Grijanje u traktoru....Molim Pomoc
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: Grijanje u traktoru....Molim Pomoc
pozdrav,da li neko zna bili se moglo napraviti grijanje u kabini na imt 560

brajce92- Broj postova: 7
God: 20
Zanimanje: veterinarski tehnicar
Registriran: 02.12.2011
0
prvo sve dobro zatvoriti i izolirati i onda staviti grijač ili nekako toplinu motora prenijeti u kabinu, ima tih načina mnogo, a moj savjet ti je da se dobro obuđe i i stavi rukavice, moj traktori imt 533 i deutz kad ih dobro zatvorim griju se sami posebi, nije ba najtoplije ali je podnoljivo pa čak i ugodno, Deutz se grije sa cijevima koje idu u hidrauliku a imt uljem i hidraulikom getribe, prvo i osnovno je da traktor dobro zatvori
brajce92 je napisao/la:pozdrav,da li neko zna bili se moglo napraviti grijanje u kabini na imt 560
Spoji kiler od yuga u kabinu negdje ili webasto nađe negdje...
I zatvoris sve kabinu...

577- Broj postova: 1690
God: 24
Zanimanje: Tehničar za eljeznički promet
Registriran: 10.02.2011
8
→→→: VIE
u svaku kabinu se moze izvesti grijanje samo je pitanje snalazljivosti i mogucnosti nabavke dijelova. mozes izvesti preko klasicno vodom pa iskoristis radijator od nekog auta, ili zatvarenjem ventilatora od motora oklopom pa onda sapa cijevima dovesti topli zrak u kabinu (mislim da su tako imali stari zetori) ili treca mogucnost je kupnjom webastora bilo rabljenog ili novog.
koje su prednosti webasta u odnosu na klasično, nedostatak je taj to webasto guta naftu???
Imam ja webasto za prodat javi se u pp ako si zainteresiran.
deutz d 5206 je napisao/la:koje su prednosti webasta u odnosu na klasično, nedostatak je taj to webasto guta naftu???
prednost je da imas grijanje takoreci odmah te da grije i dok traktor ne radi a lakse i jednostavnije ga je ugraditi naravno ako imas dosta mjesta u kabini. a u krajnem slucaju ga mozes sloziti i kao prijenosni pa ga selis s traktora na traktor ili kombajn.
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Similar topics» Grijanje u traktoru....Molim Pomoc
» kanarinka molim pomoc
» Problematicne vocke, molim pomoc
» Grijanje u traktoru!
» POMOC U VEZI STIGLICA
» kanarinka molim pomoc
» Problematicne vocke, molim pomoc
» Grijanje u traktoru!
» POMOC U VEZI STIGLICA
Stranica 2 / 2.