Help: kvar Power Shift mjenjača Deutz Fahr 8.31
Stranica 1 / 1. • Share •
Help: kvar Power Shift mjenjača Deutz Fahr 8.31
Molim za pomoć! Imam traktor Agco Deutz Fahr AgroStar 8.31 s Power Shift mjenjačem. Motor Deutz 230 konja.PowerShift mjenjač marke Funk 18 brzina naprijed i 9 nazad. Mjenjač ima 11 elektro ventila od kojih su 4 navodno u kvaru, te sam ostao bez pojedinih brzina. Ima li tko saznanja kako otkloniti kvar ili nabaviti rezervne dijelove ili majstora koji se razumije u te mjenjače, jer ni majstori u ovlaštenom servisu "PoljoNova" iz Sesveta nemaju nikakvih podataka o tom mjenjaču a kamoli i otkloniti kvar. Bilo kakva informacija je dobro došla jer mi traktor stoji već 6 mjeseci!

agrostar8.31- Broj postova: 2
Registriran: 22.07.2008
0
Re: Help: kvar Power Shift mjenjača Deutz Fahr 8.31
Gdje si kupio taj traktor? Dali je možda iz Koprivnice?
P.S. Ima u Beču jedna firma koja drži dijelove za Deutz-fahr, i znaju sve o kvarovima.
firma se zove "Austro Diesel", tamo je jedan moj prijatelj nabavljao dijelove.
Austro Diesel GmbH
Tarbuk Business Park 4
2320 Schwechat, Austria
+43 1 701200
+43 1 70120306 - Faks
+43 1 701205 - Faks
austrodiesel.at
P.S. Ima u Beču jedna firma koja drži dijelove za Deutz-fahr, i znaju sve o kvarovima.
firma se zove "Austro Diesel", tamo je jedan moj prijatelj nabavljao dijelove.
Austro Diesel GmbH
Tarbuk Business Park 4
2320 Schwechat, Austria
+43 1 701200
+43 1 70120306 - Faks
+43 1 701205 - Faks
austrodiesel.at

vedran_kc- Broj postova: 1711
God: 23
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 10.03.2008
15
agrostar8.31 je napisao/la:Molim za pomoć! Imam traktor Agco Deutz Fahr AgroStar 8.31 s Power Shift mjenjačem. Motor Deutz 230 konja.PowerShift mjenjač marke Funk 18 brzina naprijed i 9 nazad. Mjenjač ima 11 elektro ventila od kojih su 4 navodno u kvaru, te sam ostao bez pojedinih brzina. Ima li tko saznanja kako otkloniti kvar ili nabaviti rezervne dijelove ili majstora koji se razumije u te mjenjače, jer ni majstori u ovlaštenom servisu "PoljoNova" iz Sesveta nemaju nikakvih podataka o tom mjenjaču a kamoli i otkloniti kvar. Bilo kakva informacija je dobro došla jer mi traktor stoji već 6 mjeseci!
Jel' taj traktor stoji u dvorištu na cesti prema groblju?
Zvonimir- Broj postova: 2184
God: 47
Registriran: 14.03.2008
5
→→→: VIŠE
To je traktor uvežen u ljeto 2007 iz Njemačke. Iako znam i za onaj iz Križevaca koji je također bio na prodaju.
Hvala na adresi . Probat ću ih kontaktirati. Da, to je taj traktor što stoji u dvorištu u ulici prema groblju..
Hvala na adresi . Probat ću ih kontaktirati. Da, to je taj traktor što stoji u dvorištu u ulici prema groblju..

agrostar8.31- Broj postova: 2
Registriran: 22.07.2008
0
Similar topics» Help: kvar Power Shift mjenjača Deutz Fahr 8.31
» Deutz-Fahr Agrokopact f90
» DEUTZ FAHR TOPLINER 4065H
» DEUTZ FAHR
» Uputstva za Deutz-Fahr TopLinera i jos neka pitanja ?
» Deutz-Fahr Agrokopact f90
» DEUTZ FAHR TOPLINER 4065H
» DEUTZ FAHR
» Uputstva za Deutz-Fahr TopLinera i jos neka pitanja ?
Stranica 1 / 1.