Fendt Katana
Stranica 1 / 3. • Share •
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
Re: Fendt Katana
Dali je Katana stroj razvijen od strane Fendta ili je kao i kombajn proizvod drugog proizvođaća i farban u Fendtove boje?

Saša- Broj postova: 1020
Registriran: 22.11.2009
21
→→→: VIŠE
navodno da su pokupili neke strucnjake iz bivsih bavarskih proizvodjaca silokombajna (koji su BTW propali na tom podrucju) tj. mengelea i DF-a, pick up je od kempera a motor MB V8 650 ks. tak da je to njihov proizvod a sad da li se proizvodi u markt oberstdorfu ili gdje drugdje nisam za sad pronasao.
čito na nekem fendt sajtu da je to prvenstveno namijenjen za siliranje trave da na travi oni razvijaju kvalitetu ali naravno može se i kukuruz samo tu nije zadovoljena kvaliteta kao na Krone big x i clas jaguar, zašto ih DF više ne radi?
Zvonimir_H je napisao/la:Claas Jaguar best, Katana ima još "mušica".
ajd prijatelju reci mi od kud ti to znaš?
domach- Broj postova: 276
Registriran: 17.05.2011
4
ak čemo baš tako krone je tu najbolji, a jaguar i katana su tu negdje katanu su razvijali ljudi iz DF, mengelaa itd... koji imaju već iskustva sa silokombajnima pa zvonimire koje su mušice fendta katane?
deutz d 5206 je napisao/la:ak čemo baš tako krone je tu najbolji, a jaguar i katana su tu negdje katanu su razvijali ljudi iz DF, mengelaa itd... koji imaju već iskustva sa silokombajnima pa zvonimire koje su mušice fendta katane?
Po čemu je Krone bolji od Jaguara?

hurli- Broj postova: 695
Registriran: 04.01.2009
11
Baš ste mi smiješni sa time bolji je ovaj, bolji je onaj! 
Katana se u cijeloj toj priči tek treba dokazati tako da je o njenoj kvaliteti za sada nemoguće pisati.
Claas je najprodavaniji silokombajn pa je logično zaključiti da su kupci zadovoljni njegovim radom. Ozbiljni proizvođaći su i New Holland, Krone, John deere i svi oni dobro rade. Case IH je prestao sa proizvodnjom silokombajna prije koju godinu (valjda zbog premalog interesa za njihov silokombajn) mada su koliko mogu čitati na internetu njihovi silokombajni jako hvaljeni.
Katana se u cijeloj toj priči tek treba dokazati tako da je o njenoj kvaliteti za sada nemoguće pisati.
Claas je najprodavaniji silokombajn pa je logično zaključiti da su kupci zadovoljni njegovim radom. Ozbiljni proizvođaći su i New Holland, Krone, John deere i svi oni dobro rade. Case IH je prestao sa proizvodnjom silokombajna prije koju godinu (valjda zbog premalog interesa za njihov silokombajn) mada su koliko mogu čitati na internetu njihovi silokombajni jako hvaljeni.

21
hurli je napisao/la:deutz d 5206 je napisao/la:ak čemo baš tako krone je tu najbolji, a jaguar i katana su tu negdje katanu su razvijali ljudi iz DF, mengelaa itd... koji imaju već iskustva sa silokombajnima pa zvonimire koje su mušice fendta katane?
Po čemu je Krone bolji od Jaguara?
po kapacitetu, sječki, kojekakvih sitnica i ima bolji motor MAN common rail
MAN bolji od Mercedesa
Možda nije ništa lošiji, ali da je bolji nisam siguran.
deutz d 5206 malo mi se pristrani tvoji postovi ćine. Bez uvrede takav sam dojam stekao. Nisam ni ja bolji i ja imam marke koje više volim i one koje manje volim.
Meni je Krone npr. sinonim kvalitete za prikolice, ali silokombajn bi teško njihov uzeo. Možda on i je tako dobar, ali oni baš i nemaju velikog iskustva sa izradom takvih strojeva.
Možda nije ništa lošiji, ali da je bolji nisam siguran.
deutz d 5206 malo mi se pristrani tvoji postovi ćine. Bez uvrede takav sam dojam stekao. Nisam ni ja bolji i ja imam marke koje više volim i one koje manje volim.
Meni je Krone npr. sinonim kvalitete za prikolice, ali silokombajn bi teško njihov uzeo. Možda on i je tako dobar, ali oni baš i nemaju velikog iskustva sa izradom takvih strojeva.

21
potpuno te razumijem a MAN je bolji od mercedesa u što te mogu uvjeriti vozači kamiona koji to bolje znaju jer to su u principu kamionski motori, a i u silokombajnima se krone super pokazao ima ih u americi najviše i največi kapacitet imaju
Krone je jako priznata marka ali da je bolji od Jaguara malo sutra.Claas proizvodi silokombajne više od 40godine i to samohodne a Krone je to počeo pred koju godinu,i tak da tu nema logike da je Krone bolji.

hurli- Broj postova: 695
Registriran: 04.01.2009
11
neču se sad nadvikivat ali zamene je bolji, motor je bolji, a dao bi se kladit da je i siječka bolja
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
Similar topics» Fendt traktori
» Fendt 936 Vario
» Elektronika na traktorima Massey,Fendt..
» Fendt
» Fendt Vario/Video abeceda
» Fendt 936 Vario
» Elektronika na traktorima Massey,Fendt..
» Fendt
» Fendt Vario/Video abeceda
Stranica 1 / 3.