priključci za reduciranu i normalnu obradu tla te za direktnu sjetvu (no till)
Stranica 14 / 14. • Share •
Stranica 14 / 14. •
1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: priključci za reduciranu i normalnu obradu tla te za direktnu sjetvu (no till)
Napiši cijenu kad dobiješ .(na koju mašinu misliš zelenu ili crvenu )
MOMOSARIC- Broj postova: 94
God: 39
Registriran: 06.10.2010
0
→→→: VIŠE
Re: priključci za reduciranu i normalnu obradu tla te za direktnu sjetvu (no till)
evo dobio sam cijene za onaj crveni stroj sa videa K 300 Mulch Master, zahavata 3m i tezine 3400kg bi bio oko 21,300eura to je najmanji naravno veci su skuplji
ovaj stroj je u pitanju
ovaj stroj je u pitanju
ovaj sxh mulchmaster je ljep stoj ali onaj tiger mt mi se vise svida.
deere power i ja sam zato da budu neke prezentacije u baranji
cime se ti bavis tamo u blizini mog rodnog kraja
deere power i ja sam zato da budu neke prezentacije u baranji
cime se ti bavis tamo u blizini mog rodnog kraja
Baranjac 22- Broj postova: 104
Registriran: 19.01.2011
0
a sta mislis cim se bavim
poljoprivredon nazalost, al ne na veliko, ma nema sanse da kod nas bude ikakva prezentacija, znas i sam koliko je baranja zaostala a takvih strojve nece bit jos dugu
ja bi ti savjetovo drz se ti svabije, i sam bih sutra otiso neku van da mogu
ja bi ti savjetovo drz se ti svabije, i sam bih sutra otiso neku van da mogu
znam da poljoprivredom ali mislio sam cime tocno.
znam da smo zaostali ali ne svi ima izuzetaka koji nezaostaju.
znam da je tesko dolje ali necvjetaju ni tu ruze a ako te neko zajebava bar znas da si u svom da te nezajebava neko stoti.
znam da je tesko dolje ali necvjetaju ni tu ruze a ako te neko zajebava bar znas da si u svom da te nezajebava neko stoti.
0
bila je prezentacija u baranji od novog fenda 939 a vidicemo ko ce si ga priustit
0
Baranjac 22 je napisao/la:znam da poljoprivredom ali mislio sam cime tocno.
Prijatelju , baš obrnuto najviše te boli kad te "tvoj" zajebava
.( izv. nema veze sa temom ali morao sam napisati)
MOMOSARIC- Broj postova: 94
God: 39
Registriran: 06.10.2010
0
dobro to je ali tio sam rec stim da nije ni lako u tudoj zemlji.
0
al bolje da se mi vratimo na temu
0
bavim se ratarstvom i obradjujem nekih 55kj, nazalost zbog tih izuzetaka kako kazes smo i tim problemima kojima jesmo, neko radi(neradi) ali ima u vlasnistvi ili zakupu ogromen povrsine a opet 90% ljudi koj bi radili nemaju nista, tak je uvjek bilo i bice zat kazem da od tog bas i nema buducnosti
nije ni vani lako znam to al opet ne brines kako ces platit racune svaki mjesec a kad si svoj "gazda" itekako se brines
a te prezentacije su na belju i tu rjetko ko ide a i takav traktor samo njih i zanima dok privatnike bas i ne pogotovo u baranji
nije ni vani lako znam to al opet ne brines kako ces platit racune svaki mjesec a kad si svoj "gazda" itekako se brines
a te prezentacije su na belju i tu rjetko ko ide a i takav traktor samo njih i zanima dok privatnike bas i ne pogotovo u baranji
Stranica 14 / 14. •
1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics» priključci za reduciranu i normalnu obradu tla te za direktnu sjetvu (no till)
» No tillage,nula obrada
» Vinogradarsko-vocarski prikljuci
» Brzi priključak za prednji hidraulik
» Priključci za Tomu Vinkovića
» No tillage,nula obrada
» Vinogradarsko-vocarski prikljuci
» Brzi priključak za prednji hidraulik
» Priključci za Tomu Vinkovića
Stranica 14 / 14.