Koji je traktor najbolji?
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Koji je traktor najbolji?
U Njemačkoj je upravo završeno istraživanje provedeno na 1000 gospodarstava prosječne veličine 96ha

mačor- Broj postova: 546
Registriran: 28.07.2011
9
Re: Koji je traktor najbolji?
ova grafika prije pokazuje traktorski sortiment po farmama nego koji je najbolji traktor
jedino ako i kod njih vrijedi da je najbolji traktor onaj koji je u mojem dvorištu (svaki cigo svog konja hvali)
jedino ako i kod njih vrijedi da je najbolji traktor onaj koji je u mojem dvorištu (svaki cigo svog konja hvali)

paor- Admin

- Broj postova: 3047
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
41
→→→: VIŠE -

pustite vi statistike jer najbolji traktor je novi traktor
domach- Broj postova: 276
Registriran: 17.05.2011
4
Ovo je tema koja bi na brzaka mogla posvađati pola članova ovog forumu.

Saša- Broj postova: 1020
Registriran: 22.11.2009
21
→→→: VIŠE
domach je napisao/la:pustite vi statistike jer najbolji traktor je novi traktor![]()
Potpis

toma84- Broj postova: 910
Registriran: 23.11.2010
6
domach je napisao/la:pustite vi statistike jer najbolji traktor je novi traktor![]()
DObra je i stara raga ako služi svrsi

hurli- Broj postova: 695
Registriran: 04.01.2009
11
meni je najbolji moj traktor

Fidelito- Broj postova: 2692
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
26
Fidelito je napisao/la:meni je najbolji moj traktor
I meni moj!

21
Saša, potpisujem da bi se mogli svi posvađat. Za najbolje priključke ajd', ali ovo mislim da će se brzo zatvorit 

Antonio_JD- Broj postova: 1397
Registriran: 20.12.2009
10
Zašto bi se posvađali oko tako bezvezne teme? To bi bilo jako nezrelo. Tu fazu većina ljudi preraste već u dobi 12-15 godina. (Čiji je tata jači?). Ali uvjeren sam da je meni moj traktor najbolji, isto kao i (vjerovatno) većini. Možda bi netko mogao pomisliti da su kod susjeda jabuke uvijek ukusnije i slijedom toga mogao bi potrčati kod trgovaca nabaviti 'još bolji od susjedovog' tako da 'se vidi u selu'. Tko popuši tu politiku (a ona je mnoge zakopala) - sam si je kriv. Jedino proizvođači, banke i trgovci zadovoljno trljaju ruke kada im dođe takva 'mušterija'.

26
Pa naravno da je meni moj traktor nabolji.

Antonio_JD- Broj postova: 1397
Registriran: 20.12.2009
10
I nitko nije primjetio da je ta anketa rađena u Njemačkoj,dakle glasali su njemci,i gle glasali su za svoje traktore!!!
mi smo toliko jadni da ni nemamo za što glasati, a jadni smo ne samo u industrijskom smislu nego i u glavi, jer i da imamo svoje traktore garant bi ih popljuvali. Eto u đuri je pokrenuta proizvodnja, istina strana firma i licence, al jbga kod nas je i naši ljudi rade, i tko je kupio tamo nešto od vas?? to se švabi nemože dogodit!!
mi smo toliko jadni da ni nemamo za što glasati, a jadni smo ne samo u industrijskom smislu nego i u glavi, jer i da imamo svoje traktore garant bi ih popljuvali. Eto u đuri je pokrenuta proizvodnja, istina strana firma i licence, al jbga kod nas je i naši ljudi rade, i tko je kupio tamo nešto od vas?? to se švabi nemože dogodit!!

mačor- Broj postova: 546
Registriran: 28.07.2011
9
Koliko vidim prvi traktor na ljestvici koji se ne radi u Njemačkoj (Njemci su glasali) je Case IH a to ipak nešto govori o kvaliteti istog.

21
evo meni moj nije najbolji 
sto se tice tog grafikona pa kad je kod svabe nesto bilo bolje od njegovog proizvoda(bilo sta da se ocjenjuje)
sto se tice tog grafikona pa kad je kod svabe nesto bilo bolje od njegovog proizvoda(bilo sta da se ocjenjuje)
DP, ti si puno toga mijenjao pa se ne računaš.
Postoji i jedna stara poslovica u mome kraju koja ide otprilike ovako: 'Tko je prebirač - dobije otirač'.
Postoji i jedna stara poslovica u mome kraju koja ide otprilike ovako: 'Tko je prebirač - dobije otirač'.

26
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Similar topics» Koji je traktor najbolji?
» traktor za međurednu obradu...
» Koji berač kukuruza za male, srednje brdovite parcele
» traktor iz uvoza
» Koji traktor da izaberemo
» traktor za međurednu obradu...
» Koji berač kukuruza za male, srednje brdovite parcele
» traktor iz uvoza
» Koji traktor da izaberemo
Stranica 1 / 2.