Cijena kukuruza
Stranica 12 / 15. • Share •
Stranica 12 / 15. •
1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15 
Re: Cijena kukuruza
Samo da se predstavim za one koji misle da sam neki nakupac ili svercer.
Ja sam diplomirani inzinjer poljoprivrede i imam vlastitu poljoprivrednu apoteku u kojoj iskljucivo prodajem sredstva koja su registrirana.
A oni koji misle da herbos ili chromos imaju pogone za sintezu sulfonil urea herbicida grdno se varaju, ali boze moj sta je tu je, a porijeklo te robe je bog zna koja zemlja.
Ja sam samo htio da pomognem i sebi i vama da ustedite koji dinar.
Ajde bok.
Ja sam diplomirani inzinjer poljoprivrede i imam vlastitu poljoprivrednu apoteku u kojoj iskljucivo prodajem sredstva koja su registrirana.
A oni koji misle da herbos ili chromos imaju pogone za sintezu sulfonil urea herbicida grdno se varaju, ali boze moj sta je tu je, a porijeklo te robe je bog zna koja zemlja.
Ajde bok.
pesta1304- Broj postova: 8
Registriran: 17.03.2010
0
vidiš prijatelju što se događa kad se čovjek ne predstavi na za to pedviđeno mjesto

andrlje- Broj postova: 223
God: 30
Registriran: 13.03.2009
1
pesta1304 je napisao/la:Samo da se predstavim za one koji misle da sam neki nakupac ili svercer.
Ajde bok.
Ajde vjerovat ću ti da si agronom.
Problem kod generika je u tome što neznaš što kupuješ i tu se slažem sa Andrlje-om. Ima ih koji su poput originala a za nižu cijenu, ali ima i teških prevara npr. ja i frend kupili pred koju godinu Dambu (banvel al u granulama a ne tekući) i gotovo popizdili jer mu je topivost bila nikakva i stalno se štopale dizne a efekat sa punom dozom bio slabiji od Banvela u 1/3 pune doze.
dedek- Broj postova: 14
Registriran: 28.03.2010
0
Ma znas sta je. Sto se agronomije tice mislim da je suvisno da na forum izbacujem kopiju svoje diplome, a sto se ovih sredstava tice i ja sam se prvi puta prosle godine sreo sa njima i bio skeptican glede njih, medjutim kada sam s licno uvjerio u efekte tretmana onda se nisam plasio ponuditi ih bilo kome. Postoji dosta prica kako je recimo kod motivela nosac aktivne materije kukuruzno ulje, a kod ovih preparata nafta ili tako nesto, medjutim koga briga kada je ovo duplo jeftinije a ima isti ucinak.
0
Ma ko jebe diplomu, ja poznajem i izvrsne agronome ali i dečke koji nemaju ni minute poljop. škole a kuže se u tehnologiju a znam i magistre i doktore poljoprivrede koji pojma nemaju o problemima u praksi.
Hoću samo reći da mi nije baš svejedno na što trošim novac. I ja volim jeftinije ali ne pod svaku cijenu.
Hoću samo reći da mi nije baš svejedno na što trošim novac. I ja volim jeftinije ali ne pod svaku cijenu.
0
@pesta1304
ima li mesurola
ima li mesurola

paor- Admin

- Broj postova: 2829
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
36
→→→: VIŠE -

mesurol
Nemam mesurola, ali imam preparat koji s zove semafor i proizvodnja je americka, firma FMC, aktivna materija je bifentrin i jedna litra ide na 100 kg sjemena a kosta oko 280 KM (1100 KN), a u vecim dozama djeluje i kao repelent na ptice.
0
paor je napisao/la:@pesta1304
ima li mesurola
Bc 0 cijenovna grupa je kolko znam tretirana gratis imidaklopridom koji je i repelent za ptice iako nema službenu dozvolu.
0
Pošto ide kukuruz ovih dana ja sam na veliko prodavo po 1.1 kn a na malo po 1.2 kn

Miky000- Broj postova: 424
God: 18
Zanimanje: učenik
Registriran: 30.07.2010
3
→→→: OPG PAŽUR
Ide na malo i 1,4-1,5 kn kod nas.

Tošo- Broj postova: 455
God: 32
Zanimanje: Poljoprivrednik
Registriran: 19.01.2010
3
→→→: VIŠE
to je dobra cijena...a priča se da bi ovogodišnji urod mogao biti oko kune...to je izvaredna cijena... iako ja svake godine ostavljam cijeli urod (oko 30 i koji vagon sa otprilike 30 i kojeg hektra) i već 5-6 godina mi se nikad nije pokazalo pogrešnim jer mu cijena naraste i za 50, 60 lipa, a pošto imam kapacitet i svoju sušaru isplati mi se u potpunosti

3
A meni bikovi pojeli 4 vagona samo kukuruza a di je ostalo da ne nabrajam i niko ih neće a cena 10 kn

Tošo- Broj postova: 455
God: 32
Zanimanje: Poljoprivrednik
Registriran: 19.01.2010
3
→→→: VIŠE
Slavonac je napisao/la:A meni bikovi pojeli 4 vagona samo kukuruza a di je ostalo da ne nabrajam i niko ih neće a cena 10 kn![]()
![]()
![]()
![]()
ma da sa stokom je sve nesigurno... mi smo isto tovili po sto bikova do prije 3-4 godine... znalo je bit i sjajnih godina ali i problema, pa kad se sve stavi na papir, hrana, rad, cijena telića, a s druge strane cijena bikova... neisplati se ako se kukuruz za 100 bikova može ćuvat do 6,7 mjeseca pa onda prodat... nama su 100 komada jeli oko 15 vagona
Zadnja promjena: Miky000; 31/7/2010, 15:41; ukupno mijenjano 1 put.

3
mi prodajemo po 1,40kn/kg i mislim da je to solidna cijena, lani je bila cijena kod nas 2,20-2,30kn/kg, al to je bio pretjerano

andrlje- Broj postova: 223
God: 30
Registriran: 13.03.2009
1
Koliko ja sadasnja cijena suhoga kuuruza ?
ANTE_BULJUBASIC- Broj postova: 22
God: 27
Zanimanje: Stocar
Registriran: 30.11.2010
0
Stranica 12 / 15. •
1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15 
Similar topics» Cijena kukuruza 2011. g
» Cijena kukuruza
» Trenutna cena kukuruza na trzistu
» Sjetva/žetva kukuruza 2012
» Cijena soje roda 2011