Gospodarski program korištenja poljoprivrednog zemljišta

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: Gospodarski program korištenja poljoprivrednog zemljišta

Postaj by politicar on 12/6/2011, 22:56

Evo moze ovako?
PROGRAM

Prvi link je to što trebas.

Tko ne voli rakiju?

“Ako svatko misli isto, to znači da nitko ne misli mnogo.”

politicar
Moderator
Moderator

Broj postova: 3163
God: 24
Registriran: 23.04.2009
Like 11

→→→: Facebook poljoprivredni forum!!!

http://www.poljoprivredni-forum.biz/t1027-politicar http://www.opgsolin.com/

[Vrh] Go down

Postaj by Kile on 15/7/2011, 11:52

Ima itko dobru stranicu gdje ima gospodarski program. Ove sve dosada ili su ugašene ili su malo preteške za mene koji to radim 1. put..

Kile

Broj postova: 836
God: 19
Zanimanje: Rudarsko geološko naftni fakultet u Zagrebu, smjer rudarstvo
Registriran: 13.02.2009
Like 1

→→→: VIŠE

[Vrh] Go down

Postaj by rile on 15/7/2011, 17:36

Vidi Lafe gosp. program ti neće nitko dati, ja sam platio izradu 2500 kn. i samo ga kopiram uz neke izmjene za različite natječaje i uvjek prolazi jer je kvalitetno napravljen. Možeš ga pisati sam, naj bolje ti prolaze gluposti o ekološkoj proizvodnji, uzgoju konja i bilo kakvih autohtonih pasmina životinja. Obično ga niko ne čita već je važan prvi dojam kad se prelista. Ljepo ga uveži i ubaci što više tablica slika i kalkulacija proizvodnje. Budući da su to uglavnom polupismene ovce u tim komisijama to im izgleda impresivno. Na jednom od natječaja lik je dobio prednost spram mene a imao je 4 stranice gosp programa. U komisiji su bili jedan bravar, stolar, upravna pravnica, knjigovođa i neki odvjetnik kao pravni savjetnik. I kako sad oni mogu ocijeniti gosp program za poljoprivrednu proizvodnju. Naravno išao je prigovor državnom odvjetništvu, tužbe itd.. Tko će dobiti tu zemlju ? naravno JA jer sam pametan ! Važno ti je da skupiš što više dokumentacije koja se traži na natječaju. Ako nisi u sustavu PDV i obveznik poreza na dohodak bojim se da tamo nemaš šta tražiti. Budući da smo skoro komšije Znaš gdje je Mon-ami u Đakovu, zovi me na večeru i pomoću ti oko programa i još nekih važnih detalja gdje i kako ih možeš nadmudriti. Ajde pošalji mi na PP koliko zemlje tamo ide u zakup koliko u prodaju i gdje je objavljen natječaj. U kojoj čitulji ?

rile

Broj postova: 516
Zanimanje: dipl. ing. agr.
Registriran: 20.12.2010
Like 4

→→→: VIŠE

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics