Ugradnja prednjeg pogona za Ursus c 355
Stranica 2 / 31. • Share •
Stranica 2 / 31. •
1, 2, 3 ... 16 ... 31 
Re: Ugradnja prednjeg pogona za Ursus c 355
nisam isao toliko u detalje s pitanjima, a mislim da mi on sam nije napisao koliko se dobije time.
Branko,neznam za ajnslag kakoce biti ali dok ne namontiram,moze tu i malo doterivanje dabise dobio malko veci ajnslag,no videcemo,stim akoje nesto malo manji necuga dirati a necemi ni smetati.Videcemo
kolege dali moze neko dami kaze koliko ima zuba konusno tanjirasti zupcanik u diferencijalu kod c355(trebami zbog prvog pogona) a i zupcanik za prvu i drugu brzinu u donjem snopu.
Kolega Kovac ne pitah te,gledajuci ovaj tvoj 360 koje suti dimenzije zadnjih guma(a trebao bih i menjati) i ako znas od cega tije ovaj cunak(auspuh)ovo je nesto vareno a reko bih da nije od 360,mnogo je uska cev a visoka?
kolege dali znate gde moze dase nadje Reduktor od zetora i od prilike koliko bime kostao,polovan a dasumu dobri zupcanici,dabih mogao postaviti prvi pogon?
nadam se da nisam u pravu ali mislim da ces to vrlo tesko nabaviti rabljeno.
probaj se raspitati kod ovlastenih distributera dijelova za zetor u srbiji , agrovojvodina http://www.agrovojvodina-mehanizacija.co.rs/ a na zetorovoj stranici se spominje i ztr-agro iz beceja ali im web stranica ne radi.
probaj se raspitati kod ovlastenih distributera dijelova za zetor u srbiji , agrovojvodina http://www.agrovojvodina-mehanizacija.co.rs/ a na zetorovoj stranici se spominje i ztr-agro iz beceja ali im web stranica ne radi.
Stranje gume su esnaestice , ovaj kod mene ti je pola zetor pola ursus .kole355 je napisao/la:Kolega Kovac ne pitah te,gledajuci ovaj tvoj 360 koje suti dimenzije zadnjih guma(a trebao bih i menjati) i ako znas od cega tije ovaj cunak(auspuh)ovo je nesto vareno a reko bih da nije od 360,mnogo je uska cev a visoka?
Prednji kraj je od ursusa a stranji od zetora
O.P.G.KOVAČ- Broj postova: 991
God: 39
Registriran: 04.10.2008
13
Kovac ti zaj..... dal moguce,pa ja vidim nesto mise nejase,od kog zeto?
Branko hvalati,i ja mislim tako ali moje je da trazim,valjdacu naci,zato mi i traba pomoc vasa.

E takav Reduktor mi treba,stim sto ima neki sa 49 zuba i 51,a mozda jos neki,ajd pa ga ti znaj sada

evo jednog prednjeg pogona u kompletu
Jel to tvoja prva vuča ili.

577- Broj postova: 1689
God: 24
Zanimanje: Tehničar za eljeznički promet
Registriran: 10.02.2011
8
→→→: VIE
Da kolega 577 sveje moje,kao sto rekoh,fali Reduktor,dase okrenu srca felni i iscentrira i zavari,napraviti kuciste klina koje ide na kolevku,dve biksne za klin,Isklapanje pa montaza i proba,a kasnije nove gume kraponke,mozda sam nesto zaboravio a da zavrsni deo farbanje.E posle mogu natenane ugraditi prednje kocnice ali otom potom.Sve u svemu fali REDUKTOR..
izvini 577 ako mislis na ovoj zadnjoj slici u kompletu,ne to nije moje,moje je od DJEMSA
Taj će reduktor teko naći jedino da je negdje uniten zetor s prvom vučom.

577- Broj postova: 1689
God: 24
Zanimanje: Tehničar za eljeznički promet
Registriran: 10.02.2011
8
→→→: VIE
Stranica 2 / 31. •
1, 2, 3 ... 16 ... 31 
Stranica 2 / 31.