata vlasnika farme magaraca u Poljicima kod Zadra. Covik se preziva Štulina
023 390062
Heroj i spašeni magarac
Rijeka Raša u petak se izlila iz korita i poplavila dolinu, a među kolateralnim žrtvama našao se i ovaj mali magarac, kojeg je vlasnik rezervata za ove već rijetke beštije, Ivan Perko, uzeo brižno u naručje i preveo preko vode.
Slika i tekst Slobodna Dalmacija
E davno san obeca broj od farme magaraca. oprostite sta ste cekali ali problemi su bili veliki tako da san smetnija s uma skroz na skroz.
Ovaj broj telefona je broj brata vlasnika farme magaraca u Poljicima kod Zadra. Covik se preziva Štulina
023 390062

brundalo- Broj postova: 448
God: 52
Registriran: 19.03.2008
0
Ja imam u susjedstvu jednog magarca i zove se Roko....ja se brinem za njega i svaki dan idemo na pasu od 14:30 do mraka i jos uz to jede smjesu zobi, kuruze i jecma i sijeno a prko noci je zavezan za stablo na jednom zemljistu da popase travu i onda cjelu noc jede travu i svaki dan vecer ga zavezemo za drugo stablo...jel ima jos netko na forumu magarca?

BC- Broj postova: 28
God: 15
Zanimanje: Zivotinje
Registriran: 01.09.2009
0
ja neman ali mi ima susjed
orijas- Broj postova: 11
God: 33
Zanimanje: veterinarski tehnićar
Registriran: 10.01.2010
0