Gospodarski program korištenja poljoprivrednog zemljišta
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: Gospodarski program korištenja poljoprivrednog zemljišta
Evo moze ovako?
PROGRAM
Prvi link je to što trebas.
PROGRAM
Prvi link je to što trebas.
Ima itko dobru stranicu gdje ima gospodarski program. Ove sve dosada ili su ugašene ili su malo preteške za mene koji to radim 1. put..

Kile- Broj postova: 836
God: 19
Zanimanje: Rudarsko geološko naftni fakultet u Zagrebu, smjer rudarstvo
Registriran: 13.02.2009
1
→→→: VIŠE
Re: Gospodarski program korištenja poljoprivrednog zemljišta
Vidi Lafe gosp. program ti neće nitko dati, ja sam platio izradu 2500 kn. i samo ga kopiram uz neke izmjene za različite natječaje i uvjek prolazi jer je kvalitetno napravljen. Možeš ga pisati sam, naj bolje ti prolaze gluposti o ekološkoj proizvodnji, uzgoju konja i bilo kakvih autohtonih pasmina životinja. Obično ga niko ne čita već je važan prvi dojam kad se prelista. Ljepo ga uveži i ubaci što više tablica slika i kalkulacija proizvodnje. Budući da su to uglavnom polupismene ovce u tim komisijama to im izgleda impresivno. Na jednom od natječaja lik je dobio prednost spram mene a imao je 4 stranice gosp programa. U komisiji su bili jedan bravar, stolar, upravna pravnica, knjigovođa i neki odvjetnik kao pravni savjetnik. I kako sad oni mogu ocijeniti gosp program za poljoprivrednu proizvodnju. Naravno išao je prigovor državnom odvjetništvu, tužbe itd.. Tko će dobiti tu zemlju ? naravno JA jer sam pametan ! Važno ti je da skupiš što više dokumentacije koja se traži na natječaju. Ako nisi u sustavu PDV i obveznik poreza na dohodak bojim se da tamo nemaš šta tražiti. Budući da smo skoro komšije Znaš gdje je Mon-ami u Đakovu, zovi me na večeru i pomoću ti oko programa i još nekih važnih detalja gdje i kako ih možeš nadmudriti. Ajde pošalji mi na PP koliko zemlje tamo ide u zakup koliko u prodaju i gdje je objavljen natječaj. U kojoj čitulji ?
rile- Broj postova: 516
Zanimanje: dipl. ing. agr.
Registriran: 20.12.2010
4
→→→: VIŠE
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Similar topics» Gospodarski program korištenja poljoprivrednog zemljišta
» Vrijednost poljoprivrednog zemljišta
» NUŠTAR - PROSVJED ZBOG NEPRAVEDNOG ZAKUPA POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA
» Raditi zemlju bez papira
» cijene zakupa poljoprivrednog zemljišta