Đuro Đaković Globus
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Đuro Đaković Globus
Kombajn Đuro Đaković Globus 6.240 HS vrši žito na površinama Vinkovačke poljoprivredne škole. Globus je vlasništvo jednog većeg ratara iz Vinkovačkog atara.

Bećarina pusta- Broj postova: 3244
Registriran: 11.03.2008
20
→→→: VIŠE
Re: Đuro Đaković Globus
Top Liner made by Croat`s

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
mislim da sam ga i ja tamo vidio kraj obilaznice neki jd bio u prijevozu!
ljep strojcek!
ljep strojcek!
taj kombajno vrši kod mene u školi,ima gubitke preko 15%
ruddynjo- Broj postova: 23
God: 21
Zanimanje: Poljoprivredni tehničar opći
Registriran: 07.05.2009
0
ruddynjo je napisao/la:taj kombajno vrši kod mene u školi,ima gubitke preko 15%
Kad je tako podešen da ima gubitke.

vedran_kc- Broj postova: 1709
God: 23
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 10.03.2008
15
a opet s obzirom da je on iz vinkovaca sve je jasno
ruddynjo- Broj postova: 23
God: 21
Zanimanje: Poljoprivredni tehničar opći
Registriran: 07.05.2009
0
Noviji

vedran_kc- Broj postova: 1709
God: 23
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 10.03.2008
15
nemam pojma to oko kabine u razgovoru sa majstorom koji tamo radi i prije i sada kada sam ga ja pitao zašto taj kombajn ima nalje od deutz fahra on mi je rekao da je taj bio prototip i da se zateko kad je talijan kupio tvornicu i on ga je prodao sa tim naljama
e sad ako on laže lažem i ja al čovjek je prvi elektricar u tvornici pingo ga zna a i ako tebe nesto muci od struje na kombaju čovjek je maher
e sad ako on laže lažem i ja al čovjek je prvi elektricar u tvornici pingo ga zna a i ako tebe nesto muci od struje na kombaju čovjek je maher
ja idem u vinkovce u školu i tamo vrši kako ja znam od profesora pažura neki đuro đaković raga i polBećarina pusta je napisao/la:Kombajn Đuro Đaković Globus 6.240 HS vrši žito na površinama Vinkovačke poljoprivredne škole. Globus je vlasništvo jednog većeg ratara iz Vinkovačkog atara.

Zetor 8441- Broj postova: 19
God: 20
Zanimanje: Meh.polj.meh
Registriran: 31.12.2009
0
Zetor 8441 je napisao/la:ja idem u vinkovce u školu i tamo vrši kako ja znam od profesora pažura neki đuro đaković raga i polBećarina pusta je napisao/la:Kombajn Đuro Đaković Globus 6.240 HS vrši žito na površinama Vinkovačke poljoprivredne škole. Globus je vlasništvo jednog većeg ratara iz Vinkovačkog atara.
Slabo znanje imaš. Jedne godine je vršio Globus.
20
Bećarina pusta je napisao/la:Zetor 8441 je napisao/la:ja idem u vinkovce u školu i tamo vrši kako ja znam od profesora pažura neki đuro đaković raga i polBećarina pusta je napisao/la:Kombajn Đuro Đaković Globus 6.240 HS vrši žito na površinama Vinkovačke poljoprivredne škole. Globus je vlasništvo jednog većeg ratara iz Vinkovačkog atara.
jedne možda je
ali već tri godine vrši pažur sa svojom ragom

Zetor 8441- Broj postova: 19
God: 20
Zanimanje: Meh.polj.meh
Registriran: 31.12.2009
0
Kako znati na nekom starijem kombajnu koliko gubitke ima pri vrsenju psenice?
Nebitno psenica ,kukuruz.........
zetor 8441 jel tebi kad pažur vršio štogod pa da kažeš da je to raga? Nemoj lupat gluposti njegovi đure su čisto ok mi ih održavamo i radimo adaptacije!
Zetor 8441 je napisao/la:Bećarina pusta je napisao/la:Zetor 8441 je napisao/la:ja idem u vinkovce u školu i tamo vrši kako ja znam od profesora pažura neki đuro đaković raga i polBećarina pusta je napisao/la:Kombajn Đuro Đaković Globus 6.240 HS vrši žito na površinama Vinkovačke poljoprivredne škole. Globus je vlasništvo jednog većeg ratara iz Vinkovačkog atara.
jedne možda je
ali već tri godine vrši pažur sa svojom ragom
Opet krivo. Više godina je on vršio za poljoš. Skupa sa Pažurom sam na školskim tablama vršio davnih dana, još dok je imao "ragu" Zmaja, a ti si onda još vuko kastrole po avliji kad je to bilo.
20
codexnox je napisao/la:Kako znati na nekom starijem kombajnu koliko gubitke ima pri vrsenju psenice?
Kako ? Pa pogledaš iza i vidiš . Osobno nikada nisam postavljao one tepsije i računao koliko to točno dođe rasipa ali eto na taj način bi se dalo izračunati . U praksi se pokazalo da uvijek imam manje više jednako podešen kombajn za vrševinu žita tako da tu nema puno kemijanja u postavkama . Na DF-u ti to dođe zrak do kraja otvoren a tako i gornja sita . Brzina kretanja je glavni čimbenik kod rasipa ... barem u mojem slučaju .

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Similar topics» Đuro Đaković Globus
» Đuro Đaković 1620 H
» ĐURO ĐAKOVIČ M1620H
» DEUTZ FAHR
» nedoumica između dva kombajna
» Đuro Đaković 1620 H
» ĐURO ĐAKOVIČ M1620H