cijena goriva
Stranica 1 / 3. • Share •
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
cijena goriva
opet dižu cijenu plavog goriva uvjek kad počinje neka sezona oni dignu cijenu

jsvetak1- Broj postova: 67
Registriran: 02.06.2011
0
Re: cijena goriva
Dizel je trenutno stabilan trenutno nekih prošlih 15 dana na vlastitoj pumpi,i trenutno je 2,25 km ili 8,57 kn,a sirova nafta trenutno pada

YTO Muratović- Broj postova: 686
Registriran: 07.11.2010
4
→→→: VIŠE -

od ponoči dižu cijenu plavog disela na 5.72kn i ajd ti sad živi

0
mamicu im mađarsku, u srijedu sam uplatio predračun za 5000 litara plavog, nisu ga dovezli do danas, sad će ga dovesti danas il sutra(nadam se) ali umanjen iznos za razliku u cijeni
matijas311- Broj postova: 68
Registriran: 10.10.2010
0
Ja sam se prbacio za gotovinsko plaćanje, i u biti bude mi dovezeno odmah sutra dan bez troškova prevoza.

falkon 2- Broj postova: 5080
Registriran: 06.02.2010
46

matijas311 je napisao/la:mamicu im mađarsku, u srijedu sam uplatio predračun za 5000 litara plavog, nisu ga dovezli do danas, sad će ga dovesti danas il sutra(nadam se) ali umanjen iznos za razliku u cijeni
mislim da to nesmiju raditi

mačor- Broj postova: 546
Registriran: 28.07.2011
9
mačor je napisao/la:matijas311 je napisao/la:mamicu im mađarsku, u srijedu sam uplatio predračun za 5000 litara plavog, nisu ga dovezli do danas, sad će ga dovesti danas il sutra(nadam se) ali umanjen iznos za razliku u cijeni
Rođo u ovoj državi je sve moguće...pa tako i ovo...
Hebo im sanader mater on je prodo istima naše crno blago (ina)
Sad če nas egeš megeš(mol) lagno
kada smo lak narod
pege25- Broj postova: 3397
God: 38
Zanimanje: Farmer JD
Registriran: 18.09.2010
62
nema nigdje plavoga

0
mačor je napisao/la:matijas311 je napisao/la:mamicu im mađarsku, u srijedu sam uplatio predračun za 5000 litara plavog, nisu ga dovezli do danas, sad će ga dovesti danas il sutra(nadam se) ali umanjen iznos za razliku u cijeni
smiju i radu to jer račun se izdaje po isporuke robe a onda ide i po cijeni koja je na taj dan aktualna, ZATO se ja držim onoga da naručujem poslije promjene cijene da mi ne dođe do te korekcije jer korekcija se radi bilo da cijena ide gore ili dole nebitno .

46

falkon 2 je napisao/la:mačor je napisao/la:matijas311 je napisao/la:mamicu im mađarsku, u srijedu sam uplatio predračun za 5000 litara plavog, nisu ga dovezli do danas, sad će ga dovesti danas il sutra(nadam se) ali umanjen iznos za razliku u cijeni
smiju i radu to jer račun se izdaje po isporuke robe a onda ide i po cijeni koja je na taj dan aktualna, ZATO se ja držim onoga da naručujem poslije promjene cijene da mi ne dođe do te korekcije jer korekcija se radi bilo da cijena ide gore ili dole nebitno .
dovezli su u srijedu nakon korekcije cijene 5000 l, prije 3-4 dana je stigo i R1 račun, a danas je došla opomena da moram još platiti 700 kn, točno kolika je bila razlika u cijeni
matijas311- Broj postova: 68
Registriran: 10.10.2010
0
kod mene se ta korekcija završavala na sljedećoj narudžbi odnosno ako je bilo preplate dobio sam više goriva a ako je manje onda sma morao više platiti da bi dobio naručenu litražu.
ali sam ja sada prebacio se na plaćanje gotovinom i dobijem drugi ili treći dan gorivo i račun u par dana.
ali sam ja sada prebacio se na plaćanje gotovinom i dobijem drugi ili treći dan gorivo i račun u par dana.

46

Fidelito- Broj postova: 2692
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
26
valjd misle da ce poljoprivrednici sad krenut "cistit" kartice pa se nadaju koju kunu usicarit....

JOSIP FERGUSON- Broj postova: 1237
God: 30
Registriran: 10.03.2008
16
→→→: VIŠE
JOSIP FERGUSON je napisao/la:valjd misle da ce poljoprivrednici sad krenut "cistit" kartice pa se nadaju koju kunu usicarit....
Onda su trebali isplatiti neku crkavicu da ljudi imaju s čime kupovati i sve bi im se vratilo u proračun kroz pdv i ostale namete.

jd4755- Broj postova: 1452
God: 47
Zanimanje: poljoprivreda-ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
10
ko prosle godine kad je neko pustio patku da treba sve potrosit jer ce se smanjit kolicina
a je bilo debila nocili na benzinskama u redovima da natoce
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
Similar topics» cijena goriva
» Cijene goriva i koliko uticu na troskove u poljoprivredi
» PUMPE ZA PRETAKANJE GORIVA
» cijena kanarinke
» Nova cijena š. repe
» Cijene goriva i koliko uticu na troskove u poljoprivredi
» PUMPE ZA PRETAKANJE GORIVA
» cijena kanarinke
» Nova cijena š. repe
Stranica 1 / 3.