RAJTEK
Stranica 2 / 11. • Share •
Stranica 2 / 11. •
1, 2, 3, ... 9, 10, 11 
Re: RAJTEK
Krx je napisao/la:Majstore sve super čak ti počeo malo zavidit....al ovaj Peugeot ti nije trebo....sorry
A cuj 120ks

Smiljan- Broj postova: 1994
Zanimanje: Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
Registriran: 13.03.2008
2
→→→: VIŠE
Krx je napisao/la:Majstore sve super čak ti počeo malo zavidit....al ovaj Peugeot ti nije trebo....sorry
A jebat ga...
I nije mi trebao i je.
Svaki dan putujem na poso, a stara 205-ica saki čas neš je trebalo ulagat i opet se vozim u kršu od auta.
Bilo je il kupuj novo sad još dok se nisam oženio ili se i dalje vozi u staroj krami.
Samo nadam se, da ga budem otplatil prijevremeno....

Rajtek- Broj postova: 796
God: 29
Zanimanje: Ing. informatike, Poljoprivreda
Registriran: 10.03.2008
2
Smiljan je napisao/la:Krx je napisao/la:Majstore sve super čak ti počeo malo zavidit....al ovaj Peugeot ti nije trebo....sorry
A cuj 120ksto moze trobrazni plug vuci
Može.
Al i onaj od 81 ks vuče trobraznog....

2
Rajtek je napisao/la:Smiljan je napisao/la:Krx je napisao/la:Majstore sve super čak ti počeo malo zavidit....al ovaj Peugeot ti nije trebo....sorry
Može.![]()
![]()
![]()
Vozil sam i volim Peugeote, no vidi kaj se čovjeku dogodilo: [You must be registered and logged in to see this link.]
Nadam se da nebuš imal problema s tim motorom i generalno s autom, te da te bu služil barem k'o rujo
Zvonimir- Broj postova: 2184
God: 47
Registriran: 14.03.2008
5
@rajtek
lijep autić, sretno
da li je ono parking kauflanda u sisku (na tom parkingu sam kupio svoj sadašnji auto)
pa ne mora i on imati problema, dešava se - moj prijatelj ima 307 i ne može ju izhvaliti
lijep autić, sretno
da li je ono parking kauflanda u sisku (na tom parkingu sam kupio svoj sadašnji auto)
Nadam se da nebuš imal problema s tim motorom i generalno s autom, te da te bu služil barem k'o rujo
pa ne mora i on imati problema, dešava se - moj prijatelj ima 307 i ne može ju izhvaliti

paor- Admin

- Broj postova: 3047
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
41
→→→: VIŠE -

paor je napisao/la:@rajtek
lijep autić, sretno
da li je ono parking kauflanda u sisku (na tom parkingu sam kupio svoj sadašnji auto)Nadam se da nebuš imal problema s tim motorom i generalno s autom, te da te bu služil barem k'o rujo
Ma najiskrenije mu želim da nema probleme. To je novi BMW/PSA motor, koji možda još nije prebolil ospice
Zvonimir- Broj postova: 2184
Registriran: 14.03.2008
5
kad je bal nek je bal....BMW 325i.....192ks...vuče više od 3 pluga
hehehe

sorry....a nije loš parking kod KAUFLANDA....
hehehe

sorry....a nije loš parking kod KAUFLANDA....

ooo da da...laje na zvijezde..hehehe...na žalost dajem ga bratu kad uzmem kakvog terenca (opet) ili pick-up...
A bit će i mom dvorištu u budučnosti jedan pravi kompletni BMW,a ne ovaj moj peugeot s BMW mašinom
Bio sam malo u nedoumici, dal da uzmem ovog svog ili BMW 3 2001., 2002. godina, a lova je tu negdje.
Vrijeme će pokazati kakva je bila moja odluka, dobra il loša....
Bio sam malo u nedoumici, dal da uzmem ovog svog ili BMW 3 2001., 2002. godina, a lova je tu negdje.
Vrijeme će pokazati kakva je bila moja odluka, dobra il loša....

2
paor je napisao/la:@rajtek
lijep autić, sretno
da li je ono parking kauflanda u sisku (na tom parkingu sam kupio svoj sadašnji auto)Nadam se da nebuš imal problema s tim motorom i generalno s autom, te da te bu služil barem k'o rujo
Je, je , ono je parking kod kauflanda.
Daj se javi kad dolaziš u sk, da odemo neš popit...

2
Zvonimi® je napisao/la:Rajtek je napisao/la:Smiljan je napisao/la:Krx je napisao/la:Majstore sve super čak ti počeo malo zavidit....al ovaj Peugeot ti nije trebo....sorry
Može.![]()
![]()
![]()
Vozil sam i volim Peugeote, no vidi kaj se čovjeku dogodilo: [You must be registered and logged in to see this link.]
Nadam se da nebuš imal problema s tim motorom i generalno s autom, te da te bu služil barem k'o rujo![]()
Znal sam ja za te probleme s tim motorom i prije nek sam ga uzimal.
Al vele da je sad stavljen novi software i da radi dobro, ja barem za sad nemam nikakvih problema.
Bratić mi radi u peugeotovom servisu, tam di sam kupil, pa ak bude kakvih problema, bude on to sredil...

2
Roko imam i ja tablicu 1111 broj he he 

vinogradar- Broj postova: 456
God: 30
Zanimanje: Vatrogasac.....vinogradarstvo i vinarstvo
2
jako dobro...prvi stroj pa mora biti nr.1....hehehe.......to je od danas službeno bratov stroj.....šmrc 

Stranica 2 / 11. •
1, 2, 3, ... 9, 10, 11 
Stranica 2 / 11.