Europska Unija
Stranica 41 / 43. • Share •
Stranica 41 / 43. •
1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43 
Kako bi ste u ovom trenutku glasovali ako bi imali ponuđeno...?
Re: Europska Unija
mačor je napisao/la:moguće je, uvozi se kruh spreman za dopeći i onda se u trgovini samo speće do kraja
To je u redu, ali da se gotov kruh kao 'jeftinu' namirnicu isplati transportirati iz Rumunjske u Italiju? Kruh je i relativno jednostavna namirnica koja se proizvodi industrijski sa malo radne snage (ili se varam?) i čudno da može biti tolika razlika u cijeni proizvodnje između Italije i Rumunjske da se isplati prijevoz na tolike udaljenosti.

Fidelito- Broj postova: 2692
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
26
[You must be registered and logged in to see this link.]
To je ona Poljska kojoj je super u eu i koja ima 80% stanovnika kojima je bolje od kad su u EU.
To je ona Poljska kojoj je super u eu i koja ima 80% stanovnika kojima je bolje od kad su u EU.
Fidelito je napisao/la:mačor je napisao/la:moguće je, uvozi se kruh spreman za dopeći i onda se u trgovini samo speće do kraja
To je u redu, ali da se gotov kruh kao 'jeftinu' namirnicu isplati transportirati iz Rumunjske u Italiju? Kruh je i relativno jednostavna namirnica koja se proizvodi industrijski sa malo radne snage (ili se varam?) i čudno da može biti tolika razlika u cijeni proizvodnje između Italije i Rumunjske da se isplati prijevoz na tolike udaljenosti.
a ne...peći će kruh i takog svježeg će ga dopremati u italiju...vidi se da si za eu
Đuka VT je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
ma realnost, prošvrljaj malo pa ćeš vidjet koje zlo u mađarskoj

Krx- Broj postova: 1194
God: 29
Registriran: 10.03.2008
10
O čemu ja pišem kad je u pitanju Unija [You must be registered and logged in to see this link.] U ovoj državi je mali čovjek, radnik obespravljen, izvaran, iskorištavan da je to prestrašno, ali svi o tome šute, (pa do kad više) a vi koji nemate iskustva s eunijom, vjerujte mi da će radnika kapitalisti i židovi još više iskorištavati do te mjere da njegov život za njih apsolutno ne predstavlja ništa, on je sredstvo rada i to je jedino bitno u priči u koju ulazimo, nema ljudskosti, prijateljstva, osječaja, sve je izvrnuto. Napisao sam da ćemo biti Njemačka kolonija i hoćemo, ono što im nije uspjelo u II svjetskom ratu uspjet će im sad. Bit će dobro u EU školovanim ljudima, doturima, zubarima, advokatima, onima koji su se nakrali pa su sad uspješni biznismeni i tomu sličnom soju, ali oni su manjina, a večina su obični radnici, e njima će biti jako loše, njih će se maksimalno iskorištavati i oni u kapitalizmu služe da bi se netko bogatio na njima, a ne da bi živjeli nekakav pravedan i kvalitetan život dostojan čovjeka. Žalosno.
Evo sad u vijestima bilo da u Njemačkoj njihovi špijuni godinama prisluškuju 27 političara ljevice koji su zastupnici u njihovom parlamentu a iz razloga jer ovi imaju kritički odnos prema kapitalistima. To bi vam sve trebalo govorit o čemu se tu radi i tko je u EU gazda, oni koji imaju lovu. Nije bitan narod, radnici, večina, nego oni koji se bogate izrabljujuči ljude.
Evo sad u vijestima bilo da u Njemačkoj njihovi špijuni godinama prisluškuju 27 političara ljevice koji su zastupnici u njihovom parlamentu a iz razloga jer ovi imaju kritički odnos prema kapitalistima. To bi vam sve trebalo govorit o čemu se tu radi i tko je u EU gazda, oni koji imaju lovu. Nije bitan narod, radnici, večina, nego oni koji se bogate izrabljujuči ljude.
Zadnja promjena: 21yes; 24/1/2012, 23:42; ukupno mijenjano 2 put/a.
21yes- Broj postova: 287
Registriran: 06.09.2008
6
ljudi moji, znate šta se meni sinoć desilo: nisam mogao treći puta...sigurno je eu kriva

paor- Admin

- Broj postova: 3047
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
41
→→→: VIŠE -

Kaže: Kad sam bio mlađi pišo sam preko glave, a sad pišam po papuča. Paore stariš, stariš...
Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
→→→: VIŠE
Bećarina pusta je napisao/la:Kaže: Kad sam bio mlađi pišo sam preko glave, a sad pišam po papuča. Paore stariš, stariš...![]()
..nego bećarino jel se ti nezapitaš ovak nekad kad stariji čovjek(odnas

10
Bajo moj kod mene nema da nemoš, mož" samo da padne.
A što se tiče tri puta, treće je na putu.
Šta ti čekaš?
A što se tiče tri puta, treće je na putu.
20
Bećarina pusta je napisao/la:Bajo moj kod mene nema da nemoš, mož" samo da padne.![]()
A što se tiče tri puta, treće je na putu.Šta ti čekaš?
![]()
neka baja poživio ti meni još za nekoliko, i nek bude ono što treba bit, živo i zdravo jel:) , onu foru sa patikama predpostavljam znaš

10
Platit ćeš piće ovih dana pa ćeš mi onda reć.
20
Prema postojećem zakonu o referendumu ([You must be registered and logged in to see this link.] DIP ne može poglasiti referendum valjanim.
Da bi referendum bio pravovaljan potrebno je da mu pristupi većina od ukupnog broja birača upisanih u popis birača Republike Hrvatske, odnosno jedinice lokalne ili područne (regionalne) samouprave u kojoj je raspisan referendum. Odluka je donesena ako se za nju izjasnila većina birača koji su pristupili referendumu. Odluka donesena na referendumu je obvezatna, što znači obvezu za tijela vlasti da je provedu.
Prema tome, ako DIP proglasi rezultate to je protuzakonito. Ustavni sud mora ukinuti zakon o referendumu, a referendum se mora ponoviti.
........................
Malo je nastala zbrka.
U zakonu stoji "Na državnom referendumu odlučuje se većinom birača koji su glasovali, uz uvjet da je referendumu pristupila većina od ukupnog broja birača upisanih u popis birača Republike Hrvatske, ako za pojedina pitanja Ustavom Republike Hrvatske nije drugačije određeno. ", ali to ne stoji na tekstu zakona na WEB stranici DIP-a. Da li to znači da sam DIP nema pojma?
Osim toga, zar nije čudno i možda protu ustavno da o vodovodu mora odlučivati više ljudi nego o savezu RH sa nekom državom. Ispada da je vodovod puno važniji od upadanja u neki savez koji će nam poslije diktirati zakone. Ovo ne može biti ispravno.
Neko se tu sprda sa građanima Hrvatske. Naime, zakonom je predviđeno da se ustavom može tražiti vjerojatno veći broj glasova za državni referendum nego za druge i to mu je vjerojatno bio cilj. Samo je sprdnja napravljenja promjenom ustava gdje je državni refendum degradiran po snazi na niži prag od lokalnog.
I kao što bi Edom Majka rekao "J.. Vladu, j... državu".
Da bi referendum bio pravovaljan potrebno je da mu pristupi većina od ukupnog broja birača upisanih u popis birača Republike Hrvatske, odnosno jedinice lokalne ili područne (regionalne) samouprave u kojoj je raspisan referendum. Odluka je donesena ako se za nju izjasnila većina birača koji su pristupili referendumu. Odluka donesena na referendumu je obvezatna, što znači obvezu za tijela vlasti da je provedu.
Prema tome, ako DIP proglasi rezultate to je protuzakonito. Ustavni sud mora ukinuti zakon o referendumu, a referendum se mora ponoviti.
........................
Malo je nastala zbrka.
U zakonu stoji "Na državnom referendumu odlučuje se većinom birača koji su glasovali, uz uvjet da je referendumu pristupila većina od ukupnog broja birača upisanih u popis birača Republike Hrvatske, ako za pojedina pitanja Ustavom Republike Hrvatske nije drugačije određeno. ", ali to ne stoji na tekstu zakona na WEB stranici DIP-a. Da li to znači da sam DIP nema pojma?
Osim toga, zar nije čudno i možda protu ustavno da o vodovodu mora odlučivati više ljudi nego o savezu RH sa nekom državom. Ispada da je vodovod puno važniji od upadanja u neki savez koji će nam poslije diktirati zakone. Ovo ne može biti ispravno.
Neko se tu sprda sa građanima Hrvatske. Naime, zakonom je predviđeno da se ustavom može tražiti vjerojatno veći broj glasova za državni referendum nego za druge i to mu je vjerojatno bio cilj. Samo je sprdnja napravljenja promjenom ustava gdje je državni refendum degradiran po snazi na niži prag od lokalnog.
I kao što bi Edom Majka rekao "J.. Vladu, j... državu".
Tema nam nije aktualna ali da ne prođe nezapaženo [You must be registered and logged in to see this link.]
21yes- Broj postova: 287
Registriran: 06.09.2008
6
Slučajno naletim na video

tomi93- Broj postova: 1026
God: 19
Zanimanje: poljoprivrednik-študent
Registriran: 28.02.2011
11
Plava i crvena koalicija , promijenili su Ustav da bi obavezujući referendum za EU mogao biti ustavno valjan , u smislu izlaska i odlučivanja birača ! Sada se pruža mogućnost da referendumom odlučujemo ; o Ustavu , političkim zakonima kao što je Zakon o izboru zastupnika , ili o gospodarskim zakonima ! Ja to znam i zato , sam načeo temu da o poljoprivrednim i zemljišnim zakonima odlučimo referendumom !
Postoji opasnost da sada Crveni uz pomoć Plavih , opet izmjene Ustav koji govori o referendumu ! Što se tiče EU , kad je riječ o poljoprivredi , to vam je kao da idete stepenicama na kat !Nije Zapadna Europa imala Broza i SKJ - kombinate po uzoru na Rusiju i seljački maksimum do 10 ha , kojeg većina obitelji nije imala !
Postoji opasnost da sada Crveni uz pomoć Plavih , opet izmjene Ustav koji govori o referendumu ! Što se tiče EU , kad je riječ o poljoprivredi , to vam je kao da idete stepenicama na kat !Nije Zapadna Europa imala Broza i SKJ - kombinate po uzoru na Rusiju i seljački maksimum do 10 ha , kojeg većina obitelji nije imala !
Đuro Japarić- Broj postova: 146
Registriran: 17.02.2012
0
Slučajno nabasah na zanimljiv video koji dokumetira kako se bere lova u europskom parlamentu na jedan zanimljiv način (čisto poštenje na djelu, :-)))
[You must be registered and logged in to see this link.] Eto objašnjenja zašto su svi u Saboru digli ruke za EU.
[You must be registered and logged in to see this link.] Eto objašnjenja zašto su svi u Saboru digli ruke za EU.
Zadnja promjena: Nostradurus; 8/3/2012, 09:08; ukupno mijenjano 1 put.
Stranica 41 / 43. •
1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43 
Similar topics» Europska Unija
» Plodovi zemlje (tv)
» Zoran Šprajc
» ZEBA (Fringilla coelebs )
» Standard " Europskih ptica i njihovih mutacija " - primjena na češljugaru
» Plodovi zemlje (tv)
» Zoran Šprajc
» ZEBA (Fringilla coelebs )
» Standard " Europskih ptica i njihovih mutacija " - primjena na češljugaru
Stranica 41 / 43.