masey za 10 000 eura
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
masey za 10 000 eura
Zanima me kog maseya bi mogao da uzmem za te pare pa da se malo raspitam.Unapred hvala
ilijadr- Broj postova: 28
Registriran: 13.12.2011
0
Re: masey za 10 000 eura
uff tema da zaboli glava.
Kojeg bi ? Koliko ks ? Šta bi radio s njime ? Koji su planovi s njim ?

zrine89- Admin

- Broj postova: 3675
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
48
→→→: O SEBI
ovako nešto možeš kod nas nać za te novce, ovog moj susjed prodaje
http://www.njuskalo.hr/traktori/mf-3070-oglas-4015561
http://www.njuskalo.hr/traktori/mf-3070-oglas-4015561
zrine89 je napisao/la:uff tema da zaboli glava.
oko 80 ks,oranje,nosio bi setvospremac,vukao 5t prikolicu mozda kasnije i 8t...uglavnom poljoprivredni poslovi vezani za zemlju.ne razumem se preterano u njih tako da ne znam kog bi trazio.
0
e ako se ne razumijes u njih onda bi ti ja preporucio da ih ne gledas ni pod razno
deere power je napisao/la:e ako se ne razumijes u njih onda bi ti ja preporucio da ih ne gledas ni pod razno
zbog cega?sta mi onda predlazes da gledam?
0
nesto jednostavnije i pristupačnije, takav mf ti je sklon brojnim kvarovima a dijelovi su jako skupi a i pitanje dal ces nac doborg majstor akoji ce ti to odradit
deere power je napisao/la:nesto jednostavnije i pristupačnije, takav mf ti je sklon brojnim kvarovima a dijelovi su jako skupi a i pitanje dal ces nac doborg majstor akoji ce ti to odradit
sta mislis o fiatima,90 serija?
0
deere power je napisao/la:nesto jednostavnije i pristupačnije, takav mf ti je sklon brojnim kvarovima a dijelovi su jako skupi a i pitanje dal ces nac doborg majstor akoji ce ti to odradit
molim te, kod mene ih ima mnogo takvih slični i svi voze nema greške, jedino su malo veči potrošaći
ilijadr je napisao/la:deere power je napisao/la:nesto jednostavnije i pristupačnije, takav mf ti je sklon brojnim kvarovima a dijelovi su jako skupi a i pitanje dal ces nac doborg majstor akoji ce ti to odradit
ista stvar, vjerovatno jos teze doc do dijelova i majstora, a posoto su to sve polovni traktori na to moras bit spreman, što ne pogledas novog rusa?
deere power je napisao/la:ilijadr je napisao/la:deere power je napisao/la:nesto jednostavnije i pristupačnije, takav mf ti je sklon brojnim kvarovima a dijelovi su jako skupi a i pitanje dal ces nac doborg majstor akoji ce ti to odradit
ista stvar, vjerovatno jos teze doc do dijelova i majstora, a posoto su to sve polovni traktori na to moras bit spreman, što ne pogledas novog rusa?
Novog rusa?Kao npr.?Onda bi bi trebalo bar jos 10 000?
0
bolje gledaj rabljeno ali zapadno sve su to stroji naspram rusa, makar nije ni on loš a da gledaš Zetor, ako ne nov onda i rabljeni?
Zadnja promjena: deutz d 5206; 14/12/2011, 20:53; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : nešto nadodao)
deutz d 5206 je napisao/la:bolje gledaj rabljeno ali zapadno sve su to stroji naspram rusa, makar nije ni on loš a da gledaš Zetor, ako ne nov onda i rabljeni?
Rus mozda nije skup ali ih bas ne hvale,bar ne kod mene.tesko pale zimi i problem su im menjaci u brdskim predelima.pricam za 820.
0
ne znam, pa bar kod vas ih ima jako puno, pogledaj na poljoinfo forumu
a sto se tice cijene mislim da je 820 kod vas 14k eura jer se sklapa u novom sadu
zetor novi je skupo ko bilo koji zapadni traktor a polovnjaci isto drze previsoke cijene
a sto se tice cijene mislim da je 820 kod vas 14k eura jer se sklapa u novom sadu
zetor novi je skupo ko bilo koji zapadni traktor a polovnjaci isto drze previsoke cijene
nebi rekal polovne imaš po dobroj cijeni još ak je uvoz Njemačka taj je za razinu bolji, a što se udobnosti tiče Zetor je tu isti ko i zapadnjaci i možda imaju neke stvari koje im i Zapadnjaci zavide, nisu oni loši, motori im dobre sate dožive, možda potrošnja malo veča al ajd nebudimo cicije
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Similar topics» masey za 10 000 eura
» cijena kanarinke
» P.baštarde
» Elektronika na traktorima Massey,Fendt..
» STEP CO- ako znate nekoga tko je kupio novi traktor od njih
» cijena kanarinke
» P.baštarde
» Elektronika na traktorima Massey,Fendt..
» STEP CO- ako znate nekoga tko je kupio novi traktor od njih
Stranica 1 / 2.