HRANIDBA KRAVA ZELENOM MASOM
Stranica 4 / 4. • Share •
Stranica 4 / 4. •
1, 2, 3, 4
Re: HRANIDBA KRAVA ZELENOM MASOM
tomi93 je napisao/la:Moja računica ide kao u svatovima: ako ne ostane, nije dovoljno.![]()
tako i treba, najoptimalnije bi bilo da ostaje cca 5% hrane na krmnom stolu koja se onda mora ukloniti. Kod mene ostaje i puno vie, ali ja uklonim sve to ne pojedu i stavljam novu.

mačor- Broj postova: 546
Registriran: 28.07.2011
9
Jasno, hranidba na volju kvalitetnim voluminoznim krmivom je uredu.mačor je napisao/la:tomi93 je napisao/la:Moja računica ide kao u svatovima: ako ne ostane, nije dovoljno.![]()
tako i treba, najoptimalnije bi bilo da ostaje cca 5% hrane na krmnom stolu koja se onda mora ukloniti. Kod mene ostaje i puno vie, ali ja uklonim sve to ne pojedu i stavljam novu.
Udio koncentrata u obroku opet po stručnim načelima mora biti vezan uz poznavanje hranidbene vrijednosti krme ,
sastavljanje koncentrata uz pomoć tabele i poznavanje hranidbenih jedinica svakog
O.P.G.KOVAČ- Broj postova: 991
God: 39
Registriran: 04.10.2008
13
malo sam se pozabavio ovih večeri: PROGRAM ZA IZRADU DNEVNOG OBROKA MLIJEČNIH KRAVA
volio bih da ga recenziraju stručne osobe od strane hssc ili agronomi stočarstva, ali od takvih smo pelcovani...dotad tko voli, nek izvoli
volio bih da ga recenziraju stručne osobe od strane hssc ili agronomi stočarstva, ali od takvih smo pelcovani...dotad tko voli, nek izvoli

paor- Admin

- Broj postova: 3047
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
41
→→→: VIE -

bolje ne ici racunat jer vecinom ispada (barem u mojoj proizvodnji) da sam nerminov rod ili potomak jer po svim racunicama na kraju godine bi morao biti u debelom minusu a ja na pozitivnoj nuli .a ako bi crtao kretanje po mjesecima graf onda bi on bio sinusoidalnog oblika
Stranica 4 / 4. •
1, 2, 3, 4
Similar topics» HRANIDBA KRAVA ZELENOM MASOM
» Hranidba repinim rezancima
» nusproizvodi industrije u ishrani krava
» ishrana krava glicerolom
» mokra hranidba svinja
» Hranidba repinim rezancima
» nusproizvodi industrije u ishrani krava
» ishrana krava glicerolom
» mokra hranidba svinja
Stranica 4 / 4.