Sampo rosenlew

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: Sampo rosenlew

Postaj by drazen on 5/2/2012, 21:53

A onda super ako je tako! A šta bi bilo da ti je taj neki remen otišao u sezoni? Za koliko dana bi ti stigao iz Finske?
A ja za DF odem u dućan koji mi je cca 30 km udaljen i još mi trgovac nudi 5-6 opcija cijene i kvalitete...između ostalog i original DF po pristupačnoj cijeni!
Ne kažem ja da je to loš kombajn, ali kod nas je velika većina DF pa su se i trgovci usmjerili na nabavu dijelova za njih a u sezoni je to prilično bitna stavka, slažeš se?
Sjećam se nekad davno kad su Zmajevi bili zakon kod mene, mi smo kupili Fahr 1000 i kad nam je otišel neki gumeni ublaživač otišli smo otac i ja u Austriju i tamo smo morali prespavat dok ujutro roba nije došla, a sad je situacija puuuno bolja, ima svega!

drazen

Broj postova: 515
God: 41
Registriran: 23.07.2008
Like 7

[Vrh] Go down

Postaj by zetor6340 on 5/2/2012, 22:26

drazen je napisao/la:A onda super ako je tako! A šta bi bilo da ti je taj neki remen otišao u sezoni? Za koliko dana bi ti stigao iz Finske?
A ja za DF odem u dućan koji mi je cca 30 km udaljen i još mi trgovac nudi 5-6 opcija cijene i kvalitete...između ostalog i original DF po pristupačnoj cijeni!
Ne kažem ja da je to loš kombajn, ali kod nas je velika većina DF pa su se i trgovci usmjerili na nabavu dijelova za njih a u sezoni je to prilično bitna stavka, slažeš se?
Sjećam se nekad davno kad su Zmajevi bili zakon kod mene, mi smo kupili Fahr 1000 i kad nam je otišel neki gumeni ublaživač otišli smo otac i ja u Austriju i tamo smo morali prespavat dok ujutro roba nije došla, a sad je situacija puuuno bolja, ima svega!

pa realno, ipak ostavio sam stare remenove za svaki slucaj ako bi se sta desilo ne daj Boze da imam za rezervu, a sto je bitno lako se zamjeni remenovi, pristupacno je za odraditi.. a sto se tice ostalih remenova, vecinom su isti kao kod drugih kombajna, al evo otkad ga imam kod sebe nijedan mi nije pukao u radu il sta drugo.. najbitnije je da je jednostavan za naci djelove i ipak prije sezone normalno je da se masina provjeri jel sve uredu i pripremi za sezonu

zetor6340

Broj postova: 6
Registriran: 05.02.2012
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by wtz 2048a on 6/2/2012, 15:15

pa kombajn je za 5
tih motor... fin na izgled....ne prospa
meni se dopao ali mu je cijena.. odakle si iz cazina

wtz 2048a

Broj postova: 414
Registriran: 23.09.2011
Like 4

→→→: http://www.youtube.com/watch?v=Snh-xZIxVho

http://www.poljoprivredni-forum.biz/ http://www.youtube.com/user/ArminBHFantion?feature=mhee

[Vrh] Go down

Postaj by zetor6340 on 6/2/2012, 17:28

wtz 2048a je napisao/la:pa kombajn je za 5
tih motor... fin na izgled....ne prospa
meni se dopao ali mu je cijena.. odakle si iz cazina

pa kad se nesto cuva i redovito pregleda ostaje dobro.. a jbg cijena je realna s obzirom kad se pogleda kakva je masina.. a Gradina ako znas gdje dodje, to ti je kraj tamo od Slatine, Cizmici.. taj rejon

zetor6340

Broj postova: 6
Registriran: 05.02.2012
Like 0

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics