Kombinirka Torpedo vs IMT Skip
Stranica 3 / 3. • Share •
Stranica 3 / 3. •
1, 2, 3
Koji je bolji?
Re: Kombinirka Torpedo vs IMT Skip
Negdje sam već pisao šta sam ja sve radio na svom......sređivano je sve kompletno do najsitnijeg detalja.....od izrade svih novih piksi i bolcni,nova crijeva,hidro pumpa,instalacija,pojačavan kran,volan,farbanje......sve je reparirano i složeno i evo 10 godina nisam stavio ključa na stroj......jedini su problem kočnice......hidraulika je dosta jaka za sve poslove koje sam radio,jedina mu je mana što nema reverzer....

vinogradar- Broj postova: 456
God: 30
Zanimanje: Vatrogasac.....vinogradarstvo i vinarstvo
Registriran: 10.03.2008
2
→→→: VIŠE
Konverter, odnosno reverzer je prava stvar, meni se Torpedova kombinirka sviđa najviše zbog toga.

vedran_kc- Broj postova: 1710
God: 23
Zanimanje: poljoprivreda
15
bice slika

2301986- Broj postova: 82
Registriran: 13.10.2010
1
vedran_kc je napisao/la:Konverter, odnosno reverzer je prava stvar, meni se Torpedova kombinirka sviđa najviše zbog toga.
kakvu funkciju on obavlja
deutz d 5206 je napisao/la:vedran_kc je napisao/la:Konverter, odnosno reverzer je prava stvar, meni se Torpedova kombinirka sviđa najviše zbog toga.
kakvu funkciju on obavlja
Nema šaltanja sa ručicu pogurneš naprijed ideš naprijed pogurneš iza ideš iza.
to nešto slično kao na ihc traktorima ihc 523, 624 tj, šaltanje napred i nazad bez uporabe kuplunga
deutz d 5206 je napisao/la:to nešto slično kao na ihc traktorima ihc 523, 624 tj, šaltanje napred i nazad bez uporabe kuplunga
Nije to isto, konvereter je kako je zvonimir napisao za reverzibilno kretanje (naprijed-nazad), ali i prilikom opterećenja "klizi mu lamela" bez ikakvih posljedica. Znači zaletiš se s korpom u hrpu šodera i samo držiš gas, ne razmišljaš jel si na vrijeme stisnuo kvačilo, ne može se dogoditi da se ugasi motor zbog preopterećenja.
To je vrlo jednostavno za vožnju i rad, kad pomakneš ručku prema naprijed, lagano kreće i kad mu daš gas tek onda dobiva snagu, otprilike kao automatik auto.

vedran_kc- Broj postova: 1710
God: 23
Zanimanje: poljoprivreda
15
to je onda za kombinirke tj. opčenito za sve vrste bagera prava stvar 
Stranica 3 / 3. •
1, 2, 3
Stranica 3 / 3.