Cijena kukuruzne silaže

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: Cijena kukuruzne silaže

Postaj by Fidelito on sub 21 sij 2012 - 14:59

Kolika je površina potrebna da se izgradi postrojenje? Koliki vod struje (napon) mora biti u blizini da ti odvede struju u mrežu? Mislim ako treba vod veći od 10 KV onda to jako sužava izbor potencijalnih lokacija. Kod mene u općini ima mjesta u ind. zoni za takvo postrojenje i znam da bi to općinari (vjerovatno) prihvatili. Ima i drugih ind. zona koje bi bile zainteresirane. Javi mi se na PM ako si zainteresiran.

Fidelito

Broj postova: 2694
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
Like 26

[Vrh] Go down

Postaj by hrvoje1 on sub 21 sij 2012 - 15:09

Fidelito je napisao/la:Kolika je površina potrebna da se izgradi postrojenje? Koliki vod struje (napon) mora biti u blizini da ti odvede struju u mrežu? Mislim ako treba vod veći od 10 KV onda to jako sužava izbor potencijalnih lokacija. Kod mene u općini ima mjesta u ind. zoni za takvo postrojenje i znam da bi to općinari (vjerovatno) prihvatili. Ima i drugih ind. zona koje bi bile zainteresirane. Javi mi se na PM ako si zainteresiran.

Treba ti cca 2 ha za postrojenje. Zainteresiran sam za sve varijante jer planiramo ljudima ponuditi dapreko nas eventualno naprave i svoju elektranu... potrebna je investicija, daleko od toga, ali s vremenom ce biti jednostavnije ako zajedno radimo projekte a ne svaki posebno. Pisem preko mobitela pa nemoj zamjeriti eventualne greske.
Sto se tice strjje, mora biti visokonaponski vod u neposrednoj blizini i znam da sve te varijable jako smanjuju izbor...ali tu smo da obidemo potencijalne lokacije i krenemo sa projektom...

hrvoje1

Broj postova: 9
Registriran: 20.01.2012
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by paor on sri 25 sij 2012 - 9:29

Na obje farme nalazi se ukupno cea 300.000 kg silaže po početnoj prodajnoj cijeni od 0,25 kn/kg.

paor
Admin
Admin

Broj postova: 3047
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
Like 41

→→→: VIŠE

http://www.gospodarstvo-petricevic.hr/ http://www.youtube.com/user/mapetric?feature=mhee

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics