Sampo rosenlew
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: Sampo rosenlew
A onda super ako je tako! A šta bi bilo da ti je taj neki remen otišao u sezoni? Za koliko dana bi ti stigao iz Finske?
A ja za DF odem u dućan koji mi je cca 30 km udaljen i još mi trgovac nudi 5-6 opcija cijene i kvalitete...između ostalog i original DF po pristupačnoj cijeni!
Ne kažem ja da je to loš kombajn, ali kod nas je velika većina DF pa su se i trgovci usmjerili na nabavu dijelova za njih a u sezoni je to prilično bitna stavka, slažeš se?
Sjećam se nekad davno kad su Zmajevi bili zakon kod mene, mi smo kupili Fahr 1000 i kad nam je otišel neki gumeni ublaživač otišli smo otac i ja u Austriju i tamo smo morali prespavat dok ujutro roba nije došla, a sad je situacija puuuno bolja, ima svega!
A ja za DF odem u dućan koji mi je cca 30 km udaljen i još mi trgovac nudi 5-6 opcija cijene i kvalitete...između ostalog i original DF po pristupačnoj cijeni!
Ne kažem ja da je to loš kombajn, ali kod nas je velika većina DF pa su se i trgovci usmjerili na nabavu dijelova za njih a u sezoni je to prilično bitna stavka, slažeš se?
Sjećam se nekad davno kad su Zmajevi bili zakon kod mene, mi smo kupili Fahr 1000 i kad nam je otišel neki gumeni ublaživač otišli smo otac i ja u Austriju i tamo smo morali prespavat dok ujutro roba nije došla, a sad je situacija puuuno bolja, ima svega!

drazen- Broj postova: 515
God: 41
Registriran: 23.07.2008
7
drazen je napisao/la:A onda super ako je tako! A šta bi bilo da ti je taj neki remen otišao u sezoni? Za koliko dana bi ti stigao iz Finske?
pa realno, ipak ostavio sam stare remenove za svaki slucaj ako bi se sta desilo ne daj Boze da imam za rezervu, a sto je bitno lako se zamjeni remenovi, pristupacno je za odraditi.. a sto se tice ostalih remenova, vecinom su isti kao kod drugih kombajna, al evo otkad ga imam kod sebe nijedan mi nije pukao u radu il sta drugo.. najbitnije je da je jednostavan za naci djelove i ipak prije sezone normalno je da se masina provjeri jel sve uredu i pripremi za sezonu
zetor6340- Broj postova: 6
Registriran: 05.02.2012
0
pa kombajn je za 5
tih motor... fin na izgled....ne prospa
meni se dopao ali mu je cijena.. odakle si iz cazina
wtz 2048a je napisao/la:pa kombajn je za 5
pa kad se nesto cuva i redovito pregleda ostaje dobro.. a jbg cijena je realna s obzirom kad se pogleda kakva je masina.. a Gradina ako znas gdje dodje, to ti je kraj tamo od Slatine, Cizmici.. taj rejon
zetor6340- Broj postova: 6
Registriran: 05.02.2012
0
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Stranica 2 / 2.