Što se iza brda valja? 5 5 9

Što se iza brda valja?

Stranica 9 / 41. Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: Što se iza brda valja?

Postaj by IVAN DF on 10/2/2012, 18:05

tomi93 je napisao/la:
Nostradurus je napisao/la: Linić kao da je okorjeli neprijatelj naroda. Osim što su izglasali da moramo raditi još dulje za mirovinu, sada misli ukinuti i dio praznika.

E ovo ukidanje praznika mi se baš sviđa, pa neka i "radnici" u državnim službama osjete barem malo kako je nama stočarima koji 365 dana u godini moramo biti dostupni i spremni na svojim radnim mjestima. pirat

Tomi apsolutno se slažem s tobom. Čak što više bih volio da ukinu SVE praznike i blagdane te bolovanja i godišnje odmore također tako da svi u državi rade 365 dana u godini pa da vidim tko će kasnije na dnevnim portalima ispod članaka komentirati da su seljaci lijeni i da ništa ne rade već samo čekaju poticaje.

IVAN DF

Broj postova: 287
Registriran: 03.02.2011
Like 7

[Vrh] Go down

Postaj by falkon 2 on 10/2/2012, 18:13

IVAN DF je napisao/la:
tomi93 je napisao/la:
Nostradurus je napisao/la: Linić kao da je okorjeli neprijatelj naroda. Osim što su izglasali da moramo raditi još dulje za mirovinu, sada misli ukinuti i dio praznika.

E ovo ukidanje praznika mi se baš sviđa, pa neka i "radnici" u državnim službama osjete barem malo kako je nama stočarima koji 365 dana u godini moramo biti dostupni i spremni na svojim radnim mjestima. pirat

Tomi apsolutno se slažem s tobom. Čak što više bih volio da ukinu SVE praznike i blagdane te bolovanja i godišnje odmore također tako da svi u državi rade 365 dana u godini pa da vidim tko će kasnije na dnevnim portalima ispod članaka komentirati da su seljaci lijeni i da ništa ne rade već samo čekaju poticaje.

heh pa zar nismo mi seljaci koji radimo 365+1 dan u godini cijeli život najveći lopovi u državi te je zbog nas država otišla u krizu bez povratka.... te smo glupi jer nismo znali spajati more neradnih dana sa vikendima itd

falkon 2

Broj postova: 5080
Registriran: 06.02.2010
Like 46

→→→: VIŠE

http://www.poljoprivredni-forum.biz/t1614-falkon-2

[Vrh] Go down

Postaj by Fidelito on 10/2/2012, 18:18

Dečki zašto se uopće osvrćete na to što anonimci pišu po portalima?

Fidelito

Broj postova: 2694
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
Like 26

[Vrh] Go down

Postaj by IVAN DF on 10/2/2012, 18:39

Fidelito je napisao/la:Dečki zašto se uopće osvrćete na to što anonimci pišu po portalima?

Fidelito ni sam ne znam ali me jednostavno nešto vuče da vidim što ljudi misle o nama i uglavnom se razočaram ali ima i nekih jako pametnih i razumnih ljudi. Volio bih da svi koji viču protiv nas po internetu dođu radit na moju farmu ili na farmu od jednog mog poznanika koji nema automatiziranu proizvodnju pa da vide kako je to kad je vani -20 a tebe boli glava i imaš gripu no svejedno moraš raditi cijeli dan jer zbog tih -20 na farmi ništa ne funkcionira kako treba.

Jučer na televiziji čujem Milanovića da bi trebalo provjeriti koliko radi ratar u godini dana . A mamu mu j...m i nega glupoga poslao bih ga ja kod jednog tatinog kolege koji doduše nije ratar ali mu je glavni posao usluge drugima koji u sezoni iz traktor ne izlazi po 3 dana i 2 noći i kad više ne može ugadi traktor na njivi i odspava 2 sata i pali i tera dalje. Ne staje čak ni dok jede već jede u vožnji . Pa da vidim ja tog Milanovića i ostale nepismene i lijene građane što bi imali za reći koliko radi jedan ratar u godini.

IVAN DF

Broj postova: 287
Registriran: 03.02.2011
Like 7

[Vrh] Go down

Postaj by toma84 on 10/2/2012, 19:42

Naša vlada ne zna kak se radi pošteno, da vidiš belaja kroz ove jadne nam 4 godine Smile

toma84

Broj postova: 910
Registriran: 23.11.2010
Like 6

[Vrh] Go down

Postaj by O.P.G.KOVAČ on 10/2/2012, 19:43

Ja sam za Europu ,ali ne i za uniju ... Very Happy

O.P.G.KOVAČ

Broj postova: 991
God: 39
Registriran: 04.10.2008
Like 13

[Vrh] Go down

Postaj by falkon 2 on 10/2/2012, 19:45

toma84 je napisao/la:Naša vlada ne zna kak se radi pošteno, da vidiš belaja kroz ove jadne nam 4 godine Smile

Naša vlada nezna kako se uopće radi, a to je veliki problem.

falkon 2

Broj postova: 5080
Registriran: 06.02.2010
Like 46

http://www.poljoprivredni-forum.biz/t1614-falkon-2

[Vrh] Go down

Postaj by toma84 on 10/2/2012, 19:57

Već se kolju, a još nisu ni počeli zasjedat Smile Koji crtići...

toma84

Broj postova: 910
Registriran: 23.11.2010
Like 6

[Vrh] Go down

Postaj by Krx on 10/2/2012, 21:40

zašto je naša država u kurcu, vrlo jedostavno...zato što su trgovci i kojekaki mešetari baš u tom prijespomenuom, špaga je ostala na tankoj niti...sustavno je izrabljivan taj niz u kojem je krajnji korisnik konstantno izvlačio deblji kraj, sad se sve to skupa hijerarhijski premjestilo na stepenicu više i odma zlo...o tome se radi...deset prstiju će uvijek ostat deset....kapitalizam je u zadnjem stadiju i to je općenito problem cijelog čoječanstva a da negovorimo najvećeg svjetskog zla amerike...jer i poseljački se dade izčitati da najveće zlo završava tamo gdje se i sijalo...

Krx

Broj postova: 1194
God: 29
Registriran: 10.03.2008
Like 10

[Vrh] Go down

Postaj by Fidelito on 10/2/2012, 21:42

GEORGE SOROS:
Kako spasiti euro

[You must be registered and logged in to see this link.]

Ako netko poznaje sustav - to je onda George Soros.

Fidelito

Like 26

[Vrh] Go down

Postaj by paor on 10/2/2012, 22:10

Sorosu treba odati priznanje da daje prilično suvisla upozorenja i napose konkretna rješenja. Priznanje da, ali pod uvjetom da zanemarimo da je svoj kapital i moć spretno sagradio upravo na nesavršenosti kapitalizma i bankarstva kao takvog.

paor
Admin
Admin

Broj postova: 3047
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
Like 41

http://www.gospodarstvo-petricevic.hr/ http://www.youtube.com/user/mapetric?feature=mhee

[Vrh] Go down

Postaj by Fidelito on 11/2/2012, 08:35

Da bi stekao toliki kapital, praktički od nule, treba jako dobro poznavati sustav. Nije Soros svoje novce stekao na lutriji (možda bolje rečeno shvatio je kako ta lutrija radi i počeo je predviđati koji brojevi postaju dobitni). S obzirom da je pokazao znanje kako steći kapital, mislim da ga se isplati saslušati što ima za reći. Neki ljudi koji steknu veliki kapital imaju pravi proizvod u pravo vrijeme na pravom mjestu (Bill Gates). Soros je stekao svoj kapital na drugačiji način: proučavao je sustav, dobro ga uopznao shvatio je način na koji radi i to uspio dobro unovčiti. Ali neki od tih super bogatih ljudi pravilno shvaćaju da bit nije u tome da zgrnu veliki novac, jer novac nije sam sebi svrha. Da misle zgrtati lovu i pokoriti cijeli svijet radili bi to tiho, bez javnih istupa. Ima i takvih, za koje velika većina ljudi nije nikada čula a prraktički vladaju svijetom, svoju vladavinu prenose kroz generacije sa koljena na koljeno i nikada javno ne nastupaju - nigdje. Vuku konce iz debele sjene anonimnosti. Bogate ljude koji javno kažu što misle i žele svojim iskustvom i znanjem napraviti svijet boljim treba pozorno slušati što imaju za reći.

Fidelito

Like 26

[Vrh] Go down

Postaj by Fidelito on 11/2/2012, 09:55

još jedno viđenje na krizu:

prijevod:

[You must be registered and logged in to see this link.]

Fidelito

Like 26

[Vrh] Go down

Postaj by Nostradurus on 11/2/2012, 12:06

Soros je opet bacio maglu. Nikakvo potezanje samih sebe za kosu nije rješenje za čupanje iz gliba. A upravo to je financiranje predlaže Soros. U tom poslu bi bankari obrali vrhnje. Puno bolji tekst je Punk ekonomija.([You must be registered and logged in to see this link.] Točno sve što pričam, rekao je i DAVID MCWILLIAMS. Samo je preskočio reći kao se izvući iz te situacije.

Nostradurus

Broj postova: 371
Zanimanje: dipl. ing. elektrotehnike
Registriran: 11.01.2012
Like 5

http://www.poljoprivredni-forum.biz/t3676-nostradurus-financijski-sustav-i-novac#124575 http://sites.google.com/site/financijskisustav/

[Vrh] Go down

Bez obzira na dobivene kredite iz EU, Grčka se nije izvukla

Postaj by Nostradurus on 11/2/2012, 12:56

Ima novi članak o grčkoj situaciji: [You must be registered and logged in to see this link.]
Da grčka nema mogućnosti nego u bankrot napisao sam skoro prije dvije godine: [You must be registered and logged in to see this link.] Izlaz iz toga je jedino revolucija ili državni udar. Pretpostavljam vojni.

Nostradurus

Broj postova: 371
Zanimanje: dipl. ing. elektrotehnike
Registriran: 11.01.2012
Like 5

http://www.poljoprivredni-forum.biz/t3676-nostradurus-financijski-sustav-i-novac#124575 http://sites.google.com/site/financijskisustav/

[Vrh] Go down

Stranica 9 / 41. Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Next

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics