Najbolji proizvođači priključaka
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Najbolji proizvođači priključaka
Prema njemačkom istraživanju na 1000 gospodarstava stvorena je svojevrsna image ranglista proizvođača strojeva za obradu tla i sjetvu:

Ovdje je ista takva lista, ali za tzv. zelenu liniju strojeva:

Ovdje je ista takva lista, ali za tzv. zelenu liniju strojeva:

mačor- Broj postova: 546
Registriran: 28.07.2011
9
Re: Najbolji proizvođači priključaka
Zašto je Vogel-Noot ovako slabo plasiran???

vedo- Broj postova: 999
God: 17
Zanimanje: Učenik
Registriran: 12.03.2011
6
→→→: VIŠE
nemam pojma, ovo je kao neko slikovito brzinsko pojašnjenje

9
Vedo šta se čudiš?
zato što valja!!!
zato što valja!!!

Landpower165tdi- Broj postova: 1539
God: 25
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 01.01.2011
15
Heh da....pa nije uopće čudo zašto ima najviše voglea u HR a lemkena slabo..
Koliko platiš toliko dobiješ.
Koliko platiš toliko dobiješ.
Neznam kako za druge njihove proizvode ja sa svojom rotodrljom vogel-noot i više nego zadovoljan..u mene je sada 7 godina kupio je novu nikakav kvar nisam imao ..promjenio sam noževe i to je sve ..odlična za tu cijenu ...e sada kakvi su im drugi strojevi to ne želim komentirati jer ih nisam imao ..mogo bi ono rekla kazala ali
pege25- Broj postova: 3397
God: 38
Zanimanje: Farmer JD
Registriran: 18.09.2010
62
Pa mi imamo plug i rotodrljaču VN. Odlično služe, a da je lemken moja pusta želja, jest mislim na plug, a sijačicu i rotodrljaču bi htio Amazone 

Antonio_JD- Broj postova: 1397
Registriran: 20.12.2009
10
Pege i ja sam sa rotodrljačom zadovoljam nikakvih kvarova 5. je stara isto kupljena nova.
ali sa plugom nisam bio zadovoljan nikako.
ali sa plugom nisam bio zadovoljan nikako.

15
Što nije bilo u redu sa plugom Landpower? 

Antonio_JD- Broj postova: 1397
Registriran: 20.12.2009
10
Ovako prije par mjeseci kupio jedan kolega u agronomu mislim da je u Vrbanji amazone rotodrljaču ms hidro liftom i dao za istu mislim da mi reko 110tkn e dali s ili bez pdv-a neznam ...a vogel -noot sam ja plati prije 7 godina cca 58 tkn koliko je sada neznam pa neka je i 70 tkn ali dali je ista toliko bolja od vogela nebi reko i to je za nas obične smrtnike bez veze jer takav stroj na 100ha se neče otplatiti nikada tj hoče se on otplatiti ali bezveze je dano tih recimo xxx kuna više za ime ili je isa toliko bolja od ove druge ...čisto sumljam..
Isto je tako i za druge strojeve treba kupovati one koja su maxsimalno iskoristiva i bez održavanja ups mislio sam bez kvarova sory
recimo izdrže 5 god bez kvara i onda bi iste trebalo prodati i kupiti novi ..znači po meni je bolje kupiti neki jeftiniji i manje doibar stroj pod navodnicima i isti izamortizirati full prodati istog dodati koju kn i kupiti opet novi nego kupiti nešto klasu više za više pare i ganjati do smrti..dobro šegam se ne baš tako ali uzmimo da taj skuplji i pod navodnicima bolji stroj želimo prodati isto kao i ovaj prvo navedeni ....e tu se javlja problem isti je skupli i polovan ljudi koji kupuju polovnu robu nisu baš skloni kupovini skupih polovnih strojeva i evo problema več si u startu spušio jer isti brže gubi na vrijednosti a drugo niko neželi tj ne da neželi nego si nemože priuštiti isti ne zato šro neželi nego nema toliko para i nedamu se za ishabanu robu dati love toliko koliko može za istu kupiti neki stroj manje izvikane marke ili?.
Isto je tako i za druge strojeve treba kupovati one koja su maxsimalno iskoristiva i bez održavanja ups mislio sam bez kvarova sory
pege25- Broj postova: 3397
God: 38
Zanimanje: Farmer JD
Registriran: 18.09.2010
62
Pege u pravu si, evo mi imamo Vn plug već drugi i jako smo zadovoljni s njim.
Ja npr nebi htio za ništa lemken nekako me odbija samo ime neznam zašto i jednostavno mi se nesviđa, da mogu birati uzeo bi i zelenu liniju i strojeve za obradu i sjetvu pottinger.
Ja npr nebi htio za ništa lemken nekako me odbija samo ime neznam zašto i jednostavno mi se nesviđa, da mogu birati uzeo bi i zelenu liniju i strojeve za obradu i sjetvu pottinger.

zelenko- Broj postova: 742
God: 21
Zanimanje: Poljoprivredni-tehničar
Registriran: 22.06.2010
10
eto Pege zato ja nemam Đonija i ostale jake marke napumpane sa cijenom zbog takvog razmišljanja kakvo si naveo i slažem se upotpunosti

15
sve!!! niti je zalazio niti je zaoravo masu dobro, štopo je i težak je bio za vućAntonio_JD je napisao/la:Što nije bilo u redu sa plugom Landpower?

15
Sve je tako dugo dobro dok se ne proba nekaj boljeg,tak je u svakom poslu i radu.

hurli- Broj postova: 695
Registriran: 04.01.2009
11
kad mi je bila hića kupovao sam polovno iz uvoza, a čim sam malo skupio love ili poboljšao rejting kod banke
kupio sam novi SIP strojček. Sad jedva čekam da si dovezem novu SIP prikolicu za razbacivanje stajnjaka pa da DF matoru đubretaru pošaljem u 3pm

9
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Similar topics» Najbolji proizvođači priključaka
» Njemački ex-proizvođači
» Najbolji(Najpraktičniji,najštedljiviji,najupotrebljiviji) traktor u klasi 60-85ks Traktor za "lake" radove
» Koji je traktor najbolji?
» kavezi
» Njemački ex-proizvođači
» Najbolji(Najpraktičniji,najštedljiviji,najupotrebljiviji) traktor u klasi 60-85ks Traktor za "lake" radove
» Koji je traktor najbolji?
» kavezi
Stranica 1 / 2.