stihl ili husqvarna
Stranica 2 / 4. • Share •
Stranica 2 / 4. •
1, 2, 3, 4 
Re: stihl ili husqvarna
novi stihl nije ni sluga starom evo npr. imam 064 iz 88.godine!stari je s njom narušo hrastovih trupaca pun k... a ogrijevnih uhh!!i u ovih 23 godine jedino kaj je otišla elektronika a ostalo je sve orginal!a kaj se tiće novih evo kum je u 5 godina promjenil 2 komada al ovih manjih tak da ak sad kupujete novu bolje odabrat nekaj drugo ili ić nekam u eu po nju i nekak ju prevest k nama!jer provjereno znam da nisu iste ove kaj dolaze k nama i ove u europi
šmario- Broj postova: 77
God: 23
Zanimanje: sve i svašta sam nek se zaradi koja kuna
Registriran: 16.09.2011
0
frks je napisao/la:definitivno se slažem s tobom da je shtil precjenjen samo se nadam da če ta husqvarna izdržati ono što je i shtil 038 av star 25g ali je na dobrom putu.
u tri godine sam s njom napravio jedno 200 metara drva i svake godine izreže trideset kubika klada u furke bez greške zasada a nadam se da će tako i ostati.
stjepan- Broj postova: 379
Registriran: 06.07.2009
1
samo što je problem kod nas na tržištu nema svih modela johnsereda nego samo jeftiniji recimo moja je profi 2159 i ima par prednosti pred ostalim modelima na našem tržištu
stjepan- Broj postova: 379
Registriran: 06.07.2009
1
jonsered spada u takozvane takticke brendove ovo ti je copy/paste s stranice husqvarna grupe "Jonsered - professional products and high-performance products for consumers in the premium-segment sold by dealers mainly in the Nordic region." inace 2159 jonsered je husqvarna 359
vuki6 je napisao/la:da vam pomognem u odabiru....Stihl! razloga je i više nego mnogo!
hahahahah tko voli neka izvoli i za nekoga je Golf najbolji auto i njemački auti su za nekoga zakon,, sve šta dođe iz švabije to je najbolje,
- uzmi u ruke npr. Husky 365 ili Jonsored 2165 i Stihl 44 isti lanac isto drvo isto nabrušeno pa vidi koja će ga prije rječiti, isto tako koja će manje goriva potrošiti i koja je udobnija-ugonija za korištenje, a ona uzmi u obzir koliko košta jedna koliko druga a koliko "NJEMAČKA" a ono kinez,, dok su crvena i naranđasta org. SWED, nema smisla dalje nabrajati jer razloga je više nego mnogo

Alfada Jadarko- Broj postova: 51
Zanimanje: 098871798
Registriran: 20.03.2011
0
postoje uzrečice:
- nema traktora do IMT,
- nema auta do VW i Audija,
- nema motorke do Stilovke,,
SAME GLUPOSTI
- nema traktora do IMT,
- nema auta do VW i Audija,
- nema motorke do Stilovke,,
SAME GLUPOSTI

Alfada Jadarko- Broj postova: 51
Zanimanje: 098871798
Registriran: 20.03.2011
0
Alfada Jadarko je napisao/la:vuki6 je napisao/la:da vam pomognem u odabiru....Stihl! razloga je i više nego mnogo!
hahahahah tko voli neka izvoli i za nekoga je Golf najbolji auto i njemački auti su za nekoga zakon,, sve šta dođe iz švabije to je najbolje,![]()
- uzmi u ruke npr. Husky 365 ili Jonsored 2165 i Stihl 44 isti lanac isto drvo isto nabrušeno pa vidi koja će ga prije rječiti, isto tako koja će manje goriva potrošiti i koja je udobnija-ugonija za korištenje, a ona uzmi u obzir koliko košta jedna koliko druga a koliko "NJEMAČKA" a ono kinez,, dok su crvena i naranđasta org. SWED, nema smisla dalje nabrajati jer razloga je više nego mnogo
ja vozim golfa......ako se nevaram već četvrtog.......Moram priznati da si u pravu, Švabe imaju kvalitetu! cijena je nešto drugo.....otom bi se dalo raspravljati! A nakon te rasprave uzmi Husqvarnu, 359 ili čak 372xp zakolji i uredi četiri debele jele s njom i zaljepit će joj kariku(jer ima samo jednu) za cilindar!! što je ljepše naoštrena to će prije skiknut! Auspuh će joj otpast iza druge jele kao i prednja ručka, jer je materijal mekan ko "blitva" pa vijci samo ispadaju.Ruke te boljet neće ni ako cijeli dan hoblaš s njom jer su amortizeri složeni za deset, al opet šta vrijedi kad vijci otpadaju a potom i opruge amortizera ispadaju ili pucaju!
Prvo 372xp nema jednu kariku nego dvije,drugo sve xp pile su profi treće kod mene rade i Husqvarne i Stihl po 10 sati dnevno i ne kvari se ni jedna ni druga a Golf(tj volkswagen) i (imt) su marke kod nas razvikane isto ko i Stihl tako da ta priča vodu ne drži uz to da ne ispadne da je Husqvarna najbolja motorka treba probat i Solo ili nešto slično pa onda pričat šta valja i šta nevalja
između ostaloga o otpadanju ručki na Husqvarni i rikavanju na drugoj jeli pričaš gluposti

mehaničar- Broj postova: 170
God: 31
Zanimanje: većinom radim za badava
Registriran: 25.09.2010
2
→→→: VIŠE
mehaničar je napisao/la:Prvo 372xp nema jednu kariku nego dvije,drugo sve xp pile su profi treće kod mene rade i Husqvarne i Stihl po 10 sati dnevno i ne kvari se ni jedna ni druga a Golf(tj volkswagen) i (imt) su marke kod nas razvikane isto ko i Stihl tako da ta priča vodu ne drži uz to da ne ispadne da je Husqvarna najbolja motorka treba probat i Solo ili nešto slično pa onda pričat šta valja i šta nevaljaizmeđu ostaloga o otpadanju ručki na Husqvarni i rikavanju na drugoj jeli pričaš gluposti
nek ti bude...iza mene je 10godina rada sa motornim pilama, nevjerujem da su kvarovi na svim Husq. bili slučajni i doslovce isti, od nekoliko komada 359xp, na svakoj je u garantnom roku promjenjen klip i cilindar. Dvojbi ni kod ovlaštenog servisera nije bilo, priznali su greške i otklonili kvar o svom trošku!, dok Stihl 440MS dvije godine vozi svakodnevno a onda tek novi klip i cilindar! e sad tko je u tome lud.... [You must be registered and logged in to see this image.]neznam čime se baviš kad meni govoriš da pričam gluposti,,,daj neki argument???
Argument prvi:359 JE PILA KLASU ISPOD 440 STIHL,jer je zapremnina motora 10ccm manja pa je zato i slabija u rangu su 372xp i MS 440.

2
Kupi MS361 pa ju teraj ko 440

2
A taj dio sa xp sam preskočio uz to,ako mi pile rade po 10 sati dnevno nebi nikada pogodio sa čime se bavimbranko je napisao/la:i plus svega 359xp ne postoji niti je ikad postojala

2
Stranica 2 / 4. •
1, 2, 3, 4 
Stranica 2 / 4.