Procjenja poljoprivrednog zemljista

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Procjenja poljoprivrednog zemljista

Postaj by traktor84 on 14/4/2012, 17:15

Dobar dan.zanima me dali netko mozda ima iskustva sa procjenom poljoprivrednog zemljista na Kordunu,okolica Gvozda..tj.koliku procjenu mogu ocekivati po hektaru od sudkog vještaka..u pitanju su oranice/livade

traktor84

Broj postova: 2
Registriran: 14.04.2012
Like 0

[Vrh] Go down

Re: Procjenja poljoprivrednog zemljista

Postaj by Picek on 14/4/2012, 18:11

traktor84 je napisao/la:Dobar dan.zanima me dali netko mozda ima iskustva sa procjenom poljoprivrednog zemljista na Kordunu,okolica Gvozda..tj.koliku procjenu mogu ocekivati po hektaru od sudkog vještaka..u pitanju su oranice/livade
raspitaj se u poreznoj..

Picek

Broj postova: 1075
Registriran: 13.03.2008
Like 7

[Vrh] Go down

Re: Procjenja poljoprivrednog zemljista

Postaj by Đuro Japarić on 14/4/2012, 21:29

traktor84 je napisao/la:Dobar dan.zanima me dali netko mozda ima iskustva sa procjenom poljoprivrednog zemljista na Kordunu,okolica Gvozda..tj.koliku procjenu mogu ocekivati po hektaru od sudkog vještaka..u pitanju su oranice/livade

Za otkup zemlje za kanal Dunav - Sava , plaćali su na temelju ponude koju su oni dali ! Početnu cijenu računaju na temelju osnovice koju naplaćuje porezna uprava u dijelovima Hrvatske ! Pitanje je sada za koju je svrhu Vaša zemlja i razlog zašto procjenu donosi sudski vještak ? Ako država vrši otkup , pojasnio sam ! Možete pobliže pojasniti pa će Vam netko , preciznije odgovoriti i možda pomoći za odluku !

Đuro Japarić

Broj postova: 147
Registriran: 17.02.2012
Like 0

[Vrh] Go down

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics