Gradevinski strojevi
Stranica 1 / 1. • Share •
Gradevinski strojevi
Eto posto radim u gradevinskoj firmi na bageru evo par slika![You must be registered and logged in to see this image.]
bager je zepelin zm 13 94g.[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
na ovom sam radio kod pleternice bager jcb 175w jako dobar stroj!
godina 2001
bager je zepelin zm 13 94g.[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
na ovom sam radio kod pleternice bager jcb 175w jako dobar stroj!
godina 2001
Re: Gradevinski strojevi
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
bager fiat hitachi 23t,94g. moja malenkost u njemu![You must be registered and logged in to see this image.]
i na kraju novi kamioni sto su stigli
MAN TGX 18-440
bager fiat hitachi 23t,94g. moja malenkost u njemu![You must be registered and logged in to see this image.]
i na kraju novi kamioni sto su stigli
MAN TGX 18-440
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
kombinirka CAT takoder jedna od novih sto su stigle
kombinirka CAT takoder jedna od novih sto su stigle
Eh te kombinirke su mi ba simpatični strojevi... i ja bi jednu 

Mr. Nustemburg- Admin

- Broj postova: 814
Registriran: 09.03.2008
4
ovi manovi novi su prava stvar!!!
tu je kod mene jedan kamenolom i sad su dobili nove kamione iste ove!! super su!!
tu je kod mene jedan kamenolom i sad su dobili nove kamione iste ove!! super su!!
evo moje nove pile
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
bager hitachi zexis 190w potpuno nov zaduzen na moje ime ima klimu digitalnu i jos hrpu svega!
bager hitachi zexis 190w potpuno nov zaduzen na moje ime ima klimu digitalnu i jos hrpu svega!
Super stroj! I, to radi inače? Jel ima puno posla? (pretpostavljam da da, ne kupuje se bager ba samo zbog estetskih razloga)

zjockoo- Broj postova: 548
Zanimanje: ing. Elektrotehnike
Registriran: 17.03.2008
8
andro xnasli kolko ksta to zadovoljstvo.
i znasli imal kakav tockas ili kombinirka polovna da je povoljno trebob isebi neki bager uzet
i znasli imal kakav tockas ili kombinirka polovna da je povoljno trebob isebi neki bager uzet

mladen- Broj postova: 574
God: 28
Registriran: 19.03.2008
0
visina utovara je velika (kada se dignes na stabilizatorima)
stabilizatori podesivi po visini sirini i duzini ,sada je zakacena kopca za transport pa se ne vidi dobro
motor je odlican
razvodnik jako precizan ove 4 unutra su za 4 stope ove 2 spolja imaju duple komande koje idu na X
moj stroj nije nesto udoban ali je za moje male potrebe odlican
visina utovara je velika (kada se dignes na stabilizatorima)
stabilizatori podesivi po visini sirini i duzini ,sada je zakacena kopca za transport pa se ne vidi dobro
motor je odlican
razvodnik jako precizan ove 4 unutra su za 4 stope ove 2 spolja imaju duple komande koje idu na X
moj stroj nije nesto udoban ali je za moje male potrebe odlican

savoris- Broj postova: 128
God: 35
Zanimanje: svastar
Registriran: 05.04.2008
0
uglavnom cestogradnju radimo bageri tockasi uglavnom su na uredivanju zelenih povrsina raznim betonazama montiranju oplate tu i tamo na utovaru i nekom iskopu uglavnom sve! posla ima ko u prici eto sad sam u iloku gradimo neku cestu i par zgrada usred vinograda!
e sad koliko tocno kosta neznam a nacuo sam da je preko milijun i pol kuna!
a za nesta povoljno ne znam nasi strojevi idu do iznemoglosti i onda zamjena staro za novo!
e sad koliko tocno kosta neznam a nacuo sam da je preko milijun i pol kuna!
a za nesta povoljno ne znam nasi strojevi idu do iznemoglosti i onda zamjena staro za novo!
savoris stroj ti je cisto ok! za cas posla zaradis neku lovu a uvjek se nade nekog posla!
andro, moram ja od prijatelja reč da mi poalje neke slike od tebe kad ste ono kanale čistili kod nas!
Evo moj tata radi u firmi na bageru, JCB 3CX, ovo je bilo kad smo kuću staru ruili:
Evo moj tata radi u firmi na bageru, JCB 3CX, ovo je bilo kad smo kuću staru ruili:
Similar topics» Gradevinski strojevi
» Strojevi za rezanje i cijepanje ogrijevnog drveta
» www.strojevi.eu - besplatni oglasnik
» Vinogradarski strojevi
» Parni stroj za brodove
» Strojevi za rezanje i cijepanje ogrijevnog drveta
» www.strojevi.eu - besplatni oglasnik
» Vinogradarski strojevi