Postrna sjetva
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: Postrna sjetva
Kad je taj kupus sadjen? Odnosno, koliko dana je vegetacija kupusa? Izgleda mi jako lijepo.
Edit
Lagano guglanje i evo nadjoh sam. 130-150 dana
http://www.gospodarski-list.hr/clanak.aspx?cID=607&refID=15042008
Edit
Lagano guglanje i evo nadjoh sam. 130-150 dana

Smiljan- Broj postova: 1994
Zanimanje: Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
Registriran: 13.03.2008
2
→→→: VIŠE
kaj bi se moglo iza žetve zobi zasijati?
znam da je to već dosta kasno, ali ne treba mi prinos zrna nit ploda već nešto za zelenu ishranu krava do jeseni-zime
razmišljao sam da od prinosa zobi odvojim vreću i kukuruza što mi je ostalo sjemena pa posijem i samo potanjuram i bude do jeseni za košnju zelenog, al me zanima jel bi kaj još moglo kakva proteinska komponenta, neka djetelina il nešto, al da je lako nabavljivo i da prati rast kukuruza i zobi?
znam da je to već dosta kasno, ali ne treba mi prinos zrna nit ploda već nešto za zelenu ishranu krava do jeseni-zime
razmišljao sam da od prinosa zobi odvojim vreću i kukuruza što mi je ostalo sjemena pa posijem i samo potanjuram i bude do jeseni za košnju zelenog, al me zanima jel bi kaj još moglo kakva proteinska komponenta, neka djetelina il nešto, al da je lako nabavljivo i da prati rast kukuruza i zobi?
mate22- Broj postova: 25
Registriran: 14.05.2010
0
Sirak ili sudanska trava
Samo nećeš dobiti nekakvu kvalitetu što god da siješ u ovoj suši. Mislim da bi sirak bil najpogodiji
Samo nećeš dobiti nekakvu kvalitetu što god da siješ u ovoj suši. Mislim da bi sirak bil najpogodiji

tomi93- Broj postova: 823
Zanimanje: poljoprivrednik-študent
Registriran: 28.02.2011
3
gdje mogu nabavit sjeme sirka? nisam nikad to sijao. jel se može naručit poštom?
mate22- Broj postova: 25
Registriran: 14.05.2010
0
mate22 je napisao/la:gdje mogu nabavit sjeme sirka? nisam nikad to sijao. jel se može naručit poštom?
Ima ti kws sjeme, ako ima još pa probaj direktno njih nazavati ili nekog pitaj u polj. zadruzi da ti naruči.

zelenko- Broj postova: 684
God: 20
Zanimanje: Poljoprivredni-tehničar
Registriran: 22.06.2010
5
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Similar topics» Postrna sjetva
» Sjetva repe
» Sjetva pšenice 2011/2012
» Sjetva kukuruza 2011. što i kako