Foxy
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Foxy
Pozdrav za sve clanove foruma.Nedavno sam pronasao ovaj forum na netu,mnogo mi se svidio ima temu koje su vezane za gotovo sve oblasti poljoprivrede pa sam se registrovao.Ukratko o meni:Imam 15 godina dolazim iz Tuzle-U blizini Bijeljene,Bavim se poljoprviredom sa porodicom uglavnom bavim se ratarstvom i stocarstvom.Ne obradujem bas puno zemlje samo za svoje potrebe.Imam Hurlimana H480.Sad imam pitanje za clanove foruma,8 sam razred koju srednju skolu da idem,volim raditi sa traktorima tj volim sve oko poljoprivredne mehanizacije ,koju mi skolu srednju naravno predlazete da uzmem ima li neka skola koja je usko povezana sa poljoprivredom,Kolko novca je potrebo da se izgradi stala sa izmuzistem za 100 muznih krava sa potrebnom mehanizacijom.Pozdrav

Foxy- Broj postova: 7
Registriran: 13.07.2011
0
Re: Foxy
Hvala,bit ce fotki samo lagano 

0
pa da krecem u osmi razred.Hvala svima.

0
Hvala svima na dobrodoslici.No niko mi ne odgovara na pitanje,evo sad ponovo postavljam imate li vi farme goveda,koliko treba novca da bi se izgradila farma za 100 muznih krava.

0
trebaš dobrih 7-8 milijuna ako ne i više jer trebaš prizvest hranu trba imt zemlju ako ju nemaš svoju vlastitu bolje ne iči u gradnju farme u ovakvim vremenima kakva su danas trba kupit krave i svu pripadajuću mehanizaciju ako je nemaš i naravno sagradit farmu za krave trebaš barem 1 milijun za robata na farmi ispravite me ako grješim

ZEKSON- Broj postova: 813
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 09.07.2009
6
→→→: VIŠE
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Stranica 1 / 2.