Kokoš hrvatica
Stranica 2 / 3. • Share •
Stranica 2 / 3. •
1, 2, 3 
Re: Kokoš hrvatica
paor je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this image.]
prije nego što smo ovu ptičicu dopremili na poziranje, ugušila je i odnijela 15-tak kokoški
Hm paore mislim da ovo nije jastreb kokošar koji ima snagu da lovi kokoši,ovo je nešto manje.No makni tu sliku da nebi imo problema sa zakonom o zaštiti ptica grabljivica

Slavonski gačan- Broj postova: 539
Lokacija: uglavnom na dvorištu ili u letu nekad i na kakvom krovu
Registriran: 03.04.2009
0
Slavonski gačan je napisao/la:Hm paore mislim da ovo nije jastreb kokošar koji ima snagu da lovi kokoši,ovo je nešto manje.No makni tu sliku da nebi imo problema sa zakonom o zaštiti ptica grabljivica
Upravo tako. Vrag nespava.
Bećarina pusta- Broj postova: 3120
Registriran: 11.03.2008
13
→→→: VIŠE
je golube, ona je uhvaćena inflagranti više puta, malo slika vara
ma nee, mi smo njoj fino objasnili da nije dobro to što radi i pustili ju

paor- Admin

- Broj postova: 2829
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
36
→→→: VIŠE -

...ovo na slici je škanjac mišar (Buteo buteo), ako on nosi kokoši ja sam 
breskvar- Broj postova: 43
Zanimanje: dipl.ing.polj.
Registriran: 29.03.2009
0
vidim da dugo već nitko nije pisao..
kakvo je stanje jata..jel sin umatičio jato?
ima šta slika.....
ima šta slika.....
hrc- Broj postova: 24
Registriran: 17.12.2008
0
Bok svima
novi sam i zanima me gdje se može nabaviti manji broj 5-10 kokica hrvatica pjevca imam
novi sam i zanima me gdje se može nabaviti manji broj 5-10 kokica hrvatica pjevca imam
Vodomar- Broj postova: 7
Registriran: 22.02.2010
0
Jel se onda može nadoknaditi šteta koju je prouzročila djevojka, kad je već zaštićena zakonompaor je napisao/la:je golube, ona je uhvaćena inflagranti više puta, malo slika vara
O.P.G.KOVAČ- Broj postova: 894
God: 39
Registriran: 04.10.2008
12
O.P.G.KOVAČ je napisao/la:Jel se onda može nadoknaditi šteta koju je prouzročila djevojka, kad je već zaštićena zakonompaor je napisao/la:je golube, ona je uhvaćena inflagranti više puta, malo slika vara
To i mene zanima,kako čovjek može dokazati da ti je ptičurina podavila kokoši??
I od koga to onda naplatiti,a da se ne potroše dani dangubljenja po uredima i ko zna koliko telefona i vozanja amo-tamo. Lako je donijet zakon, a kako nadoknadit štetu prouzročenu tim ptičurinama.

andrlje- Broj postova: 223
God: 30
Registriran: 13.03.2009
1
hrc je napisao/la:vidim da dugo već nitko nije pisao..
ima šta slika.....
Poruka je bila za korisnika PAOR...nisam napisao.
Ja sam trenutno u fazi nabave pilića Hrvatice pa me malo zanima kako to sve ide.Hvala
0
ide predobro, svim osim nama (mojem sinu)...
imali smo silnih problema sa kojekavim ptičurinama i lisicom, to smo rješili, ove zime je jedna sova počela ordinirati oko malih pilića, ali ona nije toliko štete napravila i vjerovatno će ostati na životu
drugi problem je nekakva zaraza što se uvukla u jato, krepalo je barem 150 kokica...veterinari su dijagnosticirali kokcidozu, nakon tretmana lijekovima i raskuživanja problem se opet pojavio...labaratorijska analiza sa instituta pokazuje nešto sasvim deseto...vrijeme, novac i stado izgubljeno, uglavnom prijedlog veterinara je potpuna likvidacija jata
ali da bude interesantnije, sin prodaje piliće i kokoške susjedima i prijateljima...kod njih ama baš nikakvih problema, nesivost i zdravlje odlični, traže još
potražnja za hrvaticama (od pilića do kokoški i pijetlova) odlična i ne možemo ni približno zadovoljiti potrebu
imali smo silnih problema sa kojekavim ptičurinama i lisicom, to smo rješili, ove zime je jedna sova počela ordinirati oko malih pilića, ali ona nije toliko štete napravila i vjerovatno će ostati na životu
drugi problem je nekakva zaraza što se uvukla u jato, krepalo je barem 150 kokica...veterinari su dijagnosticirali kokcidozu, nakon tretmana lijekovima i raskuživanja problem se opet pojavio...labaratorijska analiza sa instituta pokazuje nešto sasvim deseto...vrijeme, novac i stado izgubljeno, uglavnom prijedlog veterinara je potpuna likvidacija jata
ali da bude interesantnije, sin prodaje piliće i kokoške susjedima i prijateljima...kod njih ama baš nikakvih problema, nesivost i zdravlje odlični, traže još
potražnja za hrvaticama (od pilića do kokoški i pijetlova) odlična i ne možemo ni približno zadovoljiti potrebu

paor- Admin

36

hm..pa nije mi jasno kako samo kod vas problemi.
ja sam naručio piliće iz sl.broda...da nisam možda od sina
pa što kaže ekipa iz HPA na sve to???
ja sam naručio piliće iz sl.broda...da nisam možda od sina
pa što kaže ekipa iz HPA na sve to???
0
tako je kako je...
nisu od sina...
zahtjeva za poticaj se prijavljuje tek u svibnju i vidjet ćemo što će biti, a ovi što prate hrvatice (polj. fakultet iz zg) još nisu dolazili
nisu od sina...
zahtjeva za poticaj se prijavljuje tek u svibnju i vidjet ćemo što će biti, a ovi što prate hrvatice (polj. fakultet iz zg) još nisu dolazili

paor- Admin

36

ma šalim se...znam da nisu njegove..
ništa stavite slike da ih sad vidimo...
ništa stavite slike da ih sad vidimo...
0
Pozdrav svima!
Danas se prijatelju legu pilići CRNIH Hrvatica. Ja uzimam od njega 100 komada i krečem u uzgoj.
Bit će pilića od sutra i za prodaju, ako je netko zainteresiran, neka mi se javi privatnom porukom.
Danas se prijatelju legu pilići CRNIH Hrvatica. Ja uzimam od njega 100 komada i krečem u uzgoj.
Bit će pilića od sutra i za prodaju, ako je netko zainteresiran, neka mi se javi privatnom porukom.
Kokoška- Broj postova: 5
Registriran: 10.04.2010
0
Koje razočaranje na samom početku...
Danas dolazim k frajeru po piliće, kad ono samo 30 komada polu živih pilića... Čovjek se bavi time, a nezna naštimat inkubator. Od 130 jaja, izleglo ih se nešto više od stotinjak i njegovim nemarom i neznanjem 70 posto ih je uginulo. I da bude stvar još bolja, kupim ja tih 30 pilića kad sam več došao i to po 12.5 kuna komad. I još mi frajer kaže, bit će ih još za dva tjedna, samo dođi.... NIKAD VIŠE!!! Do doma ih je već pet uginulo...
Daj Bože da ostali prežive, sad su napokon na suhom i toplom, živnuli su i več jedu. Imam osjećaj da će poživjeti...
Danas dolazim k frajeru po piliće, kad ono samo 30 komada polu živih pilića... Čovjek se bavi time, a nezna naštimat inkubator. Od 130 jaja, izleglo ih se nešto više od stotinjak i njegovim nemarom i neznanjem 70 posto ih je uginulo. I da bude stvar još bolja, kupim ja tih 30 pilića kad sam več došao i to po 12.5 kuna komad. I još mi frajer kaže, bit će ih još za dva tjedna, samo dođi.... NIKAD VIŠE!!! Do doma ih je već pet uginulo...
Daj Bože da ostali prežive, sad su napokon na suhom i toplom, živnuli su i več jedu. Imam osjećaj da će poživjeti...
Kokoška- Broj postova: 5
Registriran: 10.04.2010
0
Stranica 2 / 3. •
1, 2, 3 
Similar topics» Kokoš hrvatica
» JAJA OD KOKOŠI HRVATICA
» KOKOŠI HRVATICE KUPUJEM
» Moja prostorija (kokošinac) i neki igraci za ovu godinu...
» HRVATSKA PATULJASTA KOKOŠ-JUREK I KATICA
» JAJA OD KOKOŠI HRVATICA
» KOKOŠI HRVATICE KUPUJEM
» Moja prostorija (kokošinac) i neki igraci za ovu godinu...
» HRVATSKA PATULJASTA KOKOŠ-JUREK I KATICA
Stranica 2 / 3.