Pozdrav svima
Stranica 7 / 7. • Share •
Stranica 7 / 7. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Pozdrav svima
antonio je napisao/la:Da da bilo je tako i to jesu moje rjeci a slobodno vi kurite meni to ne smeta necu se naljutit!
... i tako ti ideš polomiti stroj ... pa ono stvarno ... tko još ide u rikverc , repa se vadi uvijek prema naprijed
Budući da ti još nisam poželio dobrodošlicu evo onda sada ... dobro došao na naš forum

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
→→→: VIŠE
Samo vi kurite, posto je bilo pola 10 isli smo na smjenu da poslovoda upise hektare a vagasi preko koljena ovi trojica prosli a ja ostao u glibu a da sam isao na rikverc to se nebi dogodilo, ali sam imao srecu da nisam jos i karana otkinio ili smoto ga na prirubnici s zadnjom ogradom od sunca!
antonio- Broj postova: 129
God: 33
Registriran: 22.04.2008
1
dečki, počesto se zaletavamo u off topic i nije to nikakav bed kod nas, nismo tu da robujemo forumu, nego on nama...zato i jesu tu admini da pometu i počiste

paor- Admin

- Broj postova: 3047
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
41
→→→: VIŠE -

o cemu ti to? ne kuzim sta sad nije u redu?

zrine89- Admin

- Broj postova: 3677
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
48
→→→: O SEBI
sve je u redu...nego bila je tema gdje su se swizach i vinogradar malo zaletjeli u off topic pa se na koncu ispričavaju....ne treba tu neke isprike, dešava se...

paor- Admin

41

paor je napisao/la:dečki, počesto se zaletavamo u off topic i nije to nikakav bed kod nas, nismo tu da robujemo forumu, nego on nama...zato i jesu tu admini da pometu i počiste
Sve je OK dok su slike normalnog formata

Smiljan- Broj postova: 1994
Zanimanje: Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
Registriran: 13.03.2008
2
Pozdrav svima od mene (ponovo)
, evo kao što neki i znaju nedavno sam se priključio na max adsl i sad je to surfanje brzinsko kak se spada
, mada sam več htio
, al nisam!
Evo sad ču malo više početi pratiti forum, tu je isto dobra ekipa, imam brdo slika koje treba razbacati po forumu pa ču se s time pozabaviti!!!
Pozdrav Šanana
, mada sam več htio
, al nisam!Evo sad ču malo više početi pratiti forum, tu je isto dobra ekipa, imam brdo slika koje treba razbacati po forumu pa ču se s time pozabaviti!!!
Pozdrav Šanana

ŠANANA- Broj postova: 154
God: 22
Registriran: 19.03.2008
0
pozdrav forumašima eto da se i ja registriram konačno neko vrijeme sam bio gost dok nije stigao dsl i u moje mjestašce još se malo učim i ne znam dali ovdje šaljem poruke ako imate savjet molim za malo pomoći gdje i kako

lađo- Broj postova: 263
God: 27
Registriran: 04.03.2009
0
lađo hurli95pž je napisao/la:pozdrav forumašima eto da se i ja registriram konačno neko vrijeme sam bio gost dok nije stigao dsl i u moje mjestašce još se malo učim i ne znam dali ovdje šaljem poruke ako imate savjet molim za malo pomoći gdje i kako
Sve najbolje povodom pridruživanja našoj maloj zajednici
Sve što ne znaš o forumu i tehnikalijama oko postanja možda nađeš u OBAVIJESTI I VAŽNO a ako i dalje ima nejasnoća samo pitaj ... nitko ovdje ne grize ... barem ne nove članove

pingo- Broj postova: 4920
1
SRETNA NAM GODIŠNJICA
(nema bijeda ništa da vam pokloni osim pozdrava i malo humora)
(nema bijeda ništa da vam pokloni osim pozdrava i malo humora)

paor- Admin

41

Google nam generira popriličan broj posjetilaca pa nije zgoreg ponekad škicnuti na njegovu statistiku

paor- Admin

41

Stranica 7 / 7. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 7 / 7.