Gruntovnica, katastar

Stranica 6 / 6. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: Gruntovnica, katastar

Postaj by BOŽIDAR on 15/4/2011, 07:14

ova država mi polako ide na K...C

BOŽIDAR

Broj postova: 1457
God: 39
Registriran: 17.08.2008
Like 10

→→→: VIŠE

http://picasaweb.google.hr/boidarduda/POLJOPRIVREDAISLINO?feat=directlink

[Vrh] Go down

Postaj by jd4755 on 15/4/2011, 07:28

BOŽIDAR je napisao/la:ova država mi polako ide na K...C

Nije kriva Država nego oni koji ju vode.

jd4755

Broj postova: 1452
God: 47
Zanimanje: poljoprivreda-ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
Like 10

[Vrh] Go down

Postaj by Đuro Japarić on 29/2/2012, 18:21

Vidite temu ; za ili protiv i Referendumom o poljoprivrednim zakonima !

Đuro Japarić

Broj postova: 147
Registriran: 17.02.2012
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by Đuro Japarić on 12/3/2012, 07:08

GRUNTOVNICA I KATASTAR<
> SMILJAN > broj postava 3 ; > Država niti itko drugi na može biti suvlasnik u katastru već samo u gruntovnici >
1 . Na Pžeškoj županiji imamo stanje ; 1/3 SMILJAN , 1 / 3 Japarić , 1 / 3 RH
2. Isto može biti i u gruntovnici
ZEMLJIŠNO KNJIŽNI ISPRAVAK
Ako je u katastru posjednik >Smiljan > , a u gruntovnici na kralju Petru , > Smiljan može u Sudu pokrenuti Zemljišno knjižni ispravak ! Po sadašnjem cjeniku to košta više od malih parcela !
OTIMANJE ZEMLJE KATASTARSKIM POSJEDNICIMA
Ako je u gruntovnici , društveno vlasništvo , ili općenarodna imovina , a u katastru > Smiljan > , Odvjetništvo predloži sudu da se u gruntovnici upiše RH , nakon toga šalju u katastar da se isto upiše RH , katastar šalje Smiljanu obavijest i traži dokaz o vlasništvu ili neki dokument , katastar upućuje Smiljana u Odvjetništvo , gdje Odvjetništvo i Smiljan potpisuju sporazum o mirnom rješenju spora , odvjetništvo može pristati da se i u gruntovnici upiše SMILJAN ,ako ne pristanu Smiljan može tužbom protiv RH dobiti ili izgubiti spor , ako Smiljan dobije spor plaća trošak suda !!
OSTAVINSKI POSTUPAK
pokreće ga osoba koja ima pravo na nasljeđe . Smiljan sudu dostavlja dokaz o smrti vlasnika i srodstvo , sud dodjeljuje slučaj javnom bilježniku , Smiljan i Sud dostavljaju bilježniku popis imovine . PAZITE da zatražite i katastarski ispis i priložite kao popis imovine !
ODRICANJE O NASLJEDSTVA I NASLJEDNIČKA IZJAVA
Smiljan se može odreći od nasljedsta ili u korist nekog drugog , to Nasljedničkom izjavom riješi kod bilježnika ! Izjavu nasljednici mogu potpisati i u inozemstvu
NAKNADNO PRONAĐENA IMOVINA
Ako se pronađe onda je procedura ista , sa tim da to možete ubrzati kod istog javnog bilježnika !
**Iznio sam Vam podatak da sam u prteklih 11 godina šetao za sređivanje stanja za državnu i privatnu zemlju , dio moje a dio rodbine ! Biti će mi drago ako ove informacije nekome pomognu ili olakšaju maltretiranje koje imamo zahvaljujući Beču i hrvatskim političarima koji od raspada Austro - Ugarske nisu ništa napravili da nema opisanog !

Đuro Japarić

Broj postova: 147
Registriran: 17.02.2012
Like 0

[Vrh] Go down

Stranica 6 / 6. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics