kole355
Stranica 1 / 15. • Share •
Stranica 1 / 15. • 1, 2, 3 ... 8 ... 15 
kole355
ja sm kole iz okoline blaca (toplicanin)ispod velikog jastrepca,a trnutno zivim i radim u beogradu,a bavim se vocarstvom sljiva a uskoro i dunja,sumarstvo,imam ursusa c355 iz 79god,u odlicnom stanju i veliki sam zaljubljenik tih traktora.
Re: kole355
Čim sam vidio naziv teme, znao sam da posjeduješ besni stroj!
Daj koju sliku čim ti istekne zaštita od 7 dana!
I usput
Daj koju sliku čim ti istekne zaštita od 7 dana!
I usput
i još bolje se snašao među nama
vedo- Broj postova: 999
God: 17
Zanimanje: Učenik
Registriran: 12.03.2011
6
→→→: VIŠE
bolje vas nasao drage kolege,slike cuvam posaljem drugi put,a stavam znaci to kada istekne sifra,koja i sta onda,pozdrav svima
Zbog zaštite radi spamanja, novi korisnici mogu postavljati slike tek kada prođe 7 dana od registracije.
Znam da je za slike tako, a za linkove i ostalo ne znam.
Znam da je za slike tako, a za linkove i ostalo ne znam.

577- Broj postova: 1689
God: 24
Zanimanje: Tehničar za željeznički promet
Registriran: 10.02.2011
8
→→→: VIŠE
kole355 je napisao/la:zamolio bih kolegu Pavinjaka dami prevede sta znaci RACUNALNI TEHNICAR ZA STROJARSTVO
Evo kolega ursađijo!
Računalni tehničar za strojarstvo pomoću računala i upravljačke naprave upravlja strojem i proizvodnim procesima u kojima se obrađuju tehnički materijali. Računalni tehničar za strojarstvo mora posjedovati temeljna teorijska i praktična znanja kao strojarski tehničar, ali i dodatna znanja koja se odnose na poznavanje i primjenu računala, i na poznavanje i primjenu strojeva vođenih računalom, s naglaskom na računalima upravljanima numeričkim strojevima (NUAS). Mora ovladati vještinama posluživanja i programiranja strojeva upravljanih računalom - od tehnološke razrade procesa do programiranja stroja i puštanja u pogon. Također mora znati provesti kontrolu kvalitete. U radu koristi standardni alat, materijal i pribor za mjerenje u strojarstvu, te računalo i numerički upravljane strojeve. Računalni tehničar za strojarstvo daje usluge iz konstruiranja pomoću računala i izrade tehničke dokumentacije, izrađuje programe za numerički upravljane strojeve uz pripadajuću kontrolu proizvoda.
Inaće, idem sada drugi razred i stvarno je teška škola, posla kao u priči...
kolega Pavinjak zamolio bihte jos nesto dami objasnis,sta znaci NUMERICKI/M,STROJ,verovatno neka masina,koja,zasta,pojasni molim te,izvini,hvala unapred..
Stranica 1 / 15. • 1, 2, 3 ... 8 ... 15 
Stranica 1 / 15.