Ovako če seljaci glasati na izborima 2011g
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 1 / 1. • Share •
Evo kako i reko postavit ču anketu i to samo dvije opcije i ostalo .
Znači prvo je kukulele koalicija tu znate koje sve stranke čine istu ,pod brojem dva je kukuriku koalicija isti tako dobro znate koje sve stranke čine istu i pod tri je ostali i tu dobro znate ko čini ostalo svi oni koji nisu u gore dvije koalicije
Tako mi je lakše 1,2 3 i gotvi izbori a i znamo več unaprjed ko su favoriti K i K
Eto admini dopustite da se saljaci izjasne kako če i za koga glasati pa nakon odrđenog vremena obrišite sve
Edit
Dodao sam i opciju za one koji neizlaze na izbore tako da vidimo kolko nas neče izači.
Svim učesnicima ove ankete se unaprjed zahvaljujem i glasujte u što večem broju
Znači prvo je kukulele koalicija tu znate koje sve stranke čine istu ,pod brojem dva je kukuriku koalicija isti tako dobro znate koje sve stranke čine istu i pod tri je ostali i tu dobro znate ko čini ostalo svi oni koji nisu u gore dvije koalicije
Tako mi je lakše 1,2 3 i gotvi izbori a i znamo več unaprjed ko su favoriti K i K
Eto admini dopustite da se saljaci izjasne kako če i za koga glasati pa nakon odrđenog vremena obrišite sve
Edit
Dodao sam i opciju za one koji neizlaze na izbore tako da vidimo kolko nas neče izači.
Svim učesnicima ove ankete se unaprjed zahvaljujem i glasujte u što večem broju
pege25- Broj postova: 3397
God: 38
Zanimanje: Farmer JD
Registriran: 18.09.2010
62
Re: Ovako če seljaci glasati na izborima 2011g
ja sam jos dodao svoju opciju , tj. ja od 2000 kada sam zadnji put glasao za nekoga, izadjem na izbore ali prekrizim svoj glasacki listic jer nitko nije zavrijedio moj glas.
Slabo seljake zanima politika ...
62
domach- Broj postova: 276
Registriran: 17.05.2011
4
@domach hebo te led
pjesmica je
62
branko je napisao/la:ja sam jos dodao svoju opciju , tj. ja od 2000 kada sam zadnji put glasao za nekoga, izadjem na izbore ali prekrizim svoj glasacki listic jer nitko nije zavrijedio moj glas.

zoky28- Broj postova: 252
Registriran: 19.01.2011
1
→→→: VIŠE
zoky28 je napisao/la:branko je napisao/la:ja sam jos dodao svoju opciju , tj. ja od 2000 kada sam zadnji put glasao za nekoga, izadjem na izbore ali prekrizim svoj glasacki listic jer nitko nije zavrijedio moj glas.
![]()
Griješite.
Svaki listić i onaj koji nije važeći je glas za nekoga. Imaju čudnu metodologiju koja ubraja sve listiće pa tako i nevažeće.

debo9999- Broj postova: 406
Zanimanje: Svašta pomalo
Registriran: 27.12.2010
10
Tako je...ti prekriženi ili slični listići se na kraju ubrajaju onima koji dobiju najviše glasova.
nije to baš tako

paor- Admin

- Broj postova: 3047
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
41
→→→: VIŠE -

debo9999 je napisao/la:zoky28 je napisao/la:branko je napisao/la:ja sam jos dodao svoju opciju , tj. ja od 2000 kada sam zadnji put glasao za nekoga, izadjem na izbore ali prekrizim svoj glasacki listic jer nitko nije zavrijedio moj glas.
![]()
Griješite.
Svaki listić i onaj koji nije važeći je glas za nekoga. Imaju čudnu metodologiju koja ubraja sve listiće pa tako i nevažeće.
Tako je i ti nevažeći se ubrajaju i dijele se isto kao i oni što su ispod praga po d hontovoj metodi

Miky000- Broj postova: 438
God: 18
Zanimanje: učenik
Registriran: 30.07.2010
3
→→→: OPG PAŽUR

paor- Admin

- Broj postova: 3047
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
41
→→→: VIŠE -

propali glas je propali glas i gotovo!!
e sad nađu se tu tipovi koji prežimaju pamet pa onda kažu nešto kao adz glasaći nisu izišli pa je esdp dobio njihovim glasovima...blablabla to je u stvari nesretno sklepana rečenica, jer pjesnik je mislio da su ovi izišli ili imali valjane glasove onda bi i prevagnuli
e sad nađu se tu tipovi koji prežimaju pamet pa onda kažu nešto kao adz glasaći nisu izišli pa je esdp dobio njihovim glasovima...blablabla to je u stvari nesretno sklepana rečenica, jer pjesnik je mislio da su ovi izišli ili imali valjane glasove onda bi i prevagnuli

mačor- Broj postova: 546
Registriran: 28.07.2011
9
@Miky000
Tako je i ti nevažeći se ubrajaju i dijele se isto kao i oni što su ispod praga po d hontovoj metodi
Tako je.
Tako je.

debo9999- Broj postova: 406
Zanimanje: Svašta pomalo
Registriran: 27.12.2010
10
Jedna od izbornih prijevara je i podjela države na izborne jedinice. Cijela RH bi trebala biti jedna izborna jedinica. Ali sve je naštimano da paše velikim strankama, tobože radi stabilnosti u parlamentu.

Fidelito- Broj postova: 2692
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
26
Ovo mi daje nadu da dolaze generacije koje su pročitale bit politike na ovim prostorima:

Fidelito- Broj postova: 2692
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
26
Similar topics» Ovako če seljaci glasati na izborima 2011g
» Za koga glasati?
» SELJACI I PROLETERI
» Anketa - biranje i odlučivanje konačnog izgleda foruma
» Ovako je kad nemaš mjesta
» Za koga glasati?
» SELJACI I PROLETERI
» Anketa - biranje i odlučivanje konačnog izgleda foruma