kako sterilizirati murvu (dud)
Stranica 1 / 1. • Share •
kako sterilizirati murvu (dud)
imam jedan mali problem i nadam se da netko zna odgovor.
imam posadjenu murvu u dalmaciji koja služi kao suncobran i ukras malog dvorišta. problem je u tome što svake godine kada dodjem dole pola godišnjeg izgubim u čiščenju kamena na podu od plodova koje nažalost ne beremo jer dozore kada nemamo više vremena ići na vikende u dalmaciju.
došao sam sada na ideju da ju pokušam sterilizirati u fazi cvatnje i onda pretpostavljam nebi imala plodove.
imali netko kakvu ideju ili slično iskustvo.
motorna pila ne dolazi u obzir
hvala unaprijed na nekoj ideji.
btw i cucka sam steriliziral prije par godina pa me i dalje voli(nadam se da nije zlopamtilo)
imam posadjenu murvu u dalmaciji koja služi kao suncobran i ukras malog dvorišta. problem je u tome što svake godine kada dodjem dole pola godišnjeg izgubim u čiščenju kamena na podu od plodova koje nažalost ne beremo jer dozore kada nemamo više vremena ići na vikende u dalmaciju.
došao sam sada na ideju da ju pokušam sterilizirati u fazi cvatnje i onda pretpostavljam nebi imala plodove.
btw i cucka sam steriliziral prije par godina pa me i dalje voli(nadam se da nije zlopamtilo)
gourmet- Broj postova: 94
Registriran: 13.05.2011
0
→→→: VIŠE
Re: kako sterilizirati murvu (dud)
gourmet je napisao/la:imam jedan mali problem i nadam se da netko zna odgovor.
Jednostavno kada je u fazi cvatnje ti lijepo počupaj sve cvjetove i riješen problem

zmaj- Broj postova: 38
Registriran: 07.03.2010
2
Similar topics» kako doći do kalopera
» KAKO BEZBOLNO OČISTITI BUBREGE
» Osnove-kako napraviti akvarij?
» KAKO SAČUVATI DOBAR SLUH DO DUBOKE STAROSTI
» Kako napraviti "kućice" za ulične i divlje mace!
» KAKO BEZBOLNO OČISTITI BUBREGE
» Osnove-kako napraviti akvarij?
» KAKO SAČUVATI DOBAR SLUH DO DUBOKE STAROSTI
» Kako napraviti "kućice" za ulične i divlje mace!
Stranica 1 / 1.