Kombinirka Torpedo vs IMT Skip
Stranica 1 / 3. • Share •
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
Koji je bolji?
Re: Kombinirka Torpedo vs IMT Skip
Mislim da mi tu nemamo šta reć jer zna se na kojem traktoru je baziran Skip što znači da je Skip tu u velikoj prednosti i to ne samo u odnosu na Torpedo već i na sve ostale kombinirke. Siguran sam da ćemo uskoro dobit i potvrdu ove moje predhodne rečenice.
Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
→→→: VIŠE
Da napišem svoja iskustva. Tvrtka Gratit je imala na početku Skipa a moj stari Kombinirku Torpedu, Torpedo ima puno prednosti npr Može zadnju ruku micat kak ti paše, a skip ima fiksno u sredini, ima kočnice koje te neče iznevjerit, jaču pumpu bolju kabinu (bolja preglednost) Okretniji, štedljiviji itd. Sam kad mu nabiješ gas do kraja moraš otvorit vrata da se buka provjetri
.
Meni je prednost Torpedove zbog konvertera, s ostalim prednostima/manama se ne želim zamarati, bez konvertera nemogu zamisliti normalan rad s utovarivačem.
A uvijek je nekom draži Skip, isto kao neko voli plave, neko garave
A uvijek je nekom draži Skip, isto kao neko voli plave, neko garave

vedran_kc- Broj postova: 1710
God: 23
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 10.03.2008
15
Zvonimir_H je napisao/la:Našo sam automatsko kvačilo za kombinirku dal znaš šta je to?
Neznam, vjerojatno se misli na konverter.

vedran_kc- Broj postova: 1710
God: 23
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 10.03.2008
15
Zvonimir_H je napisao/la:Da napišem svoja iskustva. Tvrtka Gratit je imala na početku Skipa a moj stari Kombinirku Torpedu, Torpedo ima puno prednosti npr Može zadnju ruku micat kak ti paše, a skip ima fiksno u sredini, ima kočnice koje te neče iznevjerit, jaču pumpu bolju kabinu (bolja preglednost) Okretniji, štedljiviji itd. Sam kad mu nabiješ gas do kraja moraš otvorit vrata da se buka provjetri.
fiksno u sredini.... NE!
torpedo je bolji zbog stedljivog motora i prednjeg pogona.....a kočnice...pa jel stabilizatore koristite samo dok kopate zadnjim kranom??

2301986- Broj postova: 82
Registriran: 13.10.2010
1
normalno da je torpedo bolji od imt-a po svim segmentima pa tako i kombinirka, niska potrošnja preglednost snaga,
Oprosti nisam prije vidio post. Pod stabilizatore misliš na one 2 "noge iza koje se spuste kad kopaš? Kak nema skip fiksno u sredini zadnju ruku? Kočnice su 5put bolje od skipovih.2301986 je napisao/la:Zvonimir_H je napisao/la:Da napišem svoja iskustva. Tvrtka Gratit je imala na početku Skipa a moj stari Kombinirku Torpedu, Torpedo ima puno prednosti npr Može zadnju ruku micat kak ti paše, a skip ima fiksno u sredini, ima kočnice koje te neče iznevjerit, jaču pumpu bolju kabinu (bolja preglednost) Okretniji, štedljiviji itd. Sam kad mu nabiješ gas do kraja moraš otvorit vrata da se buka provjetri.
fiksno u sredini.... NE!
torpedo je bolji zbog stedljivog motora i prednjeg pogona.....a kočnice...pa jel stabilizatore koristite samo dok kopate zadnjim kranom??
Zvonimir_H je napisao/la:Oprosti nisam prije vidio post. Pod stabilizatore misliš na one 2 "noge iza koje se spuste kad kopaš? Kak nema skip fiksno u sredini zadnju ruku? Kočnice su 5put bolje od skipovih.2301986 je napisao/la:Zvonimir_H je napisao/la:Da napišem svoja iskustva. Tvrtka Gratit je imala na početku Skipa a moj stari Kombinirku Torpedu, Torpedo ima puno prednosti npr Može zadnju ruku micat kak ti paše, a skip ima fiksno u sredini, ima kočnice koje te neče iznevjerit, jaču pumpu bolju kabinu (bolja preglednost) Okretniji, štedljiviji itd. Sam kad mu nabiješ gas do kraja moraš otvorit vrata da se buka provjetri.
fiksno u sredini.... NE!
da na te dvije noge...kad trebas stat, povučeš komandu i .... Ruka nije fiksna bar kod mene na BN79. kočnice nisu bolje 5 puta (nego bar 10 puta)...imam i skipa bn79 i torpeda 75 više komada

2301986- Broj postova: 82
Registriran: 13.10.2010
1
Te noge spuštam jedino kad kopam, može koja slika Vašeg skipa, Torpedo se jako potrudio i napravio kvalitetan stroj.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
Stranica 1 / 3.