John Deere
Stranica 3 / 69. • Share •
Stranica 3 / 69. •
1, 2, 3, 4 ... 36 ... 69 
Re: John Deere
bećar je napisao/la:eto ja sam od ovlaštenog servisera za JD ćuo da je na kardanu 135 ks ili nisam dobro ćuo, što se lijepo vidi i na njihovoj stranici, kao i cijena koju nisam prije primjetio od 54.990,00 EUR + PDV,
Taj sta je na akciji nema power managament (ima dodatnu snagu samo 7 ks sa 130ks na 137 ks),
tj. na tom je traktoru motor s 2 ventila, dok su na premiumu novi motori s 4 ventila
Na kardanu ima manju snagu, odes pogledat na jd stranicu u americi oni snagu prikazuju na kardanu
i vidit ces da ta serija ima 110 ks

pf-steyr- Broj postova: 15
Registriran: 27.03.2008
0
john deere je ništa od traktora.........nije smeče ali jako loši traktori......meni se nikad nisu sviđala takva američka sranje,pa tako niti taj traktor john deere........glupi amerikanci govore kako su rusi tupani koji ništa neznaju,a vladimirec i belarus su bogovi od traktora naspram john deere...........
u susjednom selu čovjek nakon niti pola godine prodaje john deerea jer kaže da je koma.........a uz tu zelenu kantu ima i belarusa........i kaže da je belarus mašina i pol............john deere se uvjek trudio da njihovi traktori budu lijepi,a kaj im to znači kad su amšine grozne............kakav john deere,europski traktori su zakon
niti jedan john deere nije niti do koljena belarusu,fiat štoretu,ursusu,torpedu,imt-u,zetoru,MF,deutz-fahru..................niti do nožnog prsta.............
u susjednom selu čovjek nakon niti pola godine prodaje john deerea jer kaže da je koma.........a uz tu zelenu kantu ima i belarusa........i kaže da je belarus mašina i pol............john deere se uvjek trudio da njihovi traktori budu lijepi,a kaj im to znači kad su amšine grozne............kakav john deere,europski traktori su zakon
niti jedan john deere nije niti do koljena belarusu,fiat štoretu,ursusu,torpedu,imt-u,zetoru,MF,deutz-fahru..................niti do nožnog prsta.............

Karlito- Broj postova: 249
God: 16
Registriran: 27.04.2008
-2
mali poljoprivrednik je napisao/la:john deere je ništa od traktora.........nije smeče ali jako loši traktori......meni se nikad nisu sviđala takva američka sranje,pa tako niti taj traktor john deere........glupi amerikanci govore kako su rusi tupani koji ništa neznaju,a vladimirec i belarus su bogovi od traktora naspram john deere...........
Čuj, ni ja nisam Deere-ov fan, no ovo kaj si napisal je čista glupost. Ovi traktori o kojima se ovdje govori su 99% Njemački (Manheim), i teško da su sranje. I nezaboravi, jedna lasta ne čini proljeće: ak' jedan (možda) nije valjal, ne znači da su svi takvi.
Zvonimir- Broj postova: 2184
God: 47
Registriran: 14.03.2008
5
→→→: VIŠE
isto kak i zvonko nisam njihov fan ali da mi je jedan 2040, 2450 ili 2650 puna saka brade. vecina johnija kod mene je rabljena ali znam npr. da podravsko gospodartvo (firma privatizacijom podravkonog oura poljoprivreda) ima 2 4650 i oba su vec odavno presla 20 000 sati bez diranja motora. a i sam podatak da im jos dela 8340 (star cca 30 let) dovoljno govori o njima.
Ljudi jasno vam je da mali trola ... pustite ga da piše .
Za pola godine možda i nešto bude od njega ( na forumu ) a onda mu dajte ponovo šansu
jer vidi se da je zelen a ima i provokatorski štih u nastupu .
Evo jedan i pol đoni

Za pola godine možda i nešto bude od njega ( na forumu ) a onda mu dajte ponovo šansu
Evo jedan i pol đoni

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
Sad shvacam zasto su u svim americkim filmovima traktoristi k'o trokrilni ormari, sa ogromnim rucerdama, u majicama bez rukava, naravno
To mi palo na pamet pogledom na gotovo pa vodoravni polozaj volana
gdje moras imati raspon ruku barem 190 cm :_
Znaaaam, znaaam sad cete poceti o hidraulici u volanu i takvim stvarima
salim se, ovo je samo asocijacija 
Znaaaam, znaaam sad cete poceti o hidraulici u volanu i takvim stvarima

Smiljan- Broj postova: 1994
Zanimanje: Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
Registriran: 13.03.2008
2
Volan ti je na slici dignut da bi buša od toga s velikim rukama mogla doći do sjedala 
Zvonimir- Broj postova: 2184
God: 47
Registriran: 14.03.2008
5

2
mali poljoprivrednik je napisao/la:john deere je ništa od traktora.........nije smeče ali jako loši traktori......meni se nikad nisu sviđala takva američka sranje,pa tako niti taj traktor john deere........glupi amerikanci govore kako su rusi tupani koji ništa neznaju,a vladimirec i belarus su bogovi od traktora naspram john deere...........
hihihihihi.....

JOSIP FERGUSON- Broj postova: 1237
God: 30
Registriran: 10.03.2008
16
pingo je napisao/la:Ljudi jasno vam je da mali trola ... pustite ga da piše .
Za pola godine možda i nešto bude od njega ( na forumu ) a onda mu dajte ponovo šansujer vidi se da je zelen a ima i provokatorski štih u nastupu .
Evo jedan i pol đoni![]()
ovaj je isto pravo americko sranje..... hihihi....
njega 539 zaore, a tek rus.... piiiii....

16
Živio drug govornik. Živio!!!!
Ovo je za glupost godine. 
Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
JOSIP FERGUSON je napisao/la:pingo je napisao/la:Ljudi jasno vam je da mali trola ... pustite ga da piše .
Za pola godine možda i nešto bude od njega ( na forumu ) a onda mu dajte ponovo šansujer vidi se da je zelen a ima i provokatorski štih u nastupu .
Evo jedan i pol đoni![]()
ovaj je isto pravo americko sranje..... hihihi....
njega 539 zaore, a tek rus.... piiiii....
Pa zore ga kako ne

2
Bećarina pusta je napisao/la:mali poljoprivrednik je napisao/la:john deere je ništa od traktora.........nije smeče ali jako loši traktori......meni se nikad nisu sviđala takva američka sranje,pa tako niti taj traktor john deere........glupi amerikanci govore kako su rusi tupani koji ništa neznaju,a vladimirec i belarus su bogovi od traktora naspram john deere...........
niti jedan john deere nije niti do koljena belarusu,fiat štoretu,ursusu,torpedu,imt-u,zetoru,MF,deutz-fahru..................niti do nožnog prsta.............![]()
![]()
Živio drug govornik. Živio!!!!
![]()
![]()
Ovo je za glupost godine.
tako je!!! zivio drug govornik, i ostali drugovi i drugarice!!!
zivio i drug tito... jugoslavija....!!!
cekaj cekaj??? hm...
ovo je jugonostalgicarski forum ili???
nije???
uuups....
:cyclops: 
16
Stranica 3 / 69. •
1, 2, 3, 4 ... 36 ... 69 
Similar topics» JOHN DEERE
» John Deere 9030
» New holland t7040, valtra t191 ili John deere 7530?
» john deere 7530 premium
» John Deere 4020,4320
» John Deere 9030
» New holland t7040, valtra t191 ili John deere 7530?
» john deere 7530 premium
» John Deere 4020,4320
Stranica 3 / 69.