Slama
Stranica 13 / 13. • Share •
Stranica 13 / 13. •
1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: Slama
Pavinjak je napisao/la:Nikada nikoga nisam vidio da veže, a voze i veće vozove.
Kada se slažu, onda se povezuju, tako da je to dovoljno čvrsto. Ravno je kod mene tako da nije nikakav problem.
ja ih slažem na đubretarku one bale koje Zmaj zbalira 133, zadnji red po sredini i vežem gurtnom jer putevi nisu najbolji a kad svežem tjeram traktor kolko god može ić
IVAN.14. je napisao/la:čemu vezat ako je dobro složeno nema potrebe vezati ih
Ja, kolega i još jedan kolega smo bili natovarili na đubretaru da smo jedva prošli ispod žice od rasvjete,i bez ikakvog vezanja smo bez brige doterali kuč po prtenjaku punom rupa.

marko.ku- Broj postova: 579
God: 13
Zanimanje: ratarstvo
Registriran: 28.12.2011
16
→→→: VIŠE -

pa moze ak se dobro slozi,mi smo znali isto jako puno slozit samo kaj smo mi imali jos nadogradnje na stranice pa je bilo jos stabilnije
marko.ku je napisao/la:IVAN.14. je napisao/la:čemu vezat ako je dobro složeno nema potrebe vezati ih
Ja, kolega i još jedan kolega smo bili natovarili na đubretaru da smo jedva prošli ispod žice od rasvjete,i bez ikakvog vezanja smo bez brige doterali kuč po prtenjaku punom rupa.
nevalja se ni zezat s tom visinom baš,jer neznam jesi čuo jedan čovjek je na ivan dvoru previše naslago u visinu bala i zapeo na žicu i poginio.....

IVAN.14.- Broj postova: 915
God: 18
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 16.02.2011
6
→→→: VIŠE
-

Stranica 13 / 13. •
1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Stranica 13 / 13.