NEW John deere 7R
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: NEW John deere 7R
uff ma ko bi gledao u traktor pokraj nje kada tako milozvučno divani....

falkon 2- Broj postova: 5080
Registriran: 06.02.2010
46
→→→: VIŠE -

falkon 2 je napisao/la:uff ma ko bi gledao u traktor pokraj nje kada tako milozvučno divani....![]()
Pa makar je ništa i nerazumio, samo nek ona kaziva.
Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
→→→: VIŠE
pa bećarino to i jeste bit, nek ona laprda a sad jel razumiješ ili ne to je više manje nevažno
al čak i poželjno jer neće se ljutiti ako ne odgovoriš na postavljeno pitanje..... nažalost ja dobro razumijem šta laprda pa tako da meni nema spasa od tog da se mogu izvući od "pilanja"......

falkon 2- Broj postova: 5080
Registriran: 06.02.2010
46
→→→: VIŠE -

Evo u nastavku jedan video koji i nije nešto značajan pošto je komentar na talijanskom, ali zanimljiv je jer se da isčitati potrošnja traktora koja iznosi 58 l/h u max opterećenju za skromnih 260 ks.
Hebo ih njihova politika po kojoj bi novi traktori trebali manje trošiti od starih.
Možda zadovoljavaju strože norme što se tiče ispušnih plinova, ali bome i prazne džepove...
Hebo ih njihova politika po kojoj bi novi traktori trebali manje trošiti od starih.
Možda zadovoljavaju strože norme što se tiče ispušnih plinova, ali bome i prazne džepove...
majs- Broj postova: 626
Registriran: 28.08.2008
7
[quote="majs"]Evo u nastavku jedan video koji i nije nešto značajan pošto je komentar na talijanskom, ali zanimljiv je jer se da isčitati potrošnja traktora koja iznosi 58 l/h u max opterećenju za skromnih 260 ks.
Hebo ih njihova politika po kojoj bi novi traktori trebali manje trošiti od starih.Možda zadovoljavaju strože norme što se tiče ispušnih plinova, ali bome i prazne džepove...
Eeee kad ja kažem blaženi moj rus i njegova potrošnja onda se ljudi čude.
Hebo ih njihova politika po kojoj bi novi traktori trebali manje trošiti od starih.Možda zadovoljavaju strože norme što se tiče ispušnih plinova, ali bome i prazne džepove...
Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
→→→: VIŠE
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Similar topics» JOHN DEERE
» John Deere 9030
» New holland t7040, valtra t191 ili John deere 7530?
» john deere 7530 premium
» John Deere 4020,4320
» John Deere 9030
» New holland t7040, valtra t191 ili John deere 7530?
» john deere 7530 premium
» John Deere 4020,4320
Stranica 2 / 2.