Slama
Stranica 3 / 13. • Share •
Stranica 3 / 13. •
1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13 
Re: Slama
Spremio sam 22 rolo bale poslago ih 2 dole 1 gore.. i to je to.. a ove male kockice mi ne pada na pamet vise radit.. mislim zbog toga istovaraj utovaraj.. previse posla..!! 
ur45- Broj postova: 1290
God: 18
Registriran: 17.01.2009
-7
Preso, sam sa df GP 2,30..lose su ispale raspadaju se.. nezz zasto..! 
ur45- Broj postova: 1290
Registriran: 17.01.2009
-7
ZEKSON zasto je tako visoko pokoseno zito ako vam treba slama, na ovim slikama se cini da bi bilo jos toliko slame da je koseno nize
deere power je napisao/la:ZEKSON zasto je tako visoko pokoseno zito ako vam treba slama, na ovim slikama se cini da bi bilo jos toliko slame da je koseno nize
ja kad dobijem slamu još si ju pokosim sa kosilicama jer kombajner žanje visoko tako da je dobijem duplo više

IVAN DF180.7- Broj postova: 288
Zanimanje: učenik
Registriran: 04.06.2010
0
vidim da ste sve bale složili jednako,tj nije slozeno kao npr zid od sitne cigle,pa da bale idu jedna preko druge i tako se drze da se cijeli teret ne rastrese.a svejedno se sve lijepo drze na hrpi?kako to uspijevaš?
koliko stane bala na tu prikolicu?
koliko stane bala na tu prikolicu?

abrkili- Broj postova: 1383
God: 24
Zanimanje: student veterinarske medicine
Registriran: 14.03.2008
11
→→→: VIŠE -

@pingo, a jebiga, mi nismo imali više na toj njivi,
a na drugu nisam htio ić sa vozom, ima drveća sa niskim granama
pa mi je već i ovak srušila grana jednu balu, vidi se zadnja u gornjem redu da fali
@ abrkili, ja sam tovario a slagala je susjedova žena, a bit je u tom da bale budu tjesno
nabijene jedna uz drugu, nema neke ekstra tajne, uz to na ovu/ovakvu prikolicu se voz složi
a i ponaša se tak kao na nogometnom igralištu, ovdje natovarenih ima cca 520 bala.
pa mi je već i ovak srušila grana jednu balu, vidi se zadnja u gornjem redu da fali
@ abrkili, ja sam tovario a slagala je susjedova žena, a bit je u tom da bale budu tjesno
nabijene jedna uz drugu, nema neke ekstra tajne, uz to na ovu/ovakvu prikolicu se voz složi
a i ponaša se tak kao na nogometnom igralištu, ovdje natovarenih ima cca 520 bala.
Gabrijel je napisao/la:@pingo, a jebiga, mi nismo imali više na toj njivi,
pa mi je već i ovak srušila grana jednu balu, vidi se zadnja u gornjem redu da fali![]()

falkon 2- Broj postova: 5063
Registriran: 06.02.2010
44
→→→: VIŠE -

Stranica 3 / 13. •
1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13 
Stranica 3 / 13.