Hidraulika i još par pitanja DF 3580...
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: Hidraulika i još par pitanja DF 3580...
ne znam sta si sluso na faxu znam samo sta smo radili, pitaj starog vjerovatno je nekad to napravio i na torpedu, tak je kak sam ti napiso makar mi tu sad 100 ljudi ili tvojih profesora rekli kontra, teorija nije isto sto i praksa
da objasnim drugim ljudima, znaci pumpa losa ugrijala se nece dic plug, ugasim podbacim platnu on digne ali truljavo, podbacim drgug on radi puno bolje dok se opet ne ugrije jace i opet nece, onda promjenim pumpu i naravno onda moram izvadit platne i traktor radi ko sat, a ventil je osto isti
da objasnim drugim ljudima, znaci pumpa losa ugrijala se nece dic plug, ugasim podbacim platnu on digne ali truljavo, podbacim drgug on radi puno bolje dok se opet ne ugrije jace i opet nece, onda promjenim pumpu i naravno onda moram izvadit platne i traktor radi ko sat, a ventil je osto isti
Dok mi oslabi hidraulika na Torpedu, nevjerujem da ću kemijati po ventilu, odnosno regulatoru pritiska. Trebalo bi provjeriti pritisak na izlazu iz pumpe, ako je dobar, problem je u regulatoru, koji se zamjeni sa novim ispravnim. Na pamet podešavanje pritiska mislim da nije dobro, a za završiti neki posao može se tako pomoći, ali to nije dugoročno otklanjanje kvara.

vedran_kc- Broj postova: 1710
God: 23
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 10.03.2008
15
naravno da nije dugorocno, to sam napiso odmah na pocetku, drazen je reko da mu je majstor to napravio, znaci to je samo privremeno i ako je pumpa mu sad ok nece jos dugo bit
napamet se pritisak ne podesva niti to radimo, u onom primjeru sam naveo kako se to moze za silu napravit i na njivi
napamet se pritisak ne podesva niti to radimo, u onom primjeru sam naveo kako se to moze za silu napravit i na njivi
deere power je napisao/la:naravno da nije dugorocno, to sam napiso odmah na pocetku, drazen je reko da mu je majstor to napravio, znaci to je samo privremeno i ako je pumpa mu sad ok nece jos dugo bit
Ne znam kaj se podrazumijeva pod dugoročno, ali napisao sam i ovo:
"Mislim da nema nekih velikih posljedica jer kad smo to napravili na 3610 sve je radilo još nekih 5 sezona kod nas i kasnije smo ga prodali pa dalje ne znam!"
Mislim da je 5 sezona čist dost izdržalo!
Inače, nisam spomenuo, kad smo probali sami otklonit taj kvar jedan drugi pametni majstor nam je rekao da je otišla pumpa pa smo kupili novu i ugradili ju (nije bila baš jeftina)
, ali opet je bilo isto!Majstor koji je podmetnul tu tanku pločicu tvrdi da s vremenom oslabi ta opruga na ventilu i da nema nikakvih posljedica ako se ne pretjera sa debljinom iste! Zato treba stavljat jaako tanke, jednu po jednu sve dok ne počne dizat normalno! Eto, prenosim svoja iskustva!
BTW, još mi nije nitko odgovorio gdje se nalazi taj ventil (ako netko zna)!

drazen- Broj postova: 515
God: 41
Registriran: 23.07.2008
7
Danas pala odluka, pun mi je više q...c kemijanja i izmišljanja tople vode, ubacio treći cilindar bez federa i nikakvi hidroakumulatori ovo ono, sve složeno kak je bilo i prije, kukuruzni heder se veselo diže ispod pol gasa i radit ću tako i ovu sezonu! Jako puno iskusnih kombajnera mi je reklo da kaj se bez veze živciram, blokade na federe i udri!
Ako pukne šasija bude opet malo varenja i idemo dalje!
Hvala na pažnji!
Ako pukne šasija bude opet malo varenja i idemo dalje!
Hvala na pažnji!

drazen- Broj postova: 515
God: 41
Registriran: 23.07.2008
7
Kupite claasa pa neče pucat šasija
Samo moji biseri ali nemogu si pomoći. Ima valjda tu nešto pametno
Samo moji biseri ali nemogu si pomoći. Ima valjda tu nešto pametno

tomi93- Broj postova: 1026
God: 19
Zanimanje: poljoprivrednik-študent
Registriran: 28.02.2011
11
→→→: VIŠE
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Similar topics» Hidraulika i još par pitanja DF 3580...
» Nekoliko pitanja vezano za štigliće i kanarince
» genetika pitanja
» problem ursus 1224 hidraulika
» Hidraulika Universal 445
» Nekoliko pitanja vezano za štigliće i kanarince
» genetika pitanja
» problem ursus 1224 hidraulika
» Hidraulika Universal 445
Stranica 2 / 2.