Neisplačivanje poticaja
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
U kojoj mjeri vam fale neisplačeni poticaji ?
Re: Neisplačivanje poticaja
Kako nebi falili. Nas je 7 u kući, od toga je dvoje u srednjoj školi, jedna u osnovnoj, jedan na faksu i ja kao nezaposlen. Svaka kuna nam je važna. Uspjeli smo posijat što smo mislili (crnu zob), ali pola je bila tavanuša jer se jednostavno nema novaca za sjeme.
hellboy152- Broj postova: 223
God: 21
Registriran: 08.12.2010
2
→→→: VIŠE
A kod nas stari u penziji 1300 kn ja ne radim , žena ne radi , malo dijete , brat u školi, još jednog držim na stanu i hranim nema kuće, i stara na bolovanju...

577- Broj postova: 1689
God: 24
Zanimanje: Tehničar za željeznički promet
Registriran: 10.02.2011
8
→→→: VIŠE
Pazi žalosno je kada ti poticaju trebaju da krpaš rupe njihova namjena nije za tu svrhu ali kada ti jednostavno tvoj urod neda prostora da iste koristiš za čega ih i dobivam.
Kada ti jedne godine poplava uništi ,a druge suša urod onda pametnom netreba ništa više divaniti
Zadužio sam se ko grčka za repromaterijal očekivajuči solidan urod i cijenu istih ove godine kad ono pušing a leaising puše za vratom pati onda zabibere ovako nedaju poticaje do nagodine .
Što je najgore ovo je izborna godina pa ako dođe do smjene vlasti onda je još upitnije dali čemo uopče i to tada dobiti poticaje ...eto jedva posijao e sada kako porati zimsku brazdu i posijati na prolječe neznam a treba i živjeti joj
A ništa preostaje mi samo jedno polako čemo prodavati ovo malo sirotinje jedno po jedno pa možda i preživim do žetve jer nam i poticaji jako vise...samo da me opet nestrefi neka nepogoda onda sam u banani na kvadrat
Uh evo sav se uzje..... bip odma mora otiči popit koji pan da dođem sebi malo od ovog jada i tuge seljačke
paore nemam smaliča seljaka pa ja tutno ovog to mi dođe nekako isto ili? rješi to ...
Kada ti jedne godine poplava uništi ,a druge suša urod onda pametnom netreba ništa više divaniti
Zadužio sam se ko grčka za repromaterijal očekivajuči solidan urod i cijenu istih ove godine kad ono pušing a leaising puše za vratom pati onda zabibere ovako nedaju poticaje do nagodine .
Što je najgore ovo je izborna godina pa ako dođe do smjene vlasti onda je još upitnije dali čemo uopče i to tada dobiti poticaje ...eto jedva posijao e sada kako porati zimsku brazdu i posijati na prolječe neznam a treba i živjeti joj
A ništa preostaje mi samo jedno polako čemo prodavati ovo malo sirotinje jedno po jedno pa možda i preživim do žetve jer nam i poticaji jako vise...samo da me opet nestrefi neka nepogoda onda sam u banani na kvadrat
Uh evo sav se uzje..... bip odma mora otiči popit koji pan da dođem sebi malo od ovog jada i tuge seljačke
pege25- Broj postova: 3397
God: 38
Zanimanje: Farmer JD
Registriran: 18.09.2010
62
Kakav lizing imaš, nije valjda da si se ponovio nekim JD?nisam vidio sličice ovdje
a to što kažeš za izbore i poticaje, o tome i ja razmišljam stalno.
a to što kažeš za izbore i poticaje, o tome i ja razmišljam stalno.

mačor- Broj postova: 546
Registriran: 28.07.2011
9
mačor je napisao/la:Kakav lizing imaš, nije valjda da si se ponovio nekim JD?nisam vidio sličice ovdje
Rođo to je tajna
Ipak sam ja kulak u usponu pa nebi baš htio o svem ovako javno
62
I onda jel postoji kakav datum isplate ili tek onako nagodinu?
e ovako dok sam danas čekao telenje u štali, pusti sam mozak na pašu i odjednom BUM, nešto mi je sinulo u vezi tih poticaja!
Kaže vlada da će poticaje za 2011 isplatiti do 6.2012, a što je sa poticajima za 2010???????
ovo što mi čekamo za pšenicu i co. to je bila jesenjska sjetva 2010!!
Kaže vlada da će poticaje za 2011 isplatiti do 6.2012, a što je sa poticajima za 2010???????
ovo što mi čekamo za pšenicu i co. to je bila jesenjska sjetva 2010!!

9
Krivo islatiti če se poticaji za jesensku sjetvu 2010g i proljetnu 2011g sve skupa krajem 5 mj 2012g... do sad smo dobivali na dva puta znači jesensku sjetvu su isplačivali u rujnu a proljetnu u ožujku od sad se plača sve od jednom ...joj valjda če biti novaca za tu isplatu ja sam nekako sumljičav
kao prvo izbori su i ako doibiju drugi vlast pa dok se oni ugnjezde proči če puno vremena pa kada vide da je kasica prasica prazna pročiče još vremena tako da če mi prije dobiti nivce za uljanu i pšenicu nego poticaje ili?
kao prvo izbori su i ako doibiju drugi vlast pa dok se oni ugnjezde proči če puno vremena pa kada vide da je kasica prasica prazna pročiče još vremena tako da če mi prije dobiti nivce za uljanu i pšenicu nego poticaje ili?
62
ne bojim se ja samo toga da će nam reći da je kasa prazna, već da će "pokupit" i europsku lovu namjenjenu nama. Kad vidim onog čačića, ništ mu nevjerujem

9
izgleda da će se od sad poticaji isplaćivati svake druge godine
matijas311- Broj postova: 68
Registriran: 10.10.2010
0
Šta sad jel do 5mjeseca ili 6.?
Do 31.5 pa si ti sada uzmi kako oš jel to 5 ili 6 mj
62
Duga i suha če ova zima biti
Treba sad zimsku porati pa u prolječe sijati ...a i kredite platiti a od čega joj to je ono što mene brine da su sad več isplačeni bilo bi kasno a ne ovako čekati 5 ili 6 mj.
Ništa moraču se dobro opskrbiti marom
i cijelu zimu
smijati ko lud na brašno
Treba sad zimsku porati pa u prolječe sijati ...a i kredite platiti a od čega joj to je ono što mene brine da su sad več isplačeni bilo bi kasno a ne ovako čekati 5 ili 6 mj.
Ništa moraču se dobro opskrbiti marom
i cijelu zimu
smijati ko lud na brašno
62
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Similar topics» Neisplačivanje poticaja
» Prosvjedi zbog neisplačenih poticaja