GRAMIP PRIKljucci
Stranica 2 / 3. • Share •
Stranica 2 / 3. •
1, 2, 3 
Re: GRAMIP PRIKljucci
ali je isto tako INO elite 225 skuplji za cca 6tkn od gramipa gs55 220cm.
za tu razliku i mora bolje raditi..
za tu razliku i mora bolje raditi..
Tibor88- Broj postova: 107
God: 24
Registriran: 22.11.2008
1
to je dobra razlika, odna stvarno mora i vrijedit te novce

hrvojezg- Broj postova: 41
God: 26
Zanimanje: profesionalni vozac, autodizalicar
Registriran: 26.06.2011
1
pa kažem vrijedi on te novce sve je tip top, moj kolega ga montiral da dvoredni samohodni berač "burgon", ali sa Y noževima i pri toj brzini dosta dobro uradi, a zvaršna obrada je isto super
deutz d 5206 je napisao/la:@Branko koliko je to IH imao tvornica i gdje?
europski dio je imao tri tvornice traktora : Neuss na Rajni (zatvorena 1997. g.) St. Dizier i Doncaster prodane su ARGO grupi.
Kupil sam Gramip frezu AT20/150 za traktor Pasqualli 33 KS.
Nadam se da mu nebu preteško.
Ima li netko upute za rukovanje i održavanje?
[b]
Nadam se da mu nebu preteško.
Ima li netko upute za rukovanje i održavanje?
[b]
iwanho- Broj postova: 210
Registriran: 14.12.2008
0
bolje kupit rabljenu fezu mashio,howardt,krone ili tak nešto za iste novce nek novu gramip
marijonovak- Broj postova: 93
Registriran: 26.12.2011
2
deutz d 5206 je napisao/la:mislim da za freze bi se moglo reć i za INO-ta da je jako dobar
Nije da ti brojim, ali sad već treći put u ovom topicu pišeš da je INO bolji!!
OK, shvatili smo i prvi put!
Inače, tvornica Gramip je u mojoj blizini i kao i većina firmi u Hrvatskoj grca u problemima što zbog krize i što zbog pohlepnog gazde! Inače jako stara tvornica sa puno tradicije i puno proizvedenih dobrih i provjerenih strojeva! A da ima i boljih, sigurno ima, ali mislim da koštaju točno tolko kolko i vrijede
Negdje sam pročital za INO-ta da je jako dobar...

drazen- Broj postova: 515
God: 41
Registriran: 23.07.2008
7
OK neću više nemoj se ljutit, jako sam tvrdoglav
imam Gramip utovarivać za kojeg samo riječi hvale, ali freze i malčeri nebi uzeo
imam Gramip utovarivać za kojeg samo riječi hvale, ali freze i malčeri nebi uzeo
zašto ne gramip malčer ja imam 220cm evo recimo ovoga ljeta je napravio oko 20 jutara doslovno šikare agacija je bila tako gusta da je torpedo 75 znao stati nije se mogao probijati kroz nju bilo je idebeli ko flaša od kole sve što sam mogao saviti u rikverc sam i samljeo 10 dana je posao trajao 2 jutra dnevno 2 sporohodna i pun gas jedan od naj gorih poslova koji sam radio nakon toga je električar s torpeda povadio svu staru instalaciju jel od nje nije ostalo ništa nova crjeva od goriva i zraka a na malčeru sam promjenio jedan puta remenje i dva ležaja na osovini i sad radi i izgleda kao i prvi dan kad sam ga uzeo i mogu reći da sam zadovoljan vlasnik gramipovog stroja uloženo dobiveno odlično
stjepan- Broj postova: 379
Registriran: 06.07.2009
1
šta se štopalo kakav malčer otvoreni ili zatvoreni moj ima odozada ona vrata i baca sve nazad nemože ga uštopat agacija 3m visine i gusta da nemože flaša past na zemlju kad baciš u zrak a u kukuružnjaku torpedo ide drugom radnom ili prvom direkt bez ikakvih problema a to je negdje od 6 km na sat do 8 km na sat, a koji ga je traktor vrtio u kukurozovini
1
mislim da zatvoreni a ima ga jedan na beraču dvorednom samohodnom ima INO i Gramip iste starosti isti berači i Y noževi jedan i drugi, kaže da gramip trese cijeli kombajn i drnda, a Ino lijpo radi i zato je gramipa mijenjal sa INO-m a i išli su mu bolje na ruku a kad je gramip pital za Y noževe ovaj mu rekal da se njima neda sa tim hebat
nebih trebao tresti ako su ispravni ležaji na osovini ili ako čekići nisu u balansu tu je nešta u bananimoj se nečuje da radi nema vibracija nikakvih ali prilikom oštrenja poskidam čekiće naoštrim izvažem ih na vagu za kolače u gram i vratim nazad i nema vibracija
1
Hej branko vidim da si ljubitelj IHC-a pa mi kaži molim te gdje bi našo masku za 353 IHC-a ovu gornju?branko je napisao/la:ne radio ti se od 1966 do 1975 (francuska do 1972) s time da je '72 napravljen "facelifting" tj. promijenjena je maska
do 1972
1972-75

riverboy- Broj postova: 104
Zanimanje: Automehaničar
Registriran: 20.08.2011
3
Stranica 2 / 3. •
1, 2, 3 
Similar topics» GRAMIP PRIKljucci
» Zubače , drljače ...
» ECOTRAC by: Hittner
» Prednji utovarivaci i prikljucci za njih