Terenci u akciji
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 2 / 13. • Share •
Stranica 2 / 13. •
1, 2, 3, ... 11, 12, 13 
Re: Terenci u akciji
evo malo blata od mene....
[You must be registered and logged in to see this image.]
ovo sam pokušao malo očistiti kanal...prvo sam krenuo sa lopatom ali je bilo zamorno pa reko da probam malo ta sa terencom protjerati... i išlo sve dok ga nisam dobro pročistio ali van iz kanala nikako, nasjeo mi sa desnom stranom tako da su kotači vrtili u prazno.....
ovdje je LAJKA nasjela, povukao me jarak od LKT-a i hebiga,,, ja i kum smo se zabavili fina 2 sata, nigdje žive duše nije bilo pa smo je podizali na polugu i pod kotače podbacivali drveće...i uspijeli se izvući. da nisam bio tvrdoglav i da sam slušao kuma,,,,to se ne bi desilo
ovo sam pokušao malo očistiti kanal...prvo sam krenuo sa lopatom ali je bilo zamorno pa reko da probam malo ta sa terencom protjerati... i išlo sve dok ga nisam dobro pročistio ali van iz kanala nikako, nasjeo mi sa desnom stranom tako da su kotači vrtili u prazno.....
ovdje je LAJKA nasjela, povukao me jarak od LKT-a i hebiga,,, ja i kum smo se zabavili fina 2 sata, nigdje žive duše nije bilo pa smo je podizali na polugu i pod kotače podbacivali drveće...i uspijeli se izvući. da nisam bio tvrdoglav i da sam slušao kuma,,,,to se ne bi desilo
aaaaaaa i ja bi tak nekaj radil
moral bi ja reči ujaku nek mi posudi svoj lovački đip hehehehe samo ako zapadnem imam odma i vitlo napred
fakat super slike
fakat super slike

Mata imt 540- Broj postova: 1237
God: 23
Zanimanje: po zanimanju strojarski tehničar
Registriran: 14.03.2008
0
→→→: VIŠE
bilo je puno sličnih situacija, čak i boljih...samo nema čovjek baš svaki put uz sebe mobitel ili fotić...
istina

0
nije bas u akciji ali vidi se da je bio u akciji

zrine89- Admin

- Broj postova: 3508
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
40
→→→: O SEBI
ma nije niti meno odmah palo na pamet, nego gledam jarak pa malo JEEP-a pa onda opet jarak i onda opet JEEP-a iii...uglavnom padne svašta budali na pamet.
jarak iza auta uopće nije dubok,počinje negdje kod one jabuke i tamo je dubok nekih 50 cm i što je bliže mjestu nesreće, to je puno dublji.
jarak iza auta uopće nije dubok,počinje negdje kod one jabuke i tamo je dubok nekih 50 cm i što je bliže mjestu nesreće, to je puno dublji.
da da...prijatelj, izvukao me, ali ne baš glatko
prije nego su oni naišli, ja sam već izašao na cestu ali me kamion zeznuo tako da sam morao stati i u trenutku kad sam stao, povuklo me u kanal i onda sam nasjeo...
prije nego su oni naišli, ja sam već izašao na cestu ali me kamion zeznuo tako da sam morao stati i u trenutku kad sam stao, povuklo me u kanal i onda sam nasjeo...
ma a kome nebi pale takve gluposti na pamet
meni prvome ja gledam kud ču s traktorom nekaj izrovat a kamo tek da imam jeep-a

0
isli smo po drva odma poslje kiše pošto je torpedo na bolovanju suzuki preuzima na sebe taj teret i to izgleda ovako inaće suzuki ima 1000 kg a prikolica prazna 1300 kg plus drva zadaća obavljena [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] tu smo stali gdje je suvlje da napravimo koju fotku 
opako... svaka čast... ma narast će i moj bicikl na JEEP-a...samo ga moram dugo vremena zalijevati
super!!!!!! a meni se čude što sam pokušao ići po jarku..heheheheeee
super!!!!!! a meni se čude što sam pokušao ići po jarku..heheheheeee
I mi smo s UAZ-om vukli praznu zmaj 10 t prikolicu koja je prazna teška oko 3 tone i sutradan mijenjali konusno -tanjurasti na zadnjem diferencijalu.

jd4755- Broj postova: 1390
God: 47
Zanimanje: poljoprivreda-ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
8
belarus892 je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this image.]
Nije ta navara vidjela prave 'akcije'....

Fidelito- Broj postova: 2550
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
21
Stranica 2 / 13. •
1, 2, 3, ... 11, 12, 13 
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 2 / 13.