NOMINI 5 5 4

NOMINI

Stranica 7 / 7. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: NOMINI

Postaj by 577 on sri 30 stu - 22:32

Sad odmah najbolje da svi izvrijeđate čovjeka pa da napusti forum.
Slika je možda primjer sve se tanjirače većinom slične...
Tako da tržio neko sliku dobio a neko ako misli ozbiljno nešto kupit dođe uživo pa vidi.

577

Broj postova: 1689
God: 24
Zanimanje: Tehničar za željeznički promet
Registriran: 10.02.2011
Like 8

→→→: VIŠE

[Vrh] Go down

Postaj by deere power on sri 30 stu - 22:39

niko ga ne vrijedja vec stalno stavlja slike tudjih strojeva, ako on to pravi nek nam poslika bar radionu ako nema gotovh proizvoda, al svoje ne tudju i nek se potrudi jer mislim da nas sve zajedno ne moze prevarit jer smo vidili sve prikljucke sto se prave kod nas ia i vani

deere power

Broj postova: 3789
God: 27
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 30.12.2008
Like 13

http://www.poljoprivredni-forum.biz/predstavite-se-f10/deere-power-t686.htm?highlight=deere+power

[Vrh] Go down

Postaj by deutz d 5206 on sri 30 stu - 22:40

to bi mogo

deutz d 5206

Broj postova: 1270
God: 18
Zanimanje: Računalni tehničar za strojarstvo
Registriran: 31.07.2011
Like 7

http://www.poljoprivredni-forum.biz/t3391p30-deutz-d5206#136013

[Vrh] Go down

Postaj by 577 on sri 30 stu - 22:42

Gle većina takvih majstora nema slika od strojeva jer kreću s nekim radom a to je sitno i nema reklame i gdje nema reklame jbg nema ni prodaje...

577

Broj postova: 1689
God: 24
Zanimanje: Tehničar za željeznički promet
Registriran: 10.02.2011
Like 8

→→→: VIŠE

[Vrh] Go down

Postaj by NOMINI on čet 1 pro - 11:14

da se puno ne natezemo.mi smo firma koja je osnovana zbog nezaposlenosti nasih ljudi.ima nas 4 u firmi i krenuli smo sa tim jer nismo nitko imali posla,a svi mi imamo djecu i naravno obitelji koje treba prehraniti.svi smo zajednicki vlasnici i osnivaci.od nas 4. troje imaju visu strucnu spremu metalske struke dok je jedan zavrsio visu ekonomsku.mlada smo firma i borimo se za egzistenciju a to sto cete vi vidjeti fotografiju nista ne govori o proizvodu.pogledajte vece firme pa cete vidjeti sa kojim materijalima a kojima mi.puno toga smo vidjeli i znamo o cemu pricamo.oni recimo rade konstrukciju teskih drljaca sa debljinom stjenke cijevi 4mm a mi sa 6mm,oni rade klinove 18x18x220mm mi radimo 22x22x250mm.i da ne nabrajam ostalo.dajemo garanciju na rad 7 godina.oni svi daju max 3 godinetko je zainteresiran dodje ,vidi,kupi ili nekupi i to je to.tako da nemoze nitko nista pricati dok nevidi proizvod.a i radimo sve po narudbi jer nismo tako veliki i ne raspolazemo sa tolikim kapitalom da bi stvarali lager.i cekali da netko kupi.kada netko dodje,vidi,naruci i u 14 dana je gotovo.uvijek nesto od strojeva ima.sto se tice tanjuraca mi sa tanjurima nemamo nista,njih neradimo,kupujemo ih preko agrobilo.tako da su svi tanjuri isti,i debljina i elasticnost i cvrstoca.to ce znati deutz o cemu pricam.tako da je suvisno raspravljati o dali je dali nije ,tko zeli dodje i vidi.zahvaljujem

NOMINI

Broj postova: 36
Registriran: 30.10.2011
Like 2

[Vrh] Go down

Postaj by deutz d 5206 on čet 1 pro - 15:09

Čvrstoču će znati strojarski priručnik Bojan Kraut ili Elementi strojeva Hercigonja ili pak Decker, previše je tog za pisat Smile Smile Very Happy, ja vam se na tome divim i čestitam vam, želim vam puno uspjeha i da svojim rekordno niskim cijenama izmamite osmijeh na lice mnogih seljaka, kako vam zasad i dali budete na sajmu u gudovcu?

deutz d 5206

Broj postova: 1270
God: 18
Zanimanje: Računalni tehničar za strojarstvo
Registriran: 31.07.2011
Like 7

http://www.poljoprivredni-forum.biz/t3391p30-deutz-d5206#136013

[Vrh] Go down

Postaj by noamia on čet 1 pro - 19:06

ja se nadam da cemo na jesen biti na sajmu.ako nebude prostor preskup,jer nasa uprava sajma je malo skrenula sa uma sto se tice cijena.zahvaljujem na zeljama i dobronamjernim savjetima.

noamia

Broj postova: 4
Registriran: 01.12.2011
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by BOŽIDAR on čet 1 pro - 19:24

dali prodajete klinove za teške drljače, imam jedne doma sa poderanim klinovima

BOŽIDAR

Broj postova: 1457
God: 39
Registriran: 17.08.2008