Pavinjak
Stranica 1 / 10. • Share •
Stranica 1 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Pavinjak
Ime mi je Marko, imam 15 godina i živim u Gradištu (Vukovarsko-Srijemska županija). Obitelj mi se ne bavi poljoprivrednom na veliko nego tata ima cca. 9 jutara djedovine koju obrađuje. Od kultura sijemo pšenicu i soju, te kukuruz za naše potrebe. Od mehanizacije posjedujemo traktor Ursus C-355, prikolicu, plug IMT 756 Visoki klirens, tanjuraču 24 diska, prskalicu Agromehanika 440 litara, drljaču 4 krila, rasipač mineralnog gnojiva TG 402.
Imamo i nastambu jabuka, oko 330 stabala, nešto krušaka i nešto šljiva.
Ovo je moj Channel na Youtube-u te tamo možete vidjeti klipove što se tiče poljoprivrede.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Imamo i nastambu jabuka, oko 330 stabala, nešto krušaka i nešto šljiva.
Ovo je moj Channel na Youtube-u te tamo možete vidjeti klipove što se tiče poljoprivrede.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Re: Pavinjak
Pozgrav i dobro dosao na forum! 

antonio- Broj postova: 129
God: 33
Registriran: 22.04.2008
1
andro je napisao/la:pozdrav!
ja sam isto iz gradista kako se zoves? jel me znas?
Neznam ja sam marko makarević, ako znaš možda gorana makarevića, ili kojeg PAvinjaka, a ko ti ti, neznam ko si ti, jel si ti član onog drugog poljoprivrednog foruma????
ursusc360 je napisao/la:andro je napisao/la:pozdrav!
Neznam ja sam marko makarevi?, ako zna? možda gorana makarevića, ili kojeg PAvinjaka, a ko ti ti, neznam ko si ti, jel si ti član onog drugog poljoprivrednog foruma????
ja sam andrija (liza) zivim u centru izmedu slasticarne i dijamanta! znam pavinjaka kraj mimica?
bio sam prije i na onom poljoprivrednom forumu dok nije nasto ovaj!
andro je napisao/la:ursusc360 je napisao/la:andro je napisao/la:pozdrav!
Neznam ja sam marko makarevi?, ako zna? možda gorana makarevića, ili kojeg PAvinjaka, a ko ti ti, neznam ko si ti, jel si ti član onog drugog poljoprivrednog foruma????
ja sam andrija (liza) zivim u centru izmedu slasticarne i dijamanta! znam pavinjaka kraj mimica?
bio sam prije i na onom poljoprivrednom forumu dok nije nasto ovaj!
A jebote šta prije nisi reko da si liza....A dobro mene neznaš, ja ti nisam onaj pavinjak kraj mimića nego u lopatnjoj bari.
tebi je željko brat, on ide samnom u razred....i usput čestitam za bacanje akomulatora i crossa!!!!
Može i ovak, no jednostavnije je staviti slike jednu ispod druge.
BTW, dobrodošlica i od mene
BTW, dobrodošlica i od mene
Zvonimir- Broj postova: 2183
God: 47
Registriran: 14.03.2008
5
→→→: VIŠE
Stranica 1 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Stranica 1 / 10.