zoranv
Stranica 1 / 1. • Share •
zoranv
Pozdrav svima,
evo da se predstavim u par rečenica o sebi.
Rođen sam u Livnu,a sad ivim u Poreču.bavio sam se gradnjom kuća i stanova u Istri,a uz to imam firme u Trilju(HR) ,Livnu(BiH) i Cetinju(Cg) ,koje se bave prodajom madraca i i proizvoda od vune.Svega toga mi je puna kapa i razmiljam o tom da se okrenem stočarstvu.U biti ,najvie me zanima da osnujem farmu koza.O kozama ne znam mnogo,ali sam u zadnjih mjesec dana puno pročitao i obilazeći farme po Istri,čak neto i naučio
.
Svaka pomoć i savjet će mi dobro doći.Toliko za početak
evo da se predstavim u par rečenica o sebi.
Rođen sam u Livnu,a sad ivim u Poreču.bavio sam se gradnjom kuća i stanova u Istri,a uz to imam firme u Trilju(HR) ,Livnu(BiH) i Cetinju(Cg) ,koje se bave prodajom madraca i i proizvoda od vune.Svega toga mi je puna kapa i razmiljam o tom da se okrenem stočarstvu.U biti ,najvie me zanima da osnujem farmu koza.O kozama ne znam mnogo,ali sam u zadnjih mjesec dana puno pročitao i obilazeći farme po Istri,čak neto i naučio
Svaka pomoć i savjet će mi dobro doći.Toliko za početak
Re: zoranv
kak se zovu firme...
wtz 2048a- Broj postova: 414
Registriran: 23.09.2011
4
→→→: http://www.youtube.com/watch?v=Snh-xZIxVho -

U Livnu :Exlusiv global d.o.o
Hr i CG :Peracto d.o.o
Kad budu koze,moći ću dovoditi i svoje kupce na izlet u Poreč ,na farmu "kamir" koza
Hr i CG :Peracto d.o.o
Kad budu koze,moći ću dovoditi i svoje kupce na izlet u Poreč ,na farmu "kamir" koza
dobro dosao na forum.... inace susjed iz Tomislavgrada 

aanicc- Broj postova: 64
God: 19
Registriran: 24.09.2011
3
Hvala aanicc.
I da ne zaboravim,u Linu uzgajam Srednjoazijske ovčare,pa ako nekom trebaju dobri ovčarski psi ,neka se jave.Na avataru je moj mladi azijac ,star 2 mjeseca
I da ne zaboravim,u Linu uzgajam Srednjoazijske ovčare,pa ako nekom trebaju dobri ovčarski psi ,neka se jave.Na avataru je moj mladi azijac ,star 2 mjeseca
pa koliko imas pasa...kad uzgajas....koliko para su

wtz 2048a- Broj postova: 414
Registriran: 23.09.2011
4
→→→: http://www.youtube.com/watch?v=Snh-xZIxVho -

NH T5060 DARKO- Broj postova: 781
God: 24
Zanimanje: Vozač motornog vozila
Registriran: 26.11.2011
15
→→→: VIE