Coja
Stranica 1 / 3. • Share •
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
Coja
Bok svima, pratim ovaj forum neko vrijeme. Inače sam iz Gradišta, imam 40 hektara zemlje (odnosno na starom je još zemlja), sije se pretežno soja, žito i kukuruz.
Član sam crometeo forum, zaljubljenik sam u meteorlogiju, ako vas zanima kakvo će biti vrijeme, očekuju li se nepogode,samo me pitajte. Danas je sudeči po radaru Đakovačko područje dobilo nevrijeme ( Trnava, Budrovci, Vrpolje, Strizivojna, Dragotin) čini mi se obilna kiša a možda je bilo i tuče. Imali netko da potvrdi.
pozz
Član sam crometeo forum, zaljubljenik sam u meteorlogiju, ako vas zanima kakvo će biti vrijeme, očekuju li se nepogode,samo me pitajte. Danas je sudeči po radaru Đakovačko područje dobilo nevrijeme ( Trnava, Budrovci, Vrpolje, Strizivojna, Dragotin) čini mi se obilna kiša a možda je bilo i tuče. Imali netko da potvrdi.
pozz

11COJA11- Broj postova: 149
Registriran: 01.06.2011
1
→→→: VIŠE
Re: Coja
thx svima
mislim da nisi. Sutra malo stabilniji dan nego danas, međutim lokalno će biti jakog razvoja oblaka uz obilniji pljusak i grmljavinu. Za tuču vjerovatnost 30 %. Največa vjerovatnost je okolica N.Gradiške, Požeški kraj, sjevernije od Sl.Broda, dio Đakovačkog kraja. Kretanja oluja će biti vrlo sporo. Napomena večina mjesta će proči bez oborina.
paor je napisao/la:ja sam danas pokosio drugi otkos lucerne, valda se nisam zaebo...![]()
dobrodošao
mislim da nisi. Sutra malo stabilniji dan nego danas, međutim lokalno će biti jakog razvoja oblaka uz obilniji pljusak i grmljavinu. Za tuču vjerovatnost 30 %. Največa vjerovatnost je okolica N.Gradiške, Požeški kraj, sjevernije od Sl.Broda, dio Đakovačkog kraja. Kretanja oluja će biti vrlo sporo. Napomena večina mjesta će proči bez oborina.

11COJA11- Broj postova: 149
Registriran: 01.06.2011
1
→→→: VIŠE
Dobro došao i na ovaj forum,ja pratim i crometeo forum ali rijetko pišem.Bude jako dobrih foto reportaža.

jd4755- Broj postova: 1452
God: 47
Zanimanje: poljoprivreda-ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
10
Pozdrav iz Cerne .. 
ur45- Broj postova: 1290
God: 18
Registriran: 17.01.2009
-7
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3