Škola
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Škola
Evo ja sam ovdje zamalo najmlađi. sada ću u 7. razres, i treba več polagano razmišljat o srednjoj školi...
ali ja imam problem, ja baš nikako nemogu smislit šta ču upisat, pa bih vas molio da mi kažete svoje prijedloge i mišljenja. Hvala unaprijed
ali ja imam problem, ja baš nikako nemogu smislit šta ču upisat, pa bih vas molio da mi kažete svoje prijedloge i mišljenja. Hvala unaprijed
Re: Škola
ursusc360 je napisao/la:Evo ja sam ovdje zamalo najmlađi. sada ću u 7. razres, i treba več polagano razmišljat o srednjoj školi...
ovako,namlađi sam ja,a i ti i ja idemo tek u 7.razred sada pa ima vremena još,pa ak padneš koji razred........(šala mala)
odi u knjižnicu i posudi onu knjigu kamo se upisati poslje osnovne škole?tamo imaš sve škole u hrvatskoj i nije knjiga baš tanka i za svaki smjer ti piše šta možeš postati...a ovo za neše prijedloge ti nemogu reč kad nisi reko šta te točno zanjima npr.poljoprivreda,medicina.......
sve u svemu prvo se pobrini da prođeš s čistom peticom 7. i 8. razred pa onda počni razmišljat o tome......

Karlito- Broj postova: 249
God: 16
Registriran: 27.04.2008
-2
paor je napisao/la:roko je napisao/la:po meni GINEKOLOG...jako dobar posao![]()
![]()
![]()
ili bar veterinar
ma šta god....samo da se vrti oko one stvari

roko je napisao/la:![]()
![]()
![]()
onda ipak ginekolog.....
![]()
![]()
samo šala mala.....URSUS..imaš još 2 godine fore do te velike odluke, a za sad se potrudi da što bolje prođeš još ta dva razreda osnovne škole...
Roko ti je baš lipo odgovorijo. Slažem se i ja s njim. Samo ti uči!
To znam...terba učit ova 2 razreda, i onda tek donet odluku, ali nije ni sad nešta rano za to...
evo pošto sad završavam osmi razred zanamju me neki vaši prjedlozi za školu u interesu su mi poljoprivredne škole kao što su ratar,stočar i mehaničar poljoprivredne mehanizacije al me zanima dali u križevcima ima škola za stočara ili ratara

ZEKSON- Broj postova: 813
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 09.07.2009
6
→→→: VIŠE
ZEKSON je napisao/la:evo pošto sad završavam osmi razred zanamju me neki vaši prjedlozi za školu u interesu su mi poljoprivredne škole kao što su ratar,stočar i mehaničar poljoprivredne mehanizacije al me zanima dali u križevcima ima škola za stočara ili ratara![]()
Imaš
[You must be registered and logged in to see this link.]
Evo, ja planiram za ovo ič
[You must be registered and logged in to see this link.]
ja sam 8-mi razred i najvjerovatnij cu upisati medicinsku-pedijatar

Hurliman_H 480- Broj postova: 171
God: 15
Registriran: 18.06.2011
3
ZEKSON je napisao/la:evo pošto sad završavam osmi razred zanamju me neki vaši prjedlozi za školu u interesu su mi poljoprivredne škole kao što su ratar,stočar i mehaničar poljoprivredne mehanizacije al me zanima dali u križevcima ima škola za stočara ili ratara![]()
Buduči da sam završio u križevcima poljoprivrednu, mogu ti preporučiti. Ako te zanima stočarstvo i ratarstvo moj prijedlog polj. tehničar opči, Veterinarski smjer je čisto vezan uz životinje, još imaš fitofarmaceut koji je specijaliziran na biljke, biljne bolesti i zaštitna sredstva, mljekar vezano uz proizvodnju i preradu mljeka i mehaničar polj mehanizacije.
Ja sam završil polj. tehničar opči i u tom smjeru imaš osnove iz svega ostalog navedenog, te malo detaljnije razrađeno stočarstvo i ratarstvo.

tomi93- Broj postova: 1026
God: 19
Zanimanje: poljoprivrednik-študent
Registriran: 28.02.2011
11
→→→: VIŠE
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Similar topics» OPG i pečenje domaćih kolača
» Mala škola elektrotehnike ili kako voze vlakovi i druge priče
» Škola
» Škola Gimpa
» ŠKOLA PJEVA