šumsko vitlo, preporučite mi????
Stranica 8 / 10. • Share •
Stranica 8 / 10. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Re: šumsko vitlo, preporučite mi????
Ja ču samo reč da URSUS pojede IMT-a, tako da nemoj lagat. Etnosindra kod mene u zadruzi do sad su dva ursusa 90ks radili 200 jutara zemlje i NIKAD kvarova na getribi.
daj zvone nemoj se svađati sa njim zar vidiš da to nema smisla ,džaba šta ti njemu reko on je najpametniji

IVAN.14.- Broj postova: 915
God: 18
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 16.02.2011
6
→→→: VIŠE
-

JD4440 je napisao/la:Ja ču samo reč da URSUS pojede IMT-a, tako da nemoj lagat. Etnosindra kod mene u zadruzi do sad su dva ursusa 90ks radili 200 jutara zemlje i NIKAD kvarova na getribi.
Ko je spomenuo imt da ga uspoređujem ja sam ga usporedio s MF 595 da ga mf jede i da je urusus krama za njega.
I je to je nikakav traktor falis ga a nemaš ga pa prodaj zetora pa kupi urususa kad je tako dobar.
Mislim svašta ako ne možeš prihvatiti istinu zato se svađaš pa spominješ imt.
Ja samiz osobnog iskustva nagledao se ursusa i njihovihkvarova.
Tako da velim mf 595 ili fiat agri 8090 stroj prema ursus i bolje dati malo vise pa imas stroj a ne tako nešto.

577- Broj postova: 1691
God: 24
Zanimanje: Tehničar za željeznički promet
Registriran: 10.02.2011
8
577 je napisao/la:JD4440 je napisao/la:Ja ču samo reč da URSUS pojede IMT-a, tako da nemoj lagat. Etnosindra kod mene u zadruzi do sad su dva ursusa 90ks radili 200 jutara zemlje i NIKAD kvarova na getribi.
Ko je spomenuo imt da ga uspoređujem ja sam ga usporedio s MF 595 da ga mf jede i da je urusus krama za njega.
I je to je nikakav traktor falis ga a nemaš ga pa prodaj zetora pa kupi urususa kad je tako dobar.
Mislim svašta ako ne možeš prihvatiti istinu zato se svađaš pa spominješ imt.
Ja samiz osobnog iskustva nagledao se ursusa i njihovihkvarova.
Tako da velim mf 595 ili fiat agri 8090 stroj prema ursus i bolje dati malo vise pa imas stroj a ne tako nešto.
zašto bi prodao zetora i kupio ursusa...to kao da proda njemačkog golfa i kupi tasovog golfa ili proda dajca pa kupi torpeda...
u ovom mojem konkretnom slučaju, po riječima gazdi traktora ursus je očuvaniji ali mi je mf 2000 eura povoljniji. kod mf-a kardan je stalno uključen, kaže gazda da se ne može isključiti pa kad spaja ili otkopčava priključak, prethodno mora ugasiti traktor jer mu kardan vrti dok god je traktor upaljen...
jel netko zna o kakvom je kvaru ili smetnji riječ i koliko košta to "liječenje"?
jel netko zna o kakvom je kvaru ili smetnji riječ i koliko košta to "liječenje"?
ako me fergonjica 577 nagovori i uzmem mf-a pa se počne kvariti... jao fergusone dovest ću ti ga pred kuću da ga ti šarafaš pošto si mi blizu, a i zemljaci smo si...
Koja je cijena za tog MF-a?etnosindra je napisao/la:ako me fergonjica 577 nagovori i uzmem mf-a pa se počne kvariti... jao fergusone dovest ću ti ga pred kuću da ga ti šarafaš pošto si mi blizu, a i zemljaci smo si...![]()
TJ- Broj postova: 99
Registriran: 27.12.2011
4
etnosindra je napisao/la:ako me fergonjica 577 nagovori i uzmem mf-a pa se počne kvariti... jao fergusone dovest ću ti ga pred kuću da ga ti šarafaš pošto si mi blizu, a i zemljaci smo si...![]()
hehe ma ja sam uvjek tu ako treba kakva pomoć....
[You must be registered and logged in to see this link.]
Evo jedne zvijerke ali ovako kada ides gledat neki traktornemoj se najavljivati bas da dolazis.
Nego dodes ne najavljen i vidis kako pali hladan a ne da ga pale prije tvoga dolaska.

8
Momci prvo čemu svađa,drugo nema boljeg stroja od onoga kojega si možeš priuštit,a treće kuda se gurate u Ličane kada ste kordunaši,i nemojte se svađat bez razloga577 je napisao/la:etnosindra je napisao/la:ako me fergonjica 577 nagovori i uzmem mf-a pa se počne kvariti... jao fergusone dovest ću ti ga pred kuću da ga ti šarafaš pošto si mi blizu, a i zemljaci smo si...![]()
hehe ma ja sam uvjek tu ako treba kakva pomoć....![]()
Evo jedne zvijerke ali ovako kada ides gledat neki traktor nemoj se najavljivati bas da dolazis.
Nego dodes ne najavljen i vidis kako pali hladan a ne da ga pale prije tvoga dolaska.

mehaničar- Broj postova: 170
God: 31
Zanimanje: većinom radim za badava
Registriran: 25.09.2010
2
mehaničar, evo ti lekcija iz zemljopisa...
1. ogulin je na tromeđi gorskog kotara, like i korduna,
2. saborsko je u lici.
Ma za taj dio sam se zaje.... to je bilo čisto onako bezveze,baš zato jer znam da se svi na takve stvari pale.Nemoj zamjerit na tomeetnosindra je napisao/la:
mehaničar, evo ti lekcija iz zemljopisa...
1. ogulin je na tromeđi gorskog kotara, like i korduna,
2. saborsko je u lici.

2
nema ljutnje, sve pet....
odakle si ti likota? (što bi rekli neki, a ja poludim...)
Sa "ravnice" zvane Perušićetnosindra je napisao/la:nema ljutnje, sve pet....

2
moram i tamo u tvoje krajeve pogledat neki strojček....
koliko sam shvatio imaš timbera i lkt, koji modeli? imaš licencu za radove u šumarstvu pa radiš za hrv šume?
koliko sam shvatio imaš timbera i lkt, koji modeli? imaš licencu za radove u šumarstvu pa radiš za hrv šume?
mehaničar je napisao/la:577 je napisao/la:etnosindra je napisao/la:ako me fergonjica 577 nagovori i uzmem mf-a pa se počne kvariti... jao fergusone dovest ću ti ga pred kuću da ga ti šarafaš pošto si mi blizu, a i zemljaci smo si...![]()
hehe ma ja sam uvjek tu ako treba kakva pomoć....![]()
Evo jedne zvijerke ali ovako kada ides gledat neki traktor nemoj se najavljivati bas da dolazis.
Momci prvo čemu svađa,drugo nema boljeg stroja od onoga kojega si možeš priuštit,a treće kuda se gurate u Ličane kada ste kordunaši,i nemojte se svađat bez razloga![]()
E prijatelju ja se nikad nisam gurao nigdje ja sam to što jesam ....

8
Stranica 8 / 10. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Similar topics» šumsko vitlo, preporučite mi????
» vitlo šumsko
» Vitlo Tajfun 4.5T
» SUMSKA VITLA
» P:gume,plug za vinograd,vitlo,kultivator,laptop
» vitlo šumsko
» Vitlo Tajfun 4.5T
» SUMSKA VITLA
» P:gume,plug za vinograd,vitlo,kultivator,laptop
Stranica 8 / 10.