Cijena mlijeka
Stranica 2 / 13. • Share •
Stranica 2 / 13. •
1, 2, 3, ... 11, 12, 13 
Re: Cijena mlijeka
BOŽIDAR je napisao/la:koji hormoni?
Čovjek koji radi u njemačkoj je došo nešto poslovno k nama i majka je kupila njemačko mlijeko... i sad on pita koje je to mlijeko majka odgovori da je njemačko a on da to nije mlijeko nego sami hormoni.

mačor- Broj postova: 546
Registriran: 28.07.2011
9
mačor je napisao/la:ajd zvone ne trkeljaj!
jel ti nikad nisi u školi??
A ti nikad nisi na polju ili u štali??
I ne trkeljam ovo šta sam napisao je istina, ja sam se lijepo predstavio, a ti napisao mačor i sad tu s*** a možda imaš manje godina od mene.
I ako nevjeruješ dođi da ti potvrdi starija osoba.
mačor je napisao/la:ajd zvone ne trkeljaj!
jel ti nikad nisi u školi??

IVAN.14.- Broj postova: 915
God: 18
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 16.02.2011
6
→→→: VIŠE
-

mlijeko koje dolazi iz EU pakovano u originalnoj ambalaži sigurno nema zabranjenih supstancija a za ovo pakovano kod nas ne bi baš garantirao!

BOŽIDAR- Broj postova: 1457
God: 39
Registriran: 17.08.2008
10
→→→: VIŠE -

Meni je netko, davno još pričao da se kod nas uvozi mlijeko u prahu i da se onda tu pakira u tetrapak, i da je naše domače mlijeko samo ono u bocama
jel to moguče
jel to moguče
Đuka VT je napisao/la:Meni je netko, davno još pričao da se kod nas uvozi mlijeko u prahu i da se onda tu pakira u tetrapak, i da je naše domače mlijeko samo ono u bocamajel to moguče
![]()
prema nekim informacijama, koje cure iz mljekara. to je istina

10

BOŽIDAR je napisao/la:Đuka VT je napisao/la:Meni je netko, davno još pričao da se kod nas uvozi mlijeko u prahu i da se onda tu pakira u tetrapak, i da je naše domače mlijeko samo ono u bocama [You must be registered and logged in to see this image.] jel to moguče![]()
prema nekim informacijama, koje cure iz mljekara. to je istina
a sad mi je jasno zašto su mljekare građene pored rijeka

9
Zvonimir_H je napisao/la:BOŽIDAR je napisao/la:koji hormoni?
Čovjek koji radi u njemačkoj je došo nešto poslovno k nama i majka je kupila njemačko mlijeko... i sad on pita koje je to mlijeko majka odgovori da je njemačko a on da to nije mlijeko nego sami hormoni.
Ako mlijeko ima potvrdu da je podrijetlo iz eu i da je zdravstveno ispravno, tada nutra nebi smjelo biti hormona, ipak je u europi genetika na visokoj razini i forsira se proizvodnja koja se naslanja samo na vrhunsku genetiku, dok amerikanci imaju genetiku koja ovisi o dodavanju hormona, pa jedini način na koji je moglo biti hormona u tom mlijeku je ako je ono uvezeno iz sad-a.
Đuka VT je napisao/la:Meni je netko, davno još pričao da se kod nas uvozi mlijeko u prahu i da se onda tu pakira u tetrapak, i da je naše domače mlijeko samo ono u bocamajel to moguče
![]()
80% hrvatskog mlijeka prvog razreda se izvozi, zatim se uvozi zamjenica (mljeko u prahu) koje se nama (vama, ja imam svoje
I to je informacija koja je iscurila iz mljekare

tomi93- Broj postova: 1026
God: 19
Zanimanje: poljoprivrednik-študent
Registriran: 28.02.2011
11
→→→: VIŠE
![]()
da to sam i ja čul... a dečki koji voze za sada propalog lokalnog prijevoznika rekli su mi da su za potereb naše mliječne idustrije vozili mlijeko iz Slovačke i Poljske i to u velikim količinama.... a još kad sam čul koja se tehnologija proizvodnje mlijeka i miječnih proizvoda primjenjuje kod nas nije ni čudno da kad pijem milijeko imam osječaj ko da pijem pobojanu vodu... stvarno žalosno
domach- Broj postova: 276
Registriran: 17.05.2011
4
![]()
Je to je istina , čuo sam to od puno ljudi koje rade u mljekarama .

IVAN DF- Broj postova: 287
Registriran: 03.02.2011
7
To vam je očito dnevno u RH propada oko 15 proizvođača mlijeka, a mljekare se bore sa viškom mlijeka

10

najnoviji obračun mlijeka ostavio me bez teksta, mljekara mi je obračunala troškove otkupa od 0,10kn/lit + pdv. nemoram ni reć da nedobijem ni lipice tvorničke premije.

9
koja mljekara d ili v ili m

5510- Broj postova: 258
Registriran: 27.10.2010
3
Stranica 2 / 13. •
1, 2, 3, ... 11, 12, 13 
Similar topics» Cijena mlijeka
» cijena kanarinke