Fendt
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: AGCO
Stranica 2 / 9. • Share •
Stranica 2 / 9. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Re: Fendt
pozdrav svima!da li neko možda posjeduje fendta 611?90-92 god.interesiraju me mane i vrline.
velemajstor- Broj postova: 43
Registriran: 30.01.2011
1
velemajstor je napisao/la:pozdrav svima!da li neko možda posjeduje fendta 611?90-92 god.interesiraju me mane i vrline.
mane : skup, skupi dijelovi
vrline : velik, tezak, jak i sve u svemu fendt
a sto se tice konkretnijeg odgovora to ti nemoze nitko dati jer se ipak radi o traktoru koji je star 20 godina i njegove mane i vrline vise ovise u prijasnjim vlasnicima nego o samoj kvaliteti izrade traktora.
Nova serija 800 i 900 su na izgled iste.

Slatky- Broj postova: 187
Registriran: 26.10.2008
1
ma ne....ako malo bolje promotriš nema ljuljnja nikakog tako da vjerujem da može sa tom ili malo manjom brzinom uletiti i u zavoj....on ima vjerojatno i preko 10 tona....plug nema ni dvije....znači neosjeti ga

Krx- Broj postova: 1194
God: 29
Registriran: 10.03.2008
10
jeje, stabilan je on dok ne uhvati zaleta...
znam ja po svom maseyu i plugu, koji je jednu brazdu kraci od ovog, a 6 metara je dugacak, i kad stavis dvije tone na tu polugu, i uzmes u obzir geometriju pluga koja vise opterecuje u jednu stranu dobijes dobitnu kombinaciju za otic u kanal....
mog masseya sa sijacicom koja je puna duplo teza od pluga mozes jurit koliko hoces, ali sa pluzinom ne.... do 40 kmh ako ti se bas jako zuri... ali 60???
znam ja po svom maseyu i plugu, koji je jednu brazdu kraci od ovog, a 6 metara je dugacak, i kad stavis dvije tone na tu polugu, i uzmes u obzir geometriju pluga koja vise opterecuje u jednu stranu dobijes dobitnu kombinaciju za otic u kanal....
mog masseya sa sijacicom koja je puna duplo teza od pluga mozes jurit koliko hoces, ali sa pluzinom ne.... do 40 kmh ako ti se bas jako zuri... ali 60???

JOSIP FERGUSON- Broj postova: 1237
God: 30
Registriran: 10.03.2008
16
→→→: VIŠE
Sa kojim motorina Fendt ima problema sa španerima ili vodenom pumpom neznam točno. na sisu ili deutz?

Slatky- Broj postova: 187
Registriran: 26.10.2008
1
Stranica 2 / 9. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Similar topics» Fendt traktori
» Fendt 936 Vario
» Elektronika na traktorima Massey,Fendt..
» Fendt
» Fendt Vario/Video abeceda
» Fendt 936 Vario
» Elektronika na traktorima Massey,Fendt..
» Fendt
» Fendt Vario/Video abeceda
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: AGCO
Stranica 2 / 9.